Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ancient Greek , as far I know you study Ancient Greek at school . After all my comment in Greek was not addressed to you , but to my friens . For you , was the English comment .

Νο Κρανιδη the phrase originally was written and saved by Vergilius (Virgilios - roman poet) in Aeneid (Ainiada) in latin and not ancient greek as "timeo Danaos et dona ferentes" and was said by Laocoön (Lakoontas - a Cursed Trojan priest of God Apollo) and i am not sure if Trojans were greek and if were speaking the same language. I think there are no information but i am sure that they were not Turks at all!  ;)

PS. Notice how near linguistically is the latin phrase with the greek phrase on the roots of the words and from these facts the scientists claim than in very ancient time before Pelasgian times there was one race in Europe called Indo-europeans with a common language and after a while it was divided.  

Again we are off-topic  >:(

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ερώτηση: αν βρεις παλιά σου φίλη citytouristria, στο mamba που γράφεις για αυτήν ?

εδώ ή στo "mamba ή μαπα" για να μην βγείς εκτός topic?

...δε γαμιέται:
:thumbsup:
Yes, I living in Istanbul now
No, I dont speak turkish but I do my best to learn it( Ankara-istanbul univercity)
No, dont send me message if you are looking only for sex)
NO drama please, try to live easier in life)
Yes, if you are man or girl who know what you want
If I didnt answer you- only one reason- I AM NOT GOOD ENOUGHT FOR YOU)

:2funny: :2funny:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ερώτηση: αν βρεις παλιά σου φίλη citytouristria, στο mamba που γράφεις για αυτήν ?

...δε γαμιέται:

Φιλε σταματα να σπαμαρεις και να βγαινεις οφ τοπικ. Εδω συζηταμε στα αγγλικα μονο ποιο αμαξι καιει πιο πολυ βενζινα.
Σε παρακαλω πολυ

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Σιγά μη σου μειώσουν τη διαγωγή! Μη μασάς!  ;)

Φοβάμαι μην γράψουν διαγωγή κοσμία   :grin: :grin: :grin:

...δε γαμιέται:
]

Φιλε σταματα να σπαμαρεις και να βγαινεις οφ τοπικ. Εδω συζηταμε στα αγγλικα μονο ποιο αμαξι καιει πιο πολυ βενζινα.
Σε παρακαλω πολυ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
:thumbsup:
Yes, I living in Istanbul now
No, I dont speak turkish but I do my best to learn it( Ankara-istanbul univercity)
No, dont send me message if you are looking only for sex)
NO drama please, try to live easier in life)
Yes, if you are man or girl who know what you want
If I didnt answer you- only one reason- I AM NOT GOOD ENOUGHT FOR YOU)

:2funny: :2funny:
Κοίτα όμως παρακάτω που θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:

Feelings- like Louis Vuitton- real or I don’t need it
Sex -like Gucci- never enough
Cocaine-Like Versace- not in fashion anymore but many people use to
Alcohol -like Dolce & Gabbana- only little bit
Marriage -like Chanel- everyone wants
Friends like diamonds, better 1 or 2 but Tiffany

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
[move]Κοίτα όμως παρακάτω που θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:
[/move]

