SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
Μολις παρηγγειλα Linda ... Εχει παρει κανεις ή θα φαω μουφα ?
οταν πας δωσε μας τα φωτα σου γιατι φαινομενικα ειναι πολυ καλο κομματι!!!
Μολις παρηγγειλα Linda ... Εχει παρει κανεις ή θα φαω μουφα ?
τι λες? τόσο φόλα?
Eλα τυχερε, την αλλη εβδομαδα ο Ζου κατεβαζει τα αστερια!! Carmen, Suzana, και Lauryn
Αντε να δω που θα καταληξεις!!
Μακρια απο Ζουζουνα και ας πεσω οπου λαχει!!! εγω θα το ξαναπω!
Κανε αποχη εσυ για να χαρουν οι υπολοιποι!! Για δες τα μπουκινγκς της Καρμεν και Σουζανας!! Την Λωριν μολις την εβαλε και δεν εχει ουτε ενα, αλλα τωρα που το ανακοινωσαμε θα δεις τι θα γινει και με αυτην.
Τις σαχλαμαρες που ακουω καθε μερα δεν λεγονται. Δεν κλεινεις γραφειο, ουτε πηδας την τσατσα (Ο Ζου εχει τρεις γυναικες μανατζερς). Διαλεγεις την τανα και πηδας την τανα με οποιο γραφειο και να ερθει!!
καλα ή δεν εχεις καταλαβει ή εισαι μακραν νυχτωμενος ή φραγκατος ή ...κατι αλλο...
φιλαρακι, οταν ο μαλακας φερνει την ιδια γκομενα εδω και σε εχει κανει εσενα και εμενα παλιοτερα να πληρωνουμε 250 και πολλες φορες τα κλαιγαμε, επειδη πρεπει να ταϊσει 1-2-3-4 μανατζερ (στα αρχιδια μου ποσες ειλικρινα) ή τον καθε μεσαζοντα, και στο Παρισι ή στην Πραγα οι ΙΔΙΕΣ γκομενες χρεωνουν 180-250 (οπου οι 250αρες εδω ειναι 300αρες) τι αλλο θες να σου πω και εσενα και οσων πανε. Μαγκια σας που θελετε και πατε.
αλλα το οτι ειναι μαλακια κατ εμε ειναι και αυτο στην δικη μου την λογικη λεγεται νταβατζιλικι. αν εσυ το βλεπεις αλλιως γεια σα του μαγκα του βαρυ του ζουζουνορουφηχτρα!
ρε Μενιο, χαθηκες βρε αδερφε...
εδω σου γραφουν οτι η κριτικη σου ητανε παραπλανητικη! οι συκοφαντες...
Βλεπω οτι εχεις παει Παρισι και Πραγα και κρινεις απο πρωτο χερι!! Πρεπει να εχεις παρει και πολλα μωρα οποτε εχεις κριση και για τιμες!!
Παρισι δεν θα βρεις ΤΙΠΟΤΑ αξιολογο κατω απο 250, και τα τοπ μωρα μιλας για 350+ η μινιμουμ 650 το δυωρο. Πραγα το ιδιο γιατι εχουν μινιμουμ κρατηση εκτος αν την βγαζεις σε πριβατ!!
Τωρα πως εσυ ερχεσαι και λες οτι τα 200 η 250 που χρεωνει ο Ζου ειναι υπερβολικα και νταβαντζιλικια δεν το καταλαβαινω. Μαλον λιγο απειρο σε βλεπω, η ο Ζου δεν σου κλεινει μωρο χωρις πιστωτικη καρτα και τον εχεις στην μπουκα!!
Κανω λαθος???
π.χ. μια κοπελα η Andrea (δεν ειναι του ζουζουνααυτη η συγκεκριμενη αλλα δεν εχει σημασια αυτο γιατι γενικο ηταν το σχολιο) στην Βουδαπεστη ηταν 180/ωρα και εδω μετα απο 10 μερες 200/ωρα. δεν ειναι τα 20 ευρω ειναι η κοροϊδια.
