Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (3 μέλη και 127 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ειλικρινά δεν θέλω να προκαταλάβω κανέναν. Μετά από τόσες θετικές γνώμες από έγκυρες πηγές, ούτε εγώ ο ίδιος δεν πιστεύω την ήττα που έφαγα. Γι' αυτό είπα ότι θα γράψω κριτική ΜΕΤΑ το tour. Από την άλλη, έκρινα ότι έπρεπε να δώσω μια προειδοποίηση προς ναυτιλλομένους.

Επιγραμματικά, θα έλεγα ότι έμοιζε με συνάντηση με την local Μαίρη. Μόνο που αυτή χρεώνει τα μισά...

Σωστα πρακτεις παιχτη. Το μονο που φανταζομαι ειναι οτι στον 1+ χρονο που ελειπε κατι αλλαξε. Γραψε ομως κριτικη στο τελος για το αρχειο!!

ΥΓ. Ποιος αγαπουλης μεταφραζει στην Sheron/Chica/Ana τις κριτικες απο εδω μεσα???  :think: Με εχει φαει στα πμ  :headbang: :headbang:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ακούω γνώμες: Στέλλα ή Αμάντα?
παρακαλώ χωρίς ναι μεν αλλά ....

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγώ αντίθετα από το Lucent πιστεύω ότι πράτεις λάθος . Από τι στιγμή που βγαίνεις και λες κάτι , οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις και να μην το αφήνεις να αιωρείται !!! Όπως και εσύ λές , τα λεφτα είναι πολλά Amanda  ;)

Γι' αυτό είπα ότι θα γράψω κριτική ΜΕΤΑ το tour.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ξαναβγηκε η κοντη Ρουμανα στο κουρμπετι και πηρε και μεταγραφη !!!

Την βλεπω κατα Δεκεμβρη μερια να σκαει μυτη !!!

Απο τις χειροτερες !!! ;)

ενταξει Προεδρε, δεν ηταν απο τις καλυτερες, αλλα δεν ηταν και απο τις χειροτερες...
προσωπικα, οταν ειδα την φωτογραφια της με τον Ροκο, καυλωσα σαν να πηρα βιαγκρα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ασε τις Λιθουανες, ερωτιαρη!! :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα ολοι αγαπουληδες ειμαστε με τα λιθουανα... με πρωτο και καλυτερο βεβαια τον Geopa, λογικοτατο, ειναι ο πιο νεος...
οταν βεβαια γνωρισα αυτην , προβληματιστηκα μηπως εχουμε λαθος εικονα...
Πρεπει να εχει και ρεκορ για το γκινες... ειναι η μονη τουριστρια που εχει ερθει τοσες φορες και δεν εχει ουτε μια κριτικη εδω μεσα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τελικα ολοι αγαπουληδες ειμαστε με τα λιθουανα... με πρωτο και καλυτερο βεβαια τον Geopa, λογικοτατο, ειναι ο πιο νεος...
οταν βεβαια γνωρισα αυτην , προβληματιστηκα μηπως εχουμε λαθος εικονα...
Πρεπει να εχει και ρεκορ για το γκινες... ειναι η μονη τουριστρια που εχει ερθει τοσες φορες και δεν εχει ουτε μια κριτικη εδω μεσα!

Ναι θα ελεγα οτι εσεις οι οπαδοι των Λιθουανων εισαστε και ...............μονοφαγαδες!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εξηγειται αλλοιως!!  :grin:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Ναι θα ελεγα οτι εσεις οι οπαδοι των Λιθουανων εισαστε και ...............μονοφαγαδες!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εξηγειται αλλοιως!!  :grin:

δεν τον αποδεχομαι τον χαρακτηρισμο...
εχουν γραφτει αρκετα στο θρεντ για αυτην τη νυμφομανη, εχω εξηγησει 3-4 φορες το λογο που δεν γραφω κριτικη, ομως δεν παυει να μου κανει εντυπωση το οτι δεν εχει γραψει κανεις...
τωρα βεβαια, αν ανακοινωσει τουρ σε λιγες μερες, θα σκεφτειτε, λογικα, "το εκανε το προμοσιον Ο Gentleman"...

