giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
σε παρακαλώ μπορεις να ανοιξεις το πλανο να δω πως στο διάολο τραβας εκει κάτω ?????
Καλησπέρα Νitro.
Εγώ ή ο Πρόεδρος?
σε παρακαλώ μπορεις να ανοιξεις το πλανο να δω πως στο διάολο τραβας εκει κάτω ?????
Καλησπέρα Νitro.
Εγώ ή ο Πρόεδρος?
Για ποια ποδάρια είπες ότι είναι κοντά?
Κανόνισε να σε κάνει ρούχο, όπως την τίγρη!!!!
δεν μπορώ να πω πως αναγνωρίζω από την περιοχή ποιος είναι...
Οπως και να ηταν ουτε στην κληση ουτε στο sms ελαβα απαντηση. Τριτο ακυρο που τρωω σε city tour στις τρεις αποπειρες που εχω κανει να κλεισω κατι.
btw [size=20pt]NO ANAL NO MEETING[/size]Παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και έρχεται......
Εσυ αυτη την ξεχασες!
Ααααααααααχαχαχα οχι δεν την ξεχασα, και θα εχουμε ντερμπι συντομα!
Α, καλά κατάλαβα.. Στα όνειρά μας μόνο δηλ, σαν τη Ζαφίρα..!
Α, ρε πούστη μου, όλα τα καλά στη ζωή χρειάζονται μέσο..!
Πάντως αν βρεις κάποιο λινκ για να τη βρούμε, πόσταρε το..!
[/quote/
Φίλε lucent κάνεις λάθος, η linda/Clarag δουλεύει στο prague babes και για του λόγου το αληθές ορίστε το link . Παίκτη σχοινοβάτης το όνειρο που έλεγες θα γίνει πραγματικότητα.
Φίλε lucent κάνεις λάθος, η linda/Clarag δουλεύει στο prague babes και για του λόγου το αληθές ορίστε το link . Και για να σε προλάβω το τσέκαρα. Είχε διακόψει για λίγο και ξανα άρχισε. Παίκτη σχοινοβάτης το όνειρο που έλεγες θα γίνει πραγματικότητα.Α, καλά κατάλαβα.. Στα όνειρά μας μόνο δηλ, σαν τη Ζαφίρα..!
Α, ρε πούστη μου, όλα τα καλά στη ζωή χρειάζονται μέσο..!
Πάντως αν βρεις κάποιο λινκ για να τη βρούμε, πόσταρε το..!
θυμάται κανείς το τεμάχιο αυτό.......κάτι μου θυμίζει από παλια
Φίλε lucent κάνεις λάθος, η linda/Clarag δουλεύει στο prague babes και για του λόγου το αληθές ορίστε το link . Και για να σε προλάβω το τσέκαρα. Είχε διακόψει για λίγο και ξανα άρχισε. Παίκτη σχοινοβάτης το όνειρο που έλεγες θα γίνει πραγματικότητα.
ειδα, ευχαριστωΔιαβασε πιο πισω!! εχουν βαλει κριτικες εδω στο Βου!!
σιγα! μην εχει παλι 5 ωρες καθυστερηση και κλαις!
[size=20pt]NO ANAL NO MEETING[/size]
Τα ειπαμε.................μακρυα!!!
Tι εγινε Παιχτες μονο ερωτησεις βλεπω !!!!
Δεν γαμει κανεις σας ?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/61280051260602764727.jpg[/img[/URL]]
Καλη σας μερα !!! ;)
[/quote]
σε λαθος τρυπα εισαι μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!
σε λαθος τρυπα εισαι μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!