Διαγραμμένο μέλος 49547
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
τελικα ρε λαλακ δεν ξερεισ τιποτα μου φαινετε .τα εχεις χασει εντελως!!!!!!!!!!!!!!
Όχι βρε Λουκ...τι παράπονα!!!!Και να μην ακουω παραπονα για τον Ζου !
Για ολες τις ορεξεις!!
Να προσεχεις παιχτη γιατι εισαι ακομα μικρος! Μην χασουμε τους απογονους!!στραμπούληξα το αριστερό μου αρχίδι!!!!
Σωστα , δεν θα εχει και τα γνωστα προβληματα που αντιμετοπιζουμε συνηθως !!!Να προσεχεις παιχτη γιατι εισαι ακομα μικρος! Μην χασουμε τους απογονους!!
Εγω εβαλα στο ματι Βαλερια και ενα καινουργιο πιπινι
H πληροφορία του treliaris τελικά δεν με απογοήτευσε...
Για μια στιγμή νόμιζα ότι θα είμαι αλεξιπτωτιστής μιας και τόσες μέρες κανένας δεν αναφέρει τίποτα για την εν λόγω κοπέλα
αλλά μετά από την επικοινωνία με το γραφείο κατάλαβα γιατί δεν υπάρχουν σχόλια!!
Το "γραφείο" το έχει χάσει... αλλά ευτυχώς όχι και το κορίτσι που τιμά τα χρήματα της..με service που εντυπωσιάζει !!
Ιδίως για τους κουλουροποιούς...
Και να μην ακουω παραπονα για τον Ζου !
Για ολες τις ορεξεις!!
Lauryn το avatar του Προέδρου και μια από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά τον τελευταίο καιρό.
Καλό μεσημέρι Πρόεδρε.
Ποια να είναι βρε Jorge?
H μία και μοναδική Lauryn..... :-*
H οποία θα περάσει άσχημες στιγμές αν έρθει ετούτη την εποχή!!!!
Μετά την "ξηρασία" που ζήσατε όλες αυτές τις μέρες, θα την φάτε λάχανο την κοπελίτσα!!!! :o :o :o
Απαπαπαπαπα...το σκέφτομαι και τρομάζω.....θα χρειαστεί παραπάνω από 3 τρύπες!!!!
El Griego
Για αυτό έχουμε καμμιά πληροφορία ? Εκανα μιά αναζήτηση στο φορουμ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Αξίζει η θα φάμε φόλα ? Είναι αληθινό το βυζί η θα τρελαθούμε στο πλαστικό ? Θα βγεί αυτή στην πόρτα η η μεγάλη και πιό άσχημη αδελφή της ?
Thanks
Φιλε, εσυ ειχες ρωτησει και στο παρελθον για μωρα απο αυτο το γραφειο, και σου ειχαν απαντησει οχι 1 η 2 αλλα παρα πολλοι οτι το γραφειο βαζει μουφα φωτος.
Τωρα η εισαι προμοτερ του γραφειου, η λιγακι αργος στα γραμματα!
Μην ξαναρωτησεις σε παρακαλω!
Μπορείς να μου δείξεις το μήνυμα ? ? Και αν είναι εγω δεν ξαναρωτάω
Να προσεχεις παιχτη γιατι εισαι ακομα μικρος! Μην χασουμε τους απογονους!!
Εγω εβαλα στο ματι Βαλερια και ενα καινουργιο πιπινι