tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μαυρισε την κυρια και εδω Παιχτη μηπως την γλυτωσει και κανενας Χριστιανος !!!
Εδώ δεν έβαλες κριτική ακόμα Να θαμπωθούν όλοι με το 9,5 που έβαλες...
Μαυρισε την κυρια και εδω Παιχτη μηπως την γλυτωσει και κανενας Χριστιανος !!!
Παιδία...αληθεύει ότι η κύρια ότι θέλει 150 Ε με άναλ? Μούφα ή όντως είναι καλή?
Θα γράψω δεν έχω πρόβλημα! Απλά είμαι εκνευρισμένος γιατί επί τρεις μέρες προσπαθούσα να κλείσω ραντεβού και όλο αναβολή! Πάρε αύριο , πάρε την Κυριακή μέχρι που επέμεινα και την πάτησα!Ok μην βαζεις τοτε !!!
Κάτσε να σε ηρεμήσω.....Θα γράψω δεν έχω πρόβλημα! Απλά είμαι εκνευρισμένος γιατί επί τρεις μέρες προσπαθούσα να κλείσω ραντεβού και όλο αναβολή! Πάρε αύριο , πάρε την Κυριακή μέχρι που επέμεινα και την πάτησα!
Αγαπητέ ουκρανίδη ποιό είναι το πρόβλημά σου;
Προσωπικά σχόλια να λείπουν! Αν δεν συμφωνείς με την κριτική μου είναι δικό σου πρόβλημα!
Πέρασα όμορφα και το εξέφρασα!! Όπως και όταν δεν περνάω καλά!
Θέλω να μάθω τι κάνεις ξύπνιος τέτοια ώρα?
Δεν δουλεύετε το πρωί?
Για αυτό πάμε κατά διαόλου!!!!
Αμάν κάνουμε να βρούμε κάτι να γαμήσουμε και εσείς μαλώνετε για τα νούμερα!!!!
Άστον άνθρωπο βρε να εκφραστεί.....9,5 γούσταρε να βάλει!!!!
Όταν και αν θα έρθει αυτό όμως να δω τι θα της βάλει.....
Μετα την απαραδεκτη εμφανισιακα Neomy (Συμφωνω απολυτα με τον αγαπητο Fantom με τον οποιο ειχα διαφωνισει στο παρελθον)εφαγα διπλη ηττα σε 2 μερες διαφορα με την Sandra-Blond λογω του καθε ειδους σκουπιδιου που κυκλοφορει και πλασσαρεται σαν City-Tour..To koritsi einai υπερβαρο ειδικα γυρω απο την κοιλια και στα μπουτια απαραδεκτη με μεγαλη χαλαροτητα και κυτταριτιδα!!!!!Αυτος ειναι ο λογος που προσφερει και τις υπηρεσιες της σε χαμηλες τιμες!!! αλλα για λογους ταξης ειναι απαραδεκτο να πλασσαρεται σαν city-tour για να ειμαι δικαιος το παλευει και προσπαθει με μεγαλη φροντιδα να σε ικανοποιησει με το στοματικο(τα καταπινει ολα οτι παρει στο στομα)και το πρωκτικο αλλα εμφανισιακα τα χαλαει ολα, ακομα και οταν χρησιμοποιει το ωραιο χαμογελο που εχει..........