Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (10 μέλη και 115 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Για τον asteros

αλλο το ένα άλλο το άλλο ... στα 150 η βυζαρού GFάρα είναι καλύτερη και βολική σε όλα εκτός λοκού , απλά άλλο στυλ ...
η Λιθουανή τώρα που  μου βγήκε ξυπόλυτη με μαύρο κορδόνι και ξανθό μαλί και ο κώλος αχλάδι ο πούστης μουρθε να την πηδήξω στον καναπέ....

αν δεν μπορεις να αποφασίσεις πήγαινε και στις δύο ,εγώ έτσι κάνω

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Παιδιά ξερει κανεις αν η Morgan θα ερθει συντομα Αθήνα?

Δεν ερχεται Αθηνα. Εχει αραξει Παρισι σε μια απο τις καλυτερες γειτονιες.............με τον γκομενο! Μιλαμε μιλφ τωρα! :grin: 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιατρε μου για την Λενα τα ειχαμε πει αλλα αδιαβαστος πηγες!

Οσο για την Αντριανα μου φαινεται οτι ο ενθουσιασμος σου παλι φανηκε στην βαθμολογια!  :grin:

Το κοριτσι πολυ παλια στο κουρμπετι, γυρω στα 28-30, πλαδαρο λεπτο σωμα και οπου την πετυχεις σε διαθεση για κρεβατι! Δουλευει σε 3-4 γραφεια στην Πραγα, αααααααααααα...............και να μην ξεχασω, κουλουρι +100 οταν θελει!  :grin:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Τελικά η Lussy/Ιsabelle αξίζει ή όχι???

ere

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Η ιστορια θα δείξει.Ελπίζω να μην γίνει ότι και με την aurorα,δηλαδη,να είναι κλεσμενη απο οταν ήρθε και να το μαθουμε καμια βδομάδα αργότερα αν λέει η όχι.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
φοβερό κωλί αδερφούλη, όταν πας Practiker ξανά ,πέρνα μια βόλτα...η φάση είναι πως την μέρα που πήγα (άκου αρρωστάκι που είμαι) δυο τετράγωνα πιο πάνω με είχαν καλέσει σε παρτούζα κατι 25 χρονοι με μια 40άρα φτιαγμένη τούμπανο και με τον άντρα της για μάτι να τον παίζει και δεν πήγα ο μαλάκας ...και ήταν και τσάμπα...

Τι να κάνω ήθελα να φάω ψάρι    

Φίλε Νίτρο με απογοητεύεις!!!Εχασες τέτοια ευκαιρία?  :headbang: :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Για την ενημερωση και μονο!! :grin:
ειναι η
Μηχανικε, εδω σε θελω!!  :2funny: :2funny:

Δεν την γλυτώνει αυτή. Έχει specs που δεν μπορώ να προσπεράσω.
1,75+, κορμί σφικτό όπως δείχνει, 25+ (που πιστεύω ότι θα είναι), legs, φωτό στημένη στον τοίχο, φάτσα προς το άγριο, θα την τσεκάρω οπωσδήποτε και ας μην γουστάρω το πρακτορείο αλλά και το κωλοχοτέλι στο οποίο πιθανότατα θα την έχουν πετάξει.

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Συνεχίζεται το γκρεσέντο......σε λίγο θα γαμούμε τούβλα και θα γράφουμε κριτικές για μουνάρες!!!!
Το συγκεκριμένο γραφείο συνεχίζει ακάθεκτο να.....εκτείθεται!!!!
Ας είναι καλά που έμπειροι παίχτες από εδώ μέσα, το καλόμαθαν με πολύ καλές έως διθυραμβικές κριτικές για γκόμενες που δεν "υπάρχουν" αυτήν την στιγμή!!!!

Πάρτε και τις κριτικές της γκόμενας....όρεξη να έχετε να διαβάζετε....

Με βάση αυτές και με την κρίση μου, ούτε για καφέ δεν πάω με το μπάζο!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. Τα λάθη του παρελθόντος ακόμα μας "στοιχειώνουν"!!!
Κατά τα άλλα η απουσία του ζουζούνα φταίει, η κρίση φταίει, όλα φταίνε.....μόνο εμείς δεν φταίμε που δεν βλέπουμε ένα μουνί της προκοπής στα μέρη μας!!!!!

Τις καλημέρες μου!!!!! :sunglasses:

Τύπε λες να είναι μάπα?

Λέτε καλύτερα να πάω στο 104 να αδειάσω με 100€ ή έχετε κατι σίγουρο για τον παντρεμένο?
?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Δεν την γλυτώνει αυτή. Έχει specs που δεν μπορώ να προσπεράσω.
1,75+, κορμί σφικτό όπως δείχνει, 25+ (που πιστεύω ότι θα είναι), legs, φωτό στημένη στον τοίχο, φάτσα προς το άγριο, θα την τσεκάρω οπωσδήποτε και ας μην γουστάρω το πρακτορείο αλλά και το κωλοχοτέλι στο οποίο πιθανότατα θα την έχουν πετάξει.

Ο γερος την πηρε παρτουζα,  :grin:  αλλα δεν εχει αλλες κριτικες! Βαραγε και αυτη μυγες στο Παρισι με την γνωστη μας!  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τύπε λες να είναι μάπα?

Λέτε καλύτερα να πάω στο 104 να αδειάσω με 100€ ή έχετε κατι σίγουρο για τον παντρεμένο?
?

Πηγαινε στο 104 να σου μεινουν και αλλα 250 για σουβλακι!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ο γερος την πηρε παρτουζα,  :grin:  αλλα δεν εχει αλλες κριτικες! Βαραγε και αυτη μυγες στο Παρισι με την γνωστη μας!  :2funny:

Χμ...να μην πάω δλδ να ρίξω μία ματιά στα πόδια?

Μου χαλάς το πρόγραμμα τώρα.

PS: Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι το ζευγαράκι του models companions κάνει καλό βυζοντούο.

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
Έγινε!

Σάββατο βράδυ κερνάς ποτά κερνάω φαΐ.