Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (5 μέλη και 103 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eνα ενα τα κοριτσια του zuzuna περνουν τον δρομο της επιστροφης η ετσι νομιζω !!!
Η Καιτουλα δεν μας ηρθε !!!
Η Summer με το που ηρθε την εκανε !!
Και εις αλλα με υγεια !!!

Για να δουμε η χοντρουλα η Stella ποσο θα κατσει !!!

Καλα για την Sofie δεν ανοιγω το στομα μου γιατι θα αρχισουν να γραφουν πολλοι κλαιγοντας οι οποιοι κανουν τουμπεκι μεχρι τωρα !! :tickedoff:
Λες και ειναι οι μονοι που εχουν φαει τα μουτρα τους !!! :-

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Δεν πειράζει ας έρχονται κι ας φεύγουν αφού δε ρίχνει τις τιμές.
Επάνω είδες η Νίλα έπαθε μεγάλη νήλα κι ακολούθησε τιμές Call girl.
150 η ώρα, 300 το δίωρο και πάλι ραντεβού δε σταυρώνει κι ας μην έχουν
τα καρντάσια τόσες επιλογές όσες εμείς εδώ κάτω.

ZYXEL

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πειράζει ας έρχονται κι ας φεύγουν αφού δε ρίχνει τις τιμές.
Επάνω είδες η Νίλα έπαθε μεγάλη νήλα κι ακολούθησε τιμές Call girl.
150 η ώρα, 300 το δίωρο και πάλι ραντεβού δε σταυρώνει κι ας μην έχουν
τα καρντάσια τόσες επιλογές όσες εμείς εδώ κάτω.

Kαλά με τόσο χάλια κριτικές ποιός θέλει να πάει να δει τη Nilla φοβάται μην πάθει καμία μεγάλη νίλα  :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ο Ζακ και ο πρωτος κασκαντερ λεμε!!  :grin: :grin: Τον εφαγε τον σκυλο μονοκοματο!! :2funny: :2funny:

εγκρίνεις
εγώ ψήνομαι να τη δοκιμάσω επειδή δεν πήγα ποτέ με γκόμενα με σκουλαρίκι στην γλώσσα και στο μουνί και θέλω να δοκιμάσω για να δώ πώς είναι η αίσθηση..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγκρίνεις
εγώ ψήνομαι να τη δοκιμάσω επειδή δεν πήγα ποτέ με γκόμενα με σκουλαρίκι στην γλώσσα και στο μουνί και θέλω να δοκιμάσω για να δώ πώς είναι η αίσθηση..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι ηταν Αθηνα για μια εβδομαδα πριν παει επανω και τιποτα κανεις δεν εγραψε για τον σκυλο!! Τα λαγονικα τι εγιναν ??  :think: :2funny: :2funny:

Το μονο που με προβληματιζει με το μωρο αποτι διαβασα ειναι τα δαχτυλα που αρνηθηκε!!

Προσεξε τουρμπινα το πιερσιγκ στην γλωσσα. Ειναι πολυ διεγερτικο, για να μην σου πω το αλλο στο νουνι!!  :2funny: :2funny:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
εγκρίνεις

εχω μια 40αρα (οχι βιζιτα) με pircing στο μουνι και ειναι καυλα...  μονο που το βλεπω γινομαι τουμπανο..

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ναι ηταν Αθηνα για μια εβδομαδα πριν παει επανω και τιποτα κανεις δεν εγραψε για τον σκυλο!! Τα λαγονικα τι εγιναν ??  :think: :2funny: :2funny:

Το μονο που με προβληματιζει με το μωρο αποτι διαβασα ειναι τα δαχτυλα που αρνηθηκε!!

Προσεξε τουρμπινα το πιερσιγκ στην γλωσσα. Ειναι πολυ διεγερτικο, για να μην σου πω το αλλο στο νουνι!!  :2funny: :2funny:

για πές για πες λεπτομέριες.....

για μένα διεγερτικό ή για την γκόμενα?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για πές για πες λεπτομέριες.....

για μένα διεγερτικό ή για την γκόμενα?

Βρε τουρμπινα, γιατι κανεις τετοιες ερωτησεις??? :2funny: :2funny: Πως να ειναι διεγερτικο για την γκομενα!  :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Βρε τουρμπινα, γιατι κανεις τετοιες ερωτησεις??? :2funny: :2funny: Πως να ειναι διεγερτικο για την γκομενα!  :think:

στο μουνί εαν έχει πιρσινγκ και της το πειράζεις και ενώ τη γαμάς δεν είναι διεγερτικό για την γκόμενα και για μένα?