Αναφορικα με τον Ζουζουνα επισης απλα να αναφερω για να μην βγαζεις λαθος συμπερασματα οτι το πρωτο μου ραντεβου το εκανα πριν 2 χρονια με την Moni λιγο πριν βγει Best CT of the year. Και ΟΧΙ δεν χρειαζομαι πιστωτικη καρτα. Με εχει φακελωσει και του τα εχω χωσει πολλες φορες και σε αυτον και στον Rob.
Καλα βρε φιλε, παλι δεν σε καταλαβαινω γιατι γκρινιαζεις!! Αν στην εδρα της την Βουδαπεστη χρεωνε 180 την ωρα που δεν ειχε εξοδα, και εδω χρεωνε 200 γιατι πληρωνε και ξενοδοχειο, εσυ το βλεπεις κοροιδια?
Μου φαινεται οτι μερικοι δεν εχετε επιχειρηματα και απλως θελετε να λετε οτι σας κοροιδευουν. Ναι ειναι ενα δυο γραφεια που το εχουν παρακανει αλλα ο Ζου εχει και πολλα μωρα στα 200!! Δεν υποστηρηζω τον Ζου αλλα να ερχεται ο καθε ενας και να λεει οτι θελει ειναι υπερβολη!!
Αντε ασε τα πορτοφολια στην παντα γιατι δεν ειναι θεμα πορτοφολιου. Ειναι θεμα νοοτροπιας
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Ζου ειναι αυτη τη στιγμη το πιο ακριβο γραφειο.
Auti pantos xreonei minimum 2 ores kai 500 stin Boudapesti .....Ναι κανεις λαθος αλλα δεν νομιζω οτι θελεις να πειστεις για το αντιθετο οποτε δεν εχει νοημα. Δεν μπορω να κανω κουμαντο στην τσεπη σου ειναι δικο σου θεμα. παντως αν βλεπεις απο πολλα πρακτορεια θα δεις διαφορες εδω.
π.χ. μια κοπελα η Andrea (δεν ειναι του ζουζουνααυτη η συγκεκριμενη αλλα δεν εχει σημασια αυτο γιατι γενικο ηταν το σχολιο) στην Βουδαπεστη ηταν 180/ωρα και εδω μετα απο 10 μερες 200/ωρα. δεν ειναι τα 20 ευρω ειναι η κοροϊδια.
Αναφορικα με τον Ζουζουνα επισης απλα να αναφερω για να μην βγαζεις λαθος συμπερασματα οτι το πρωτο μου ραντεβου το εκανα πριν 2 χρονια με την Moni λιγο πριν βγει Best CT of the year. Και ΟΧΙ δεν χρειαζομαι πιστωτικη καρτα. Με εχει φακελωσει και του τα εχω χωσει πολλες φορες και σε αυτον και στον Rob.
Auti pantos xreonei minimum 2 ores kai 500 stin Boudapesti .....
Ara xari mas kanei ...
Auti pantos xreonei minimum 2 ores kai 500 stin Boudapesti .....
Ara xari mas kanei ...
Αν και νέος μιλας πιό σωστά απ' όλους. Δεν βλεπετε ρε παιδιά ότι τα καλά κομμάτια έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα κι είναι σαν τη μύγα μεςτο γάλα? Γιατί έχουν τέτοια άνοδο τα cg? τυχαίο? Κρίση λέγεται αυτό!ειρήνη ημήν αδέρφια..Η ουσία είναι ότι από την ώρα που εγώ τουλάχιστον έχω ρίξει μαύρο στον ζουζουνιάρη..βλέπω τις αφίξεις και με πιάνει υστερία..Περνάει πλέον 1 καλό κομμάτι τον μήνα και από εκεί και πέρα το χάος.Έχουμε ξεμείνει εμείς εδώ , χωρίς να έχουμε να πούμε τίποτα για γυναίκες ,να τρωγόμαστε .Χρειάζεται ανανέωση η αγορά επιγώντος.Άν και χλωμό το βλέπω μέχρι να περάσει η δική μας κρίση..η να πιάσει καινούργια τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.