Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αυτη τελικα Ουγγαρεζα, Σλοβακα η Τσεχα ειναι?? Δοκιμασε κανεις οταν ειχε ερθει περσυ?
Γιατι ειναι και αυτος Axaxouxas....Και γιατι να πουμε οτι εισαι ?
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Εύχομαι το 2011 να σας φέρει το καλύτερο !!!
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα συμμετοχής μου στο φόρουμ ως gismo1972
Τους τελευταίους μήνες η συμμετοχή μου ήταν ελάχιστη, και συν τοις άλλοις ήρθε η ώρα να αλλάξω Κεφάλαιο
Όχι να αλλάξω Βιβλίο αλλά να αλλάξω Κεφάλαιο
Αν κρίνω στο μέλλον ότι έχω κάτι να συνεισφέρω θα το μοιραστώ μαζί σας
Πιθανόν να διαβάζω το φόρουμ με άλλο προφίλ γιατί το bourdela.com, είναι μια συνήθεια 5 ετών που κόβεται δύσκολα ;)
Συνοψίζοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω:
• Όλα τα μέλη εδώ μέσα που με τα γραφόμενά τους μου κράτησαν παρέα και κυρίως με βοήθησαν να κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές στον χώρο του πληρωμένου έρωτα
• Τα μέλη του φόρουμ, με τους οποίους είχαμε την ευκαρία να γνωριστούμε προσωπικά. Με κάποιους θα τολμούσα να πω ότι έχουμε γίνει και φίλοι
Που μας δόθηκε η ευκαiρία να ξεφύγουμε από τον απρόσωπη επικοινωνία, και να ανακαλύψουμε ότι δεν διαφέρουμε σε τίποτα και ότι είμαστε όπως όλοι οι Άνθρωποι με τα Προτερήματά μας και τα Ελαττώματά μας
• Τέλος θέλω να ευχαριστήσω 2 κοπέλες του χώρου με τις οποίες συνδέθηκα κια συνεχίζω να συνδέομαι φιλικά.
Τις Τίμησα με την Φιλία μου και με Τίμησαν με την δικιά τους Φιλία και κυρίως με την δικιά τους Εμπιστοσύνη, πράγμα πολύ δύσκολο για όσες κινούνται μέσα σε αυτόν τον Χώρο
Έχω την πεποίθηση ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να είναι έτσι, αφού σε όλους τους χώρους υπάρχει το Καλό αρκεί να ψάξεις λίγο πιο βαθιά από την επιφάνεια
Είθε το 2011 να είναι καλύτερο και πιο δημιουργικό από το 2010 για όλους μας
Gismo1972
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Εύχομαι το 2011 να σας φέρει το καλύτερο !!!
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα συμμετοχής μου στο φόρουμ ως gismo1972.........
.................. Είθε το 2011 να είναι καλύτερο και πιο δημιουργικό από το 2010 για όλους μας
Gismo1972
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.Στην Gina που μας ερχεται απο zu πηγε κανεις προσφατα;Να τιμησω;
Γενεραλ τα Φωτα και οι φωτισμοι στον δρομο ειναι ,δεν σου τα ειπανε καλα !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/43066165935673649782.jpg[/img[/URL]]
Ας περιμενω καλυτερα λιγο μετα τα φωτα !!! ;D ;D ;D
[/quote]
Καλημέρα σε όλους!
Ποιά είναι η κορασίς Πρόεδρε?
Καλημέρα σε όλους!
Ποιά είναι η κορασίς Πρόεδρε?
χαλια,τι παθανε ?η απολυτη ξηρασια ομως.....δε κινειται τιποτα ουτε στις αφιξεις ουτε και στο θρεντ....