ρε όταν μιλάτε για πίρσινγκ να προσδιορίζετε που στο μουνί/γλώσσα και για ποιόν διεγερτικό εμένα/γκόμενα ....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
στο μουνί εαν έχει πιρσινγκ και της το πειράζεις και ενώ τη γαμάς δεν είναι διεγερτικό για την γκόμενα και για μένα?

ρε όταν μιλάτε για πίρσινγκ να προσδιορίζετε που στο μουνί/γλώσσα και για ποιόν διεγερτικό εμένα/γκόμενα ....

Χαχαχαχαχα αμα της πειραζεις το πιερσινγκ στο μουνι ενω την πηδας, μαλλον.................θα ποναει!! :2funny: :2funny:

Αλλα που ξερεις μπορει και να πεσεις σε καμια μαζοχα!! :2funny: :2funny:

Περιμενε την Φρανσεσκα και πες μου!!  :grin: :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Χαχαχαχαχα αμα της πειραζεις το πιερσινγκ στο μουνι ενω την πηδας, μαλλον.................θα ποναει!! :2funny: :2funny:

Αλλα που ξερεις μπορει και να πεσεις σε καμια μαζοχα!! :2funny: :2funny:

Περιμενε την Φρανσεσκα και πες μου!!  :grin: :grin:

έβαλε η φρανσέσκα πίρσινγκ στο μουνί?? μα πότε...... έλιωσα στις ταινίες της και δεν είδα τίποτα... πρόσφατα το τρύπησε?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
έβαλε η φρανσέσκα πίρσινγκ στο μουνί?? μα πότε...... έλιωσα στις ταινίες της και δεν είδα τίποτα... πρόσφατα το τρύπησε?

Εδω και χρονια!! Ειχε τρια πιερσιγκ το μωρο, αν και μπορει να εβγαλε το ενα οταν εβαλε βυζακια!! :grin: :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εδω και χρονια!! Ειχε τρια πιερσιγκ το μωρο, αν και μπορει να εβγαλε το ενα οταν εβαλε βυζακια!! :grin: :grin:

στα βυζιά τα ειδα στο μουνί όχι.... περίμενε να πάω να κοιτάξω.........  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

μπράβο ρε διάολε λουκ............ το βρήκα........... η ταινία που έβλεπα δεν το είχε αλλά μια άλλη ταινία πιο πρόσφατη το έχει

gg_28a

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
και μετά λεμε γιατί δεν βρίσκουμε μουνάκια να γαμάμε..!!!  :jerking:
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• violet3.jpg
    violet3.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Φυσικοτατα !!
Αλλα για 100 μονο παραπανω ειναι πεταμενα λεφτα !!

Δηλαδη στον μονο ανθρωπο που διαλεξε να τα δωσει ολα απεμεινε η γραμμη υπερασπισης της !Μα καλα ειναι δυνατον να ειμαι μονο εγω ρε παιδια ?

Οκ,δικιο εχετε σας πιστευω οτι δεν λετε μαλακιες, αλλα σε εμενα εχει βγαλει ενα ηφαιστειο η μανταλινα απο τα δυνατοτερα που εχω ζησει.

Ειναι εντελως κοριτσακι που της αρεσουν οι αγαπουλες, οι αγκαλιτσες και τα φιλακια . ανεβαινει αν την αγαπατε ,τα δινει ολα και αγαπαει και αυτη.

Απο τα λιγα κοριτσια που εχω συναντησει που οταν ανοιγει η πορτα λαμπει το χαμογελο τους! και που εχουμε ριξει γλωσσοφιλα ασταματητα για πανω απο 10-15 λεπτα.και πολλα πολλα αλλα..

Θα θελα βεβαια να υπενθυμισω οτι σε ολους μας συμβαινουν και αυτα σε αλλους σπανιοτερα σε αλλους συχνοτερα. 

Βεβαια θα προτιμουσα να μου τα εκανε και καποια αλλη αυτα και οχι η μανταλινα αλλα ευτυχως για μενα και για αυτην φυσικα εφυγε και η βιζα της αργειιιιι πολυ να ξαναβγει..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom