TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Εγω το ειδα απο κοντα. Πολυ κοντα!!
το παράξενο θα ήταν να μην το έβλεπες
Εγω το ειδα απο κοντα. Πολυ κοντα!!
Μπα ούτε!! Εγώ το είχα λυπηθεί γιατί έκανε εμφανέστατα αγγαρία (και φυσικά δεν το γουστάρω καθόλου αυτό) και το είχα διώξει πριν να τελειώσει η ώρα. Του είχα δώσει και τα 140 του και πήρα το Μιχαλάκη τηλ. και τα είχε ακούσει.
ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑ!! Σοβαρολογώ. Όταν πηδάω θέλω να διασκεδάζω, όχι να ψυχοπλακώνομαι.
Άντε τώρα να δούμε πιο κορόιδο θα δώσει 250;
Μετά γίνεσαι και κακός ρε γαμώ το όταν τους αποκαλείς κορόιδα! Σου λένε κύριε εμάς μας αρέσει, εσύ γιατί μας χαρακτηρίζεις;
Τί να πω κι εγώ;
Ναι δυο κουλουρια σε μια ωρα. Σα το Λιλα θα την καταντησει την κυρια ;)
κι εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι μηπως τελικα ειμαι μικροτσουτσουνος μιας και αυτοι που γραφουν εδω μεσα τον εχουν απο 22 και πανω.επισης εγω για ριξω 2 μπαλακια και σπανιως 3 παιρνω δυωρο(35 χρονων)ενω ολοι οι αλλοι ριχνουν 3 στη μια ωρα που στην ουσια δεν ειναι ουτε 40 λεπτα.λες να εχω προβλημα τρεςΡωτα και τον mgman που γαμει και δυο ωρες κουλουρι ευκολα !!
Και εχει και μια Πουτσα οσο ολες οι δικες μας μαζι !!
αφου μπορω νατ ριξω το δευτερο δεν ειναι κριμα να το χασω.ασε που επειδη θελει αγωνα να ερθει μολις χυσω βλεπω και την κακομοιρη την κοπελιτσα να τις εχουν γυρισει τα ματια.ασε να τα δουλεψουν και λιγο τα λεφτα τουςΕγω Παιχτη ενα και καλο ριχνω !!!
Τα πολυσφαιρα τα αφηνω για αλλους !!!
ετσι μπράβο.. ένα και να γράφει ιστορία που λένε.. ένα διαρκείας.. .Εγω Παιχτη ενα και καλο ριχνω !!!
Τα πολυσφαιρα τα αφηνω για αλλους !!!
κι εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι μηπως τελικα ειμαι μικροτσουτσουνος μιας και αυτοι που γραφουν εδω μεσα τον εχουν απο 22 και πανω.επισης εγω για ριξω 2 μπαλακια και σπανιως 3 παιρνω δυωρο(35 χρονων)ενω ολοι οι αλλοι ριχνουν 3 στη μια ωρα που στην ουσια δεν ειναι ουτε 40 λεπτα.λες να εχω προβλημα τρες
Και εσύ? Να συνεννοηθούμε για να πάμε μαζί σε κάποιον ειδικό (για να πετύχουμε καλλίτερη τιμή).
Προφανώς εννοείς citytourίστρια....
Υπαρχουν και χειροτερα....ενα κουλουρι για μια ολόκληρη ωρα και κάτι λεπτα!
Πες μου πως το κάνεις... Δοκίμασα τα πάντα και σου παραθέτω τη μόνη λύση που βρήκα...αλλά δεν ήταν βολική
Tι να σου πω....Είπαμε είμαστε μικροτσούτσουνοι, πως θα το κάνουμε αυτό ?
Tι να σου πω....
http://[URL unfurl="true"]www.freeblue.gr/console/products/1101/main2trobaDiplisEnergeias.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ευχαριστώ! Με σώζεις! :dancing:
Πες μου πως το κάνεις... Δοκίμασα τα πάντα και σου παραθέτω τη μόνη λύση που βρήκα...αλλά δεν ήταν βολική
Λες κι αυτή/αυτός τόση να την έχει, άμα ξεβρακωθεί;