jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αντε δε το πιστευω...
Παιδιά ξερει κανεις αν η Morgan θα ερθει συντομα Αθήνα?
Ξέρουμε σε τι επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοσή της στις Βρυξέλλες?
Ξέρουμε σε τι επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοσή της στις Βρυξέλλες?
φοβερό κωλί αδερφούλη, όταν πας Practiker ξανά ,πέρνα μια βόλτα...η φάση είναι πως την μέρα που πήγα (άκου αρρωστάκι που είμαι) δυο τετράγωνα πιο πάνω με είχαν καλέσει σε παρτούζα κατι 25 χρονοι με μια 40άρα φτιαγμένη τούμπανο και με τον άντρα της για μάτι να τον παίζει και δεν πήγα ο μαλάκας ...και ήταν και τσάμπα...
Τι να κάνω ήθελα να φάω ψάρι
Για την ενημερωση και μονο!!
ειναι η
Μηχανικε, εδω σε θελω!!
Συνεχίζεται το γκρεσέντο......σε λίγο θα γαμούμε τούβλα και θα γράφουμε κριτικές για μουνάρες!!!!
Το συγκεκριμένο γραφείο συνεχίζει ακάθεκτο να.....εκτείθεται!!!!
Ας είναι καλά που έμπειροι παίχτες από εδώ μέσα, το καλόμαθαν με πολύ καλές έως διθυραμβικές κριτικές για γκόμενες που δεν "υπάρχουν" αυτήν την στιγμή!!!!
Πάρτε και τις κριτικές της γκόμενας....όρεξη να έχετε να διαβάζετε....
Με βάση αυτές και με την κρίση μου, ούτε για καφέ δεν πάω με το μπάζο!!!!
Υ.Γ. Τα λάθη του παρελθόντος ακόμα μας "στοιχειώνουν"!!!
Κατά τα άλλα η απουσία του ζουζούνα φταίει, η κρίση φταίει, όλα φταίνε.....μόνο εμείς δεν φταίμε που δεν βλέπουμε ένα μουνί της προκοπής στα μέρη μας!!!!!
Τις καλημέρες μου!!!!!
Δεν την γλυτώνει αυτή. Έχει specs που δεν μπορώ να προσπεράσω.
1,75+, κορμί σφικτό όπως δείχνει, 25+ (που πιστεύω ότι θα είναι), legs, φωτό στημένη στον τοίχο, φάτσα προς το άγριο, θα την τσεκάρω οπωσδήποτε και ας μην γουστάρω το πρακτορείο αλλά και το κωλοχοτέλι στο οποίο πιθανότατα θα την έχουν πετάξει.
Τύπε λες να είναι μάπα?
Λέτε καλύτερα να πάω στο 104 να αδειάσω με 100€ ή έχετε κατι σίγουρο για τον παντρεμένο?
?
Ο γερος την πηρε παρτουζα, αλλα δεν εχει αλλες κριτικες! Βαραγε και αυτη μυγες στο Παρισι με την γνωστη μας!
Πηγαινε στο 104 να σου μεινουν και αλλα 250 για σουβλακι!!
300€ περισσεύουν οπότε σε κερνάω 280 καλαμάκια ή 150 πιτόγυρους.
Διάλεξε!