YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΟΣΟΙ πάρουν καλό Xmas bonus να και μια διαφορετική άποψη του στυλ ... με προσόντα και μονον 500 την ώρα.
ΝΑΜΑΣΤΕ καλά!
Μαζι σου Yura μονο που θελω ενα που να ειναι καλο πολυ καλο στον στιβο.
Ολα τα ειχαμε πλακωσαν και τα εργαλεια των υδραυλικων.
ΟΣΟΙ πάρουν καλό Xmas bonus να και μια διαφορετική άποψη του στυλ ... με προσόντα και μονον 500 την ώρα.
ΝΑΜΑΣΤΕ καλά!![]()
Αναμενω PMΚΑΝΟΝΑΣ Ρωσίδα που σεβεται το εαυτό της είναι σκέτη γκείσα οκ? Το μικρό πληρεί
τις προυποθέσις οπότε? Θα πάρω...
Ρε Yura αν σου πω οτι δεν μαρεσει καθόλου θα με βρίσεις ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ισως πρέπει να παω καμμια βολτα απο οφθαλμιατρο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω δοκιμασει DIM.
Ξερεις τιποτα.
ε τότε τι μας λενε στα services της Sabina : Oral without condom, Kissing with tongue..???
Πλακα μας κανουν..??!!![]()
Kαι επειδή αργησα να απαντήσω σε μερικούς που τα χώνουν στο ΖΑΝΑ και μετά φωνάζουν για την Sabina να τι λεει...
All services on the website are listed as given by Sabina. To make sure there are no misunderstandings feel always free to
ask for your wishes before your meeting starts.
ΟΠΟΤΕ καλά σας πήραν τα φράγκα ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ πριν
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και κάτι ακόμη. Δεν κατεβαίνει μόνη της Ελλάδα, φέρνει και τουλάχιστον μία παγκίτισα μαζί της, η οποία είναι και πρώην manager πρακτορείου που έπαιζε δυνατά μπάλα στην Αθήνα. Κρίμα ρε γμτ, δεν θα είμαι κάτω.
Ναι αλλά ακριβό ρε φίλε, 19χρονών, μόνο CIF (κι αν...) λίγο χοντρα χεράκια, τι μπορεί να λέει ; ; ; Δεν παίζει και κανένα review, λίγο κάπως μου φαίνεται. Oksana και πάλι Oksana που φαινεται και αγωνιστικό με ωραία πόδια-γλουτιαίους. (1.65-1.70).
Η μαζική αποστολή σχετικού γράμματος προς τον Αϊ Bill..τελικά είχε αποτέλεσμα..bibi black αφιξη την δευτερα... αