asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
στο σαιτ βεβαια λεει οτι ειναι παρισι αυτη τη στιγμη...
καλο φαινεται αλλα 1.60 :-
Δεν την γλυτώνει αυτή. Έχει specs που δεν μπορώ να προσπεράσω.
1,75+, κορμί σφικτό όπως δείχνει, 25+ (που πιστεύω ότι θα είναι), legs, φωτό στημένη στον τοίχο, φάτσα προς το άγριο, θα την τσεκάρω οπωσδήποτε και ας μην γουστάρω το πρακτορείο αλλά και το κωλοχοτέλι στο οποίο πιθανότατα θα την έχουν πετάξει.
Πολυ κακες κριτικες απο Γαλλους !!
Πολυ κακες κριτικες απο Γαλλους !!
Εμενα μου φαινετε οτι αυτη θα σκασει οπου ναναι !!
Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την Avrora.... Πρόσωπο δεν τη λές Θεά, εμένα πάντως μου άρεσε. Από εκεί και μετά χάνεις τη μπάλα. Σώμα απίστευτο, βυζί που δεν υπάρχει και το μωρό σε πετάει κάτω και ξεφεύγει.... Πραγματικά μοναδική εμπειρία. Προσωπικά την τοποθετώ στη Νο2 θέση μετά τη Morgan. Λόγω άνεσης χρόνου πρόσφερε και μασάζ, άκρως επαγγελματικό που επίσης με έστειλε. Το μικρό δεν κολώνει πουθένα και κάνει όλα τα γούστα για τους μερακλήδες..!!!
Δυο επισκεψεις ηδη στον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ και σκεπτομαι πολυωρο μες στο Σαββατοκυριακο απο τα καλυτερα, απιστευτο χαμογελο πολυ δεκτικη σ ολα !!! καθολου μη και οχι!!! Στο δευτερο ραντεβου πραγματικα νομιζα οτι θα μου ξεριζωσει την γλωσσα απο τα φιλια!!!!Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την Avrora.... Πρόσωπο δεν τη λές Θεά, εμένα πάντως μου άρεσε. Από εκεί και μετά χάνεις τη μπάλα. Σώμα απίστευτο, βυζί που δεν υπάρχει και το μωρό σε πετάει κάτω και ξεφεύγει.... Πραγματικά μοναδική εμπειρία. Προσωπικά την τοποθετώ στη Νο2 θέση μετά τη Morgan. Λόγω άνεσης χρόνου πρόσφερε και μασάζ, άκρως επαγγελματικό που επίσης με έστειλε. Το μικρό δεν κολώνει πουθένα και κάνει όλα τα γούστα για τους μερακλήδες..!!!
Την Andrea γιατι την βαζει ξαπλα η Mila !!
Mηπως δεν χωραει λογο υψους ορθια στις φωτο ?
Ακου εκει 1,55 !!!
Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την Avrora.... Πρόσωπο δεν τη λές Θεά, εμένα πάντως μου άρεσε. Από εκεί και μετά χάνεις τη μπάλα. Σώμα απίστευτο, βυζί που δεν υπάρχει και το μωρό σε πετάει κάτω και ξεφεύγει.... Πραγματικά μοναδική εμπειρία. Προσωπικά την τοποθετώ στη Νο2 θέση μετά τη Morgan. Λόγω άνεσης χρόνου πρόσφερε και μασάζ, άκρως επαγγελματικό που επίσης με έστειλε. Το μικρό δεν κολώνει πουθένα και κάνει όλα τα γούστα για τους μερακλήδες..!!!
ολα σωστα αλλα 350 η ωρα.Ακομα και η morgan ηταν πιο φτηνη,και ειναι και πιο γυναικαρα
Πάντα διαβάζω το μάθημά μου ,αλλά ...τη πατήσαμε.Γιατρε μου για την Λενα τα ειχαμε πει αλλα αδιαβαστος πηγες!
Οσο για την Αντριανα μου φαινεται οτι ο ενθουσιασμος σου παλι φανηκε στην βαθμολογια!
Το κοριτσι πολυ παλια στο κουρμπετι, γυρω στα 28-30, πλαδαρο λεπτο σωμα και οπου την πετυχεις σε διαθεση για κρεβατι! Δουλευει σε 3-4 γραφεια στην Πραγα, αααααααααααα...............και να μην ξεχασω, κουλουρι +100 οταν θελει!
ολα σωστα αλλα 350 η ωρα.Ακομα και η morgan ηταν πιο φτηνη,και ειναι και πιο γυναικαρα