NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Τι να πω.......
Call me.......i wanna play tonight!!!!!!!! ;)
ah,ah,ah
Τι να πω.......
Call me.......i wanna play tonight!!!!!!!! ;)
Τους χειρουργους και τους αναισθησιολογους να προσεχεις !!! ;)
Turbo επικεντρωνεσε σε λαθος θεμα και χανεις την Κ.Ι. και το ζουμι της ιστοριας !!! ;)
Εκτος και αν ψαχνεις γαμπρο για την αδελφη σου !!!
Mην μου πειραζεις τον Χειρουργο αδελφι θα τον χρειαστουμε σου λεω !!!Για πες μου ρε bro σε τι βοηθάει αυτή η κριτική του καράφλα?
Ασε που αναρωτιέμαι με τόσο μουνί μέρα νύχτα που γαμεί επι ένα χρόνο πως θυμάται γαμώ τα 1000 ginseng μου γαμώ ... εγώ μετά από μια ώρα δεν θυμάμαι ούτε την φάτσα τους...
πρόεδρε ο zuzunas δεν μπαίνει ποτέ μέσα!!!
Σε όσους πήγαν στην Σαμπρίνα θέλω να δώσω τα θερμά μου συλλιπητήρια!!!! :'(
Μέχρι και η Στέλλα εκφράζει την θλίψη της και συμμετέχει στον πόνο σας!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/64670544787681966198.jpg[/img[/URL]]
Μαζί.....και η καινούργια μυτούλα της, γαλλικής επιννόησης!!!!! :-* :-* :-*
[/quote]
Αμαν? :huh: :huh:
Τι εγινε εδω?
Α ρε Γεοπα με τις φωτο σου...............
Είπαμε....Αμαν?
Τι εγινε εδω?
Α ρε Γεοπα με τις φωτο σου...............
Είπαμε....
Εγώ μόνο καλλιτεχνικές φωτό!!!! ;)
Είπαμε....
Εγώ μόνο καλλιτεχνικές φωτό!!!! ;)
για αυτή ξέρουμε κάτι...
Έμεινα για λίγο καιρό εκτός, λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, και προσπαθώ τώρα να καλύψω το "χαμένο έδαφος", έχοντας διαβάσει ήδη όλες τις κριτικές που ανέβηκαν εν τω μεταξύ και στα c.t. και στα c.g.
Εντύπωση όμως μου προκάλεσε η τελευταία: Όταν τελείωσα το διάβασμά της στην αρχή εκνευρίστηκα με το παίκτη, γιατί εγώ μάλλον δεν θα το έκανα, εκτός κι αν ένιωθα ότι με είχαν κοροϊδέψει στα μούτρα, μετά χαμογέλασα γιατί κάπου τον δικαιολόγησα κι είπα μέσα μου "μαγκιά του", στο τέλος όμως μάλλον λυπήθηκα τη κοπέλα, όσο κι αν ξέρω ότι θ' ακούσω τα εξ αμάξης από συμπαίκτες γι' αυτό το τελευταίο ("πουτάνα είναι, μην τη λυπάσαι" και τα συναφή), γιατί στο κάτω-κάτω η συγκεκριμένη δεν του έφταιξε σε τίποτα, τουναντίον απ' ο,τι κατάλαβα τα δούλεψε αρκετά τα λεφτά της. Τι να πώ;
Σημεία των καιρών (και αυτά)...
Ωραία η γκόμενα αλλά εγώ από εκεί δεν περνάω ξανά!!! Ου!!!