asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Νακονιζω τα μαχαιρια μηπως????
Βλεπω να βγαινουν μαχαιρια στην Κρητη !!!
Οκ !!!
Το Λουκας καλο ειναι η και αυτο να το κοψω !!!
Νακονιζω τα μαχαιρια μηπως????
Kρυοκωλη πιτσιρικα Λετονα που δεν ανοιγετε εαν δεν ειναι με την ξανθια φιλεναδα της !!!
Tετοια αλαγη μεσα σε ενα χρονο !!!!!Επέστρεψα από Amanda.
Παταγώδης διάψευση προσδοκιών. Λεπτομερείς εντυπώσεις μου μετά το τέλος του tour.
Δυστυχώς ο Fantom12 έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει ως τίτλο κριτικής το "Ζονκ".
Work in progress τίτλος: Ντεκαβλέ.
Oxi ακομα !!
Διακοπεύει εδώ και καιρό....Αξιζει την αναμονη προεδρε?
Επέστρεψα από Amanda.
Παταγώδης διάψευση προσδοκιών. Λεπτομερείς εντυπώσεις μου μετά το τέλος του tour.
Δυστυχώς ο Fantom12 έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει ως τίτλο κριτικής το "Ζονκ".
Work in progress τίτλος: Ντεκαβλέ.
Oxi ακομα !!
Ωχ, απ' αυτό το "ακόμα" κατάλαβα ότι θα ακολουθήσει και 2ος γύρος με σύνθετο διπλό και τα σχετικά. Δεν μας έφθανε η Στελλίτσα, που είναι από μόνη της __ναρος, τώρα θα έχουμε να μπαίνουμε στο πειρασμό να τη δοκιμάσουμε μαζί με τη Πολίνα, παίρνοντας πρώτα ένα των 100mg (γιατί με λιγότερο δεν βγαίνει) για να αντέξουμε στη καταπόνηση και να μη γίνουμε ρόμπες.
Τι με λες τώρα; Και μ' έτρωγε η τσέπη μου κι ο κώλος μου να τη κάνω τη κίνηση για να τη δοκιμάσω, επειδή είχα ακούσει ότι είναι πολύ καλή και ήξερα ότι θα αργήσει να μας ξανάρθει. Θα περιμένω τη κριτική σου για τις λεπτομέρειες. Πάντως, αν μη τι άλλο, σου χρωστάω.