:2funny: :2funny: :2funny:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
ρε μάγκες αυτός ο παλιόπουστας ο jostas μου έστειλε pm, μετά από τις κριτικές που έκανα για 2 ρωσιδόπουλα (Alina & Taya).Με λίγα λόγια τις έκραξα χοντρα και σου λέει ..αυτός (εγώ δηλαδή) θα μου χαλάσει τη δουλειά!!! Και με ρωτάει τι ώρα τις συνάντησα. Μήπως ο πανίβλακας είναι ο νταβατζής του LL και θέλει να φακελώσει τους πελάτες του??? Κι αφού τον ρώτησα ποιος είναι αυτός, έπαψε να είναι ευγενικός και άρχισε και τις απειλές. Αν διαβάζουν οι διαχειριστές προτείνω τη διαγραφή του καθώς ο λόγος που χρησιμοποιεί το site δεν προάγει το σκοπό για τον οποίο υφίσταται, αντιθέτως είναι ιδαιτέρως ενοχλητικός!!! Λέω εγώ τώρα...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
ρε μάγκες αυτός ο παλιόπουστας ο jostas μου έστειλε pm, μετά από τις κριτικές που έκανα για 2 ρωσιδόπουλα (Alina & Taya).Με λίγα λόγια τις έκραξα χοντρα και σου λέει ..αυτός (εγώ δηλαδή) θα μου χαλάσει τη δουλειά!!! Και με ρωτάει τι ώρα τις συνάντησα. Μήπως ο πανίβλακας είναι ο νταβατζής του LL και θέλει να φακελώσει τους πελάτες του??? Κι αφού τον ρώτησα ποιος είναι αυτός, έπαψε να είναι ευγενικός και άρχισε και τις απειλές. Αν διαβάζουν οι διαχειριστές προτείνω τη διαγραφή του καθώς ο λόγος που χρησιμοποιεί το site δεν προάγει το σκοπό για τον οποίο υφίσταται, αντιθέτως είναι ιδαιτέρως ενοχλητικός!!! Λέω εγώ τώρα...
Είναι ο διαχειριστής του LL!!!!!
Κρίμα....

jostas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Hey, come on. Please be honest.. Always and everywhere. Why you lied now????  >:(   Κι αφού τον ρώτησα ποιος είναι αυτός, έπαψε να είναι ευγενικός και άρχισε και τις απειλές.  You very good know that this is not true.. I'm just asked you, in what time yesterday you meet Taya and Alina? I'm not was rude, please don't write here a lie. I'm always polite. You didn't answer me nothing. Becouse you didn't meet them yesterday. I'll checked all yesterday's bookings.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Αμ πέ μου έτσι!

Χόρτασ' η ψείρα & βγήκε στο πέτο!
Και ψάχνει & για φίλους ο Χώστας aka jostas...  :tickedoff:

Mαζί σου, Στρατηγέ μου!

jostas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
dear member NIKIFOROS, can you please answer me in what time and when you meet Taya and Alina? I saw your reviews on Bourdela, but yesterday you didn't meet them..

Είναι μια απειλή;  ??????????

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κοίτα όμως παρακάτω που θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει:

Kαλο το Ναταλακι αλλα εχει παρει κιλα αδελφι !!!
Ε και μεγαλωσε πια πως να το κανουμε .
Ουκρανα αν θυμαμαι καλα !!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Hey, come on. Please be honest.. Always and everywhere. Why you lied now????  >:(   Κι αφού τον ρώτησα ποιος είναι αυτός, έπαψε να είναι ευγενικός και άρχισε και τις απειλές.  You very good know that this is not true.. I'm just asked you, in what time yesterday you meet Taya and Alina? I'm not was rude, please don't write here a lie. I'm always polite. You didn't answer me nothing. Becouse you didn't meet them yesterday. I'll checked all yesterday's bookings.
U r already behind the limit! So, get up & boogie,my "friend"!  :tickedoff:

I suggest u to keep yr instructions for yr staff & not for the clients!
WE ARE THE BOSS, mate! JUST KEEP THIS IN MIND!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
dear member NIKIFOROS, can you please answer me in what time and when you meet Taya and Alina? I saw your reviews on Bourdela, but yesterday you didn't meet them..

Είναι μια απειλή;  ??????????
My friend he met the girls !!
And you know that when I say something is like that !!
Its better if we finish it here !! ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
You translate it alone dear or your Κοκκινιστος did it for you  ?

Μόλις πνίγηκα από τα γέλια, πολύ καλό.

Κατά τα λοιπά, μην βρίζετε τους επαγγελματίες (καταφερτζήδες, κορίτσια κλπ) που συμμετέχουν στην παρέα μας.

Έχουν σοβαρό λόγο και αυτός δεν είναι να κατασκοπεύουν τους πελάτες.

Όσο και εάν ακούγεται περίεργο, άλλα πρόσωπα κατασκοπεύουν, λέω εγώ τώρα (και γελάω ξανά μανά).

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom