Ακριβώς! Και το αποδεικνύει και η χρέωση που αναφέρει ο DoctorWh? στη κριτική του
, αλλά και το ξέρω εγγυημένα και από άλλο συμπαίκτη που τη πήρε επίσης για 1ω στα 200 Ε στο ίδιο τουρ. Κι όμως, όταν ζήτησα να τη κλείσω για 2ω στα 300 Ε (αντί δηλ. 350 Ε), μου το ξέκοψε μαχαίρι, με το αιτιολογικό, άκουσον-άκουσον, ότι δεν κάνουν ποτέ εκπτώσεις! Κι όταν του έστειλα το λινκ της κριτικής για να του δείξω ότι μου λέει παπαριές
, μου απάντησε με ακόμα περισσότερες (παπαριές)
, ότι τάχα μου μειώσεις τιμών γίνονται μόνο όταν το πρακτορείο οφείλει χρήματα σε κάποιον παίκτη, από τυχόν ακύρωση παλιότερου ραντεβού.
Βέβαια, για να λέμε και τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, κι εγώ μαλάκας είμαι γιατί του την έκλεισα τελικά τη Kendra στα 300 Ε για 1,5ω, γιατί το έχω καιρό άχτι να τη δοκιμάσω. Αλλά κανονικά δεν έπρεπε να επανέλθω. Ελπίζω τουλάχιστον η "επένδυση" να αποδειχθεί επιτυχής.
Όσο για τις χρεώσεις του Z, όντως ούτε οι πιο ακριβές είναι αλλά ούτε και οι πιο οικονομικές. Απλά με τα έξτρα γίνονται απαγορευτικές. Και είναι έξυπνο εκ μέρους του γιατί κατ' αρχήν οι τιμές του δείχνουν ανταγωνιστικές, και ποντάρει στη κάβλα του καθενός μας ότι την ώρα της κρίσης θα πούμε δεν γαμιέται, και θα τα σκάσουμε επιπλέον για να πάρουμε το κωλαράκι της κοπέλας ή για να της τα δώσουμε στη μάπα/στόμα.