TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Γιατι βρε παιχτη, για λεγε λεπτομερειες!!
μπορεί να έγραψε κριτική και να μας προιδεάζει ο παίκτης λουκ
Γιατι βρε παιχτη, για λεγε λεπτομερειες!!
μπορεί να έγραψε κριτική και να μας προιδεάζει ο παίκτης λουκ
Γιαυτο το λεω!! Να γραψει και κριτικη για το αρχειο!! Οι κριτικες που με ενδιαφερουν προσωπικα ειναι οι μουφες και οι πολυ καλες!! Οι ενδιαμεσες ειναι στα γουστα του καθενος!!
άσε τις άλλες κριτικές... οι δικές μου οι κριτικές σου αρέσουν? ;)
Πολυ ιδρωτα ριχνεις τουρμπινα!! Τα πολεμας τα μωρα!!
Μια φορά άρπαξα το βράδυ μια γκόμενα ιδρωμένη και επόμενη μέρα που μύρισα το πουκάμισο και φτιάχτηκα...
Και εγω νομισα οτι μυρισες τις μασχαλες σου!!
Την καλυνηχτα μου παω για ενα ποτο και οτι βγει!!
+1Έμεινα για λίγο καιρό εκτός, λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, και προσπαθώ τώρα να καλύψω το "χαμένο έδαφος", έχοντας διαβάσει ήδη όλες τις κριτικές που ανέβηκαν εν τω μεταξύ και στα c.t. και στα c.g.
Εντύπωση όμως μου προκάλεσε η τελευταία: Όταν τελείωσα το διάβασμά της στην αρχή εκνευρίστηκα με το παίκτη, γιατί εγώ μάλλον δεν θα το έκανα, εκτός κι αν ένιωθα ότι με είχαν κοροϊδέψει στα μούτρα, μετά χαμογέλασα γιατί κάπου τον δικαιολόγησα κι είπα μέσα μου "μαγκιά του", στο τέλος όμως μάλλον λυπήθηκα τη κοπέλα, όσο κι αν ξέρω ότι θ' ακούσω τα εξ αμάξης από συμπαίκτες γι' αυτό το τελευταίο ("πουτάνα είναι, μην τη λυπάσαι" και τα συναφή), γιατί στο κάτω-κάτω η συγκεκριμένη δεν του έφταιξε σε τίποτα, τουναντίον απ' ο,τι κατάλαβα τα δούλεψε αρκετά τα λεφτά της. Τι να πώ;
Σημεία των καιρών (και αυτά)...
Εντύπωση όμως μου προκάλεσε η τελευταία: Όταν τελείωσα το διάβασμά της στην αρχή εκνευρίστηκα με το παίκτη, γιατί εγώ μάλλον δεν θα το έκανα, εκτός κι αν ένιωθα ότι με είχαν κοροϊδέψει στα μούτρα, μετά χαμογέλασα γιατί κάπου τον δικαιολόγησα κι είπα μέσα μου "μαγκιά του", στο τέλος όμως μάλλον λυπήθηκα τη κοπέλα, όσο κι αν ξέρω ότι θ' ακούσω τα εξ αμάξης από συμπαίκτες γι' αυτό το τελευταίο ("πουτάνα είναι, μην τη λυπάσαι" και τα συναφή), γιατί στο κάτω-κάτω η συγκεκριμένη δεν του έφταιξε σε τίποτα, τουναντίον απ' ο,τι κατάλαβα τα δούλεψε αρκετά τα λεφτά της. Τι να πώ;
Δεν έχετε ύπνο?Eίναι απαράδεκτη συμπεριφορά & φτηνή μαγκιά, πίστεψέ με!
Και νά 'σαι βέβαιος πως θα την πλήρωσαν οι επόμενοι...
Απαραδεκτος ο sickforthem !!!
Ειπαμε αν δεν αξιζει το κοριτσι η δεν τα δουλευη σηκωνεσε τα περνεις και φευγης θελει δεν θελει !!
Εαν δεν βλεπετε δεν μπαινεις καν στον κοπο να μπης !!!
Αλλα αν μπης και σου δωσει τον καλυτερο εαυτο της !!!
Το να κανεις Πουστια δειχνει απλα ποσο κωλοπαιδαρας εισαι και τιποτα παραπανω !!!
Ο Παιχτης δεν ειναι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που κανει μια τετοια κινηση και μονο μαγκια δεν ειναι κατ εμε !!!
Και εδω γυρναμε σε αυτο που εγραψε ο Φιδακλας το πρωι !!!
Μονο τον zuzuna δεν ακουμπησε κανοντας αυτο !!
Τα extra της κοπελας πηρε αρα μονο σε αυτην εκανε κακο !!
Δεν έχετε ύπνο?
Πάρτε υπνωτικό!!!!
Πάλι "ξύλο" έπεσε?
.....απαπαπαπα σε τι κενωνία ζούμε!!!!
Τέτοιες ιστορίες να φάνε και οι κότες...
Απλώς ο "καουμπόης" με το λίγο μυαλό που διαθέτει, την δημοσιοποίησε!!!!!
Oυτε καν !!!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ
FACE KOITA ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣγια αυτή ξέρουμε κάτι...
Έμεινα για λίγο καιρό εκτός, λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, και προσπαθώ τώρα να καλύψω το "χαμένο έδαφος", έχοντας διαβάσει ήδη όλες τις κριτικές που ανέβηκαν εν τω μεταξύ και στα c.t. και στα c.g.
Oυτε καν !!!
Κουραδομαγκας θα ελεγα καλυτερα !!!
τι πλήρωσαν???? αα...καλή επαγγελματίας είναι και εκείνη τότε.......Eίναι απαράδεκτη συμπεριφορά & φτηνή μαγκιά, πίστεψέ με!
Και νά 'σαι βέβαιος πως θα την πλήρωσαν οι επόμενοι...