Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Δεν την γλυτώνει αυτή. Έχει specs που δεν μπορώ να προσπεράσω.
1,75+, κορμί σφικτό όπως δείχνει, 25+ (που πιστεύω ότι θα είναι), legs, φωτό στημένη στον τοίχο, φάτσα προς το άγριο, θα την τσεκάρω οπωσδήποτε και ας μην γουστάρω το πρακτορείο αλλά και το κωλοχοτέλι στο οποίο πιθανότατα θα την έχουν πετάξει.

Και γω μαζί σου θα μαι  :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την Avrora.... Πρόσωπο δεν τη λές Θεά, εμένα πάντως μου άρεσε.  Από εκεί και μετά χάνεις τη μπάλα.  Σώμα απίστευτο, βυζί που δεν υπάρχει και το μωρό σε πετάει κάτω και ξεφεύγει....  Πραγματικά μοναδική εμπειρία.  Προσωπικά την τοποθετώ στη Νο2 θέση μετά τη Morgan.  Λόγω άνεσης χρόνου πρόσφερε και μασάζ, άκρως επαγγελματικό που επίσης με έστειλε.  Το μικρό δεν κολώνει πουθένα και κάνει όλα τα γούστα για τους μερακλήδες..!!!

petr

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την Avrora.... Πρόσωπο δεν τη λές Θεά, εμένα πάντως μου άρεσε.  Από εκεί και μετά χάνεις τη μπάλα.  Σώμα απίστευτο, βυζί που δεν υπάρχει και το μωρό σε πετάει κάτω και ξεφεύγει....  Πραγματικά μοναδική εμπειρία.  Προσωπικά την τοποθετώ στη Νο2 θέση μετά τη Morgan.  Λόγω άνεσης χρόνου πρόσφερε και μασάζ, άκρως επαγγελματικό που επίσης με έστειλε.  Το μικρό δεν κολώνει πουθένα και κάνει όλα τα γούστα για τους μερακλήδες..!!!

Ακριβώς τα ίδια γούστα έχουμε ... κι' εγώ με την Morgan την συνέκρινα από άποψης εμπειρίας  :thumbsup:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δυο επισκεψεις ηδη στον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ και σκεπτομαι πολυωρο  μες στο Σαββατοκυριακο απο τα καλυτερα, απιστευτο χαμογελο πολυ δεκτικη σ ολα !!! καθολου μη και οχι!!! Στο δευτερο ραντεβου πραγματικα νομιζα οτι θα μου ξεριζωσει την γλωσσα απο τα φιλια!!!!

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210

ολα σωστα αλλα 350 η ωρα.Ακομα και η morgan ηταν πιο φτηνη,και ειναι και πιο γυναικαρα

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
Γιατρε μου για την Λενα τα ειχαμε πει αλλα αδιαβαστος πηγες!

Οσο για την Αντριανα μου φαινεται οτι ο ενθουσιασμος σου παλι φανηκε στην βαθμολογια!  :grin:

Το κοριτσι πολυ παλια στο κουρμπετι, γυρω στα 28-30, πλαδαρο λεπτο σωμα και οπου την πετυχεις σε διαθεση για κρεβατι! Δουλευει σε 3-4 γραφεια στην Πραγα, αααααααααααα...............και να μην ξεχασω, κουλουρι +100 οταν θελει!  :grin:

Πάντα διαβάζω το μάθημά μου ,αλλά ...τη πατήσαμε.
Οσο γιά Ανδριάνα μη τρελλαθούμε κιόλας ότι έχει πλαδαρό λεπτό σώμα.Στα υπόλοιπα γμνώστης, απόλυτη συμφωνία.....οταν θέλει και δεν ζορίζεται

petr

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ολα σωστα αλλα 350 η ωρα.Ακομα και η morgan ηταν πιο φτηνη,και ειναι και πιο γυναικαρα

Εχεις δίκιο ... αλλά απ' την άλλη με τα 350 που θα δώσεις θα έχεις μια αξέχαστη εμπειρία  ... ενώ συνήθως από κάτι 200ρια και 150αρια που δίνουμε δεν μένει τίποτα ... πεταμένα λεφτά

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom