Πριν 1,5-2 χρόνια ήταν από τις τοπ, και σε σέρβις, τώρα αν βαρέθηκε δεν ξέρω, φτάνει και τα πρώτα αντα...Prive ή όχι η κοπέλα δεν το έχει... Ψάχνει για θύματα γιατί δεν τη γουστάρει τη δουλειά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (7 μέλη και 103 επισκέπτες)
Ρε παιδιά....είναι ερωτευμένη και δεν μπορεί να λειτουργήσει!!!!
Λίγο ηρεμία.....θέλει και το Γκολφ σέρβις....
Και μάλλον έφαγε πίτα, για να ξαναγυρίσει στο ευρύ κοινό
ξερει κανεις για αυτη?
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Αν ανοίξει η ίδια την πόρτα πες το μας να περάσουμε και εμείς για έναν καφέ με την κοπελιά!!!!ξερει κανεις για αυτη?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Πολλές πέρασαν από το σχολείο της Μίλας, λίγες όμως αρίστευσαν.Prive ή όχι η κοπέλα δεν το έχει... Ψάχνει για θύματα γιατί δεν τη γουστάρει τη δουλειά...
Η συγκεκριμένη πρέπει να έμενε μονίμως μεταξεσταστέα.
Από όποια άποψη και εάν το δεις το θέμα.
medaphoar
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 41
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Η www.zuzana.com/?MId=101]κοπελα[/url] ειναι πολυ κοντα στις φωτογραφιες.Κοντουλα(παρα το αναγραφομενο 1.74) με καλο σωμα πλαστικο βυζι και ωραιο αλλα παρθενο κωλο(χαχα).Αγγλικα μετρια αλλα αρκετα να συννενοηθεις.
Απο service σκατα.Οχι δαχτυλα,dfk με extra 30euro αλλα και παλι απαραδεκτο,πιπα ριχη και γαμησι nothing special.Επισης cif/cim δε παιζει.
Κριμα γιατι ειναι ωραια κοπελιτσα.Καλη χρονια και καλα να περνατε!!!
Απο service σκατα.Οχι δαχτυλα,dfk με extra 30euro αλλα και παλι απαραδεκτο,πιπα ριχη και γαμησι nothing special.Επισης cif/cim δε παιζει.
παιχτες δυστυχως δεν ειμαι αθηνα για να τη δοκιμασω, αλλα αυτη η valerie απο Ζ εχει γαμω τα videos. αυτο ειναι το καλο με τις πορνοσταρ, επειδη εχουν βιντεο βλεπεις τι παιρνεις.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
παιχτες δυστυχως δεν ειμαι αθηνα για να τη δοκιμασω, αλλα αυτη η valerie απο Ζ εχει γαμω τα videos. αυτο ειναι το καλο με τις πορνοσταρ, επειδη εχουν βιντεο βλεπεις τι παιρνεις.
Μονον οταν τα βιντεο ειναι προσφατα!
η συγκεκριμενη ειναι 23 χρονων, ποσο παλια μπορει να ειναι τα βιντεο? το πολυ 5 χρονωνΜονον οταν τα βιντεο ειναι προσφατα!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
η συγκεκριμενη ειναι 23 χρονων, ποσο παλια μπορει να ειναι τα βιντεο? το πολυ 5 χρονων
Ξερεις ποσο αλλαζουν σε 5 χρονια?? Κοιταξε Elen Saint, Angel Dark, Bizou..............κλπ, κλπ.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Tσιμπατε λοιπον και με τις ημερομηνιες τους απο κατω για να ξερετε που πατε !! ;)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τωρα μιλαμε για πραγματικη ηττα!!
Μου θυμιζει τις φολες που εχω φαει, ισως οχι στα 600 για δυωρο. Μιλαμε για πολυ ξενερα αποτι διαβαζω!!
Μου θυμιζει τις φολες που εχω φαει, ισως οχι στα 600 για δυωρο. Μιλαμε για πολυ ξενερα αποτι διαβαζω!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αφού είναι επιεικώς απαράδεκτη. Απορώ γιατί μασάμε τα λόγια μας.
Για να μην θιγουμε τους κοκκινιστους!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Thank's παίχτη για ακόμα μία φορά!!!!Η www.zuzana.com/?MId=101]κοπελα[/url] ειναι πολυ κοντα στις φωτογραφιες.Κοντουλα(παρα το αναγραφομενο 1.74) με καλο σωμα πλαστικο βυζι και ωραιο αλλα παρθενο κωλο(χαχα).Αγγλικα μετρια αλλα αρκετα να συννενοηθεις.
Υ.Γ. dfk με 30 γιούρια?....δεν είμαστε στα καλά μας!!!!
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από τις κοπελιές του Ζουζούνα....
Σε λίγο θα τις πληρώνεται για να τις γαμάτε χωρίς ρούχα ή όχι!!!!
Θα σας βγάλει τιμολόγιο....200 με ρούχα η γκόμενα....250 χωρίς ρούχα!!!!
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Να μου λείπει Δάσκαλε το βύσσινο!!!!Tσιμπατε λοιπον και με τις ημερομηνιες τους απο κατω για να ξερετε που πατε !! ;)
Μπορεί να μου χρεώσει και το βάθος αυτή έτσι που το πάνε στο γαμωγραφείο αυτό!!!!
Τον έβαλες 10 πόντους....250 γιούρια!!!!
Τον έβαλες 20 πόντους....350 γιούρια!!!!
Άρα σκέψου πόσο θα σου πάει το κουστουμάκι εσένα..... ;)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Η www.zuzana.com/?MId=101]κοπελα[/url] ειναι πολυ κοντα στις φωτογραφιες.Κοντουλα(παρα το αναγραφομενο 1.74) με καλο σωμα πλαστικο βυζι και ωραιο αλλα παρθενο κωλο(χαχα).Αγγλικα μετρια αλλα αρκετα να συννενοηθεις.
Medaphoar,...ο Αντι-φαγούρας! ;)
Καλή χρονιά, παλληκάρι! Παντάξιος!
Δεν πιστεύω να 'σκασες τα 30 αργύρια! Θα χάσω πάσα ιδέα...Αντί για DFK...το δάγκωμα του Ιούδα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K