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Και πότε έρχεται τελικά ???  :grin:

δεν τον αποδεχομαι τον χαρακτηρισμο...
εχουν γραφτει αρκετα στο θρεντ για αυτην τη νυμφομανη, εχω εξηγησει 3-4 φορες το λογο που δεν γραφω κριτικη, ομως δεν παυει να μου κανει εντυπωση το οτι δεν εχει γραψει κανεις...
τωρα βεβαια, αν ανακοινωσει τουρ σε λιγες μερες, θα σκεφτειτε, λογικα, "το εκανε το προμοσιον Ο Gentleman"...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Στελλίτσα στα μέρη μας....

Λοιπόν έχουμε και λέμε.Ήταν το τρίτο ραντεβού μας και ομολογώ ότι ήταν το καλύτερο.Ας τα πάρω από την αρχή λοιπόν.Στο προηγούμενο tour, μετά από μερικά σμσ το πρώτο ραντεβού μας δεν έγινε ποτέ αφού αργησε να κατεβει να με "παραλάβει" από το ML του ξενοδοχείου της.Όμως το κάτω κεφάλι οδηγεί το πάνω και το απόγευμα κλείστηκε δεύτερο ραντεβού με κίνδυνο πάντα να φάμε την φόλλα λόγω του πρωινού.Αρχικά το ραντεβού ήταν αδιάφορο και τυπικό, φιλί χωρίς γλώσσα και γενικά κρύα συμπεριφορά.Κάποια στιγμή σαν κάτι να έγινε και τα πράγματα άλλαξαν, πίπα τρελλή, διάθεση μεγάλη σεξ δυνατό, φιλί όμως ψεύτικο ακόμα. Τελειωμα στο στόμα και χαλάρωση με δευτερο γύρω να ξεκινάει άμεσα με δική της πρωτοβουλία.Γενικά έφυγα με την εντύπωση ότι κάτι έλειπε.Το δεύτερο ραντεβού κλειστηκε μετά από λίγες μέρες και τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά.πιό ζεστή ατμόσφαιρα,φιλί καυτό με γλώσσα να χορεύει και η συνέχεια ακόμα καλύτερη.Σεξ χωρίς ενδοιασμούς, πρωτοβουλίες και γενικά συμπεριφορά κοπέλας που είναι ερωτευμένη με την "δουλειά" της την δική μας χαρά. Το τρίτο ραντεβού ήταν η αποθεώση καθώς πλέον υπήρχε και μια σχετικη ανεση λόγω των προηγούμενων συναντησεων (φυσικά και δεν με αγαπησε έτσι; μην περαξηγούμαστε).Εναλλαγές συμπεριφοράς, GFE, PSE, πότε γατούλα πότε αγρια τίγρη.Γενικά ένα πολύ καλό ραντεβού.Τώρα όσν αφορά την κοπέλα είναι σχεδόν ότι βλέπετε στις φώτο της, μικρη δροσερή με κορμάρα και λεια επιδερμίδα, τρελλή διάθεση, που καμμια φορά αφήνει να φανει, ίσως άθελά της, και λίγος "επαγγελματισμός". ΔΕν κοιτάει ποτέ το ρολόι και ποτε δεν ζήτησε τα μπικικινι και μαλιστα και τις 3 φορές το άφησα λιγο πριν την έξοδο.Γενικά συστήνεται αν και το "λυσιμό" της ηταν βαθμιαίο χωρίς να σημαίνει ότι στην αρχή ήταν κακότροπη  και με κακό service.To κορυφαιο ήταν το εξής:Ραντεβόυ στις 12 και μετά από 5 λεπτά στο δωμάτιο και πάνω στο ζεσταμα, αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός για εκκένωση του κτηρίου στα πλαισιο ασκησης πυρκαγιας. Εκεί πάνω λές: "Ρε πουστη μου ποιος  με καταραστηκε; ε; ποιός;" Φυσικά αν ήταν πραγματική φωτία θα μας έιχαν βρει πάνω στο κρεββατι απανθρακωμένους......Αυτά λοιπόν.Μεγάλοι είσαστε, αποφασίστε και μετά ενημερώστε και για τους άλλους...Καλά βόλια...

Φυσικά αν ήταν πραγματική φωτία θα μας έιχαν βρει πάνω στο κρεββατι απανθρακωμένους..

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγραψες !Αν ήταν η πρώτη έχεις άλλη μια!!! :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Μην το λες και να το κάνεις το ραντεβού μαζί της. Και στο λέω εγώ που είχα αντίστοιχη εμπειρία που την αναφέρω και στη κριτική μου γι' αυτήν (ως Alena). Αλλά όταν τελειώσουν τα διαδικαστικά και πάρει μπρος η μηχανή (της), το μωρό δεν παίζεται, ούτε σε σέρβις και αντιδράσεις ούτε και σε ομορφιά! Δοκίμασε και θα με θυμηθείς  :rockon: Απλά να θυμάσαι ότι είναι λίγο μπλαζέ και βραδείας καύσης στην αρχή.
Αλλά κι εγώ αν ήμουν τέτοια μουνάρα και γαμιόμουν σαν κι αυτή, το ίδιο θα (σας) έκανα μεταξύ μας!  :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστά δεν τα λέω baby;

Ετσι είναι αεροπόρε  :dancing: :dancing: :dancing:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Σαν πολύ δεν έχει αργήσει ο Ζουζάνας να ανακοινώσει τα τουρ της ερχόμενης βδομάδας; Άλλες φορές τα βγάζει από τη Τετάρτη, άντε Πέμπτη πρωί. Εκτός κι αν δεν του βγαίνει η σύνθεση και το παλεύει ακόμη.

Τέλειωσαν οι μπασκετμπολίστριες και δεν βρίσκει 11αδα να κατεβάσει για το ΣΚ  :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ενταξει Προεδρε, δεν ηταν απο τις καλυτερες, αλλα δεν ηταν και απο τις χειροτερες...
προσωπικα, οταν ειδα την φωτογραφια της με τον Ροκο, καυλωσα σαν να πηρα βιαγκρα...
Για ψυχαναλυσουλα καλη ειναι η κοντη για γαμησι οχι  !!! :-

Οσο για την Sanndra τα εχουμε πει πολλες φορες και εχεις δικιο αλλα δεν κανει για ολους !!! ;)
Ασε που ειναι ακριβη και ενω εχει απο τους καλυτερους κωλους που κυκλοφορουν τον κραταει για τον καλο της !!! :'(

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τώρα αν σου πω ότι η χάρη μου έφτασε μέχρι το Βίλνιους......

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/09018561625004483271.jpg[/img[/URL]]

Θα με κακοχαρακτηρίσεις? :think:

;D ;D ;D ;D

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειλικρινά δεν θέλω να προκαταλάβω κανέναν. Μετά από τόσες θετικές γνώμες από έγκυρες πηγές, ούτε εγώ ο ίδιος δεν πιστεύω την ήττα που έφαγα. Γι' αυτό είπα ότι θα γράψω κριτική ΜΕΤΑ το tour. Από την άλλη, έκρινα ότι έπρεπε να δώσω μια προειδοποίηση προς ναυτιλλομένους.

Επιγραμματικά, θα έλεγα ότι έμοιζε με συνάντηση με την local Μαίρη. Μόνο που αυτή χρεώνει τα μισά...
Και εγω νομιζω οτι ειναι λαθος αυτο το μετα Tour review !!!
Αν κατι εχει αλαξει στην συμπεριφορα - service- εμφανιση ,καλο ειναι να το ριξεις εδω μεσα !!!! :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom