Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (4 μέλη και 67 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Russiangirlsforme ακομα νανακοινωσει το νεο τουρ..  >:(

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οκ !!!
Το Λουκας καλο ειναι η και αυτο να το κοψω !!! :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα το λεω Ελληνιστη Λουκας !!!
Πιο πολυ το γουσταρω !! ;)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Επέστρεψα από Amanda.

Παταγώδης διάψευση προσδοκιών. Λεπτομερείς εντυπώσεις μου μετά το τέλος του tour.

Δυστυχώς ο Fantom12 έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει ως τίτλο κριτικής το "Ζονκ".
Work in progress τίτλος: Ντεκαβλέ.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Επέστρεψα από Amanda.

Παταγώδης διάψευση προσδοκιών. Λεπτομερείς εντυπώσεις μου μετά το τέλος του tour.

Δυστυχώς ο Fantom12 έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει ως τίτλο κριτικής το "Ζονκ".
Tετοια αλαγη μεσα σε ενα χρονο !!!!!
Ομορφα !!!!

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Η Πολινα δεν ηρθε μαζι με Στελα???

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Παράθεση από 16ρης στη κριτική για Στελλίτσα:
To κορυφαιο ήταν το εξής:Ραντεβόυ στις 12 και μετά από 5 λεπτά στο δωμάτιο και πάνω στο ζεσταμε, αρχίζει να χτυπάει ο συναγερμός για εκκένωση του κτηρίου στα πλαισιο ασκησης πυρκαγιας. Εκεί πάνω λές: "Ρε πουστη μου ποιος με καταραστηκε; ε; ποιός;" Φυσικά αν ήταν πραγματική φωτία θα μας έιχαν βρει πάνω στο κρεββατι απανθρακωμένους......Αυτά λοιπόν.Μεγάλοι είσαστε, αποφασίστε και μετά ενημερώστε και για τους άλλους...Καλά βόλια...
http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.cartoonstock.com/lowres/sha0023l.jpg&sa=X&ei=l3vlTMKlNITwsgaV49GsCw&ved=0CAQQ8wc&usg=AFQjCNE9JR4cY_f0EvjPjdDodE-xhSF4dg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

είναι καλή δικαιολογία αν είναι φόλα η γκόμενα να κάνεις πως άκουσες συναγερμό και να φύγεις τρέχοντας..........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Επέστρεψα από Amanda.

Τι με λες τώρα; Και μ' έτρωγε η τσέπη μου κι ο κώλος μου να τη κάνω τη κίνηση για να τη δοκιμάσω, επειδή είχα ακούσει ότι είναι πολύ καλή και ήξερα ότι θα αργήσει να μας ξανάρθει. Θα περιμένω τη κριτική σου για τις λεπτομέρειες. Πάντως, αν μη τι άλλο, σου χρωστάω.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Ωχ, απ' αυτό το "ακόμα" κατάλαβα ότι θα ακολουθήσει και 2ος γύρος με σύνθετο διπλό και τα σχετικά. Δεν μας έφθανε η Στελλίτσα, που είναι από μόνη της __ναρος, τώρα θα έχουμε να μπαίνουμε στο πειρασμό να τη δοκιμάσουμε μαζί με τη Πολίνα, παίρνοντας πρώτα ένα των 100mg (γιατί με λιγότερο δεν βγαίνει) για να αντέξουμε στη καταπόνηση και να μη γίνουμε ρόμπες.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ωχ, απ' αυτό το "ακόμα" κατάλαβα ότι θα ακολουθήσει και 2ος γύρος με σύνθετο διπλό και τα σχετικά. Δεν μας έφθανε η Στελλίτσα, που είναι από μόνη της __ναρος, τώρα θα έχουμε να μπαίνουμε στο πειρασμό να τη δοκιμάσουμε μαζί με τη Πολίνα, παίρνοντας πρώτα ένα των 100mg (γιατί με λιγότερο δεν βγαίνει) για να αντέξουμε στη καταπόνηση και να μη γίνουμε ρόμπες.

φάε πέντε έξι πορτοκάλια και πέντε έξι ακτινίδια επίσης. ;)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Τι με λες τώρα; Και μ' έτρωγε η τσέπη μου κι ο κώλος μου να τη κάνω τη κίνηση για να τη δοκιμάσω, επειδή είχα ακούσει ότι είναι πολύ καλή και ήξερα ότι θα αργήσει να μας ξανάρθει. Θα περιμένω τη κριτική σου για τις λεπτομέρειες. Πάντως, αν μη τι άλλο, σου χρωστάω.

Ειλικρινά δεν θέλω να προκαταλάβω κανέναν. Μετά από τόσες θετικές γνώμες από έγκυρες πηγές, ούτε εγώ ο ίδιος δεν πιστεύω την ήττα που έφαγα. Γι' αυτό είπα ότι θα γράψω κριτική ΜΕΤΑ το tour. Από την άλλη, έκρινα ότι έπρεπε να δώσω μια προειδοποίηση προς ναυτιλλομένους.

Επιγραμματικά, θα έλεγα ότι έμοιζε με συνάντηση με την local Μαίρη. Μόνο που αυτή χρεώνει τα μισά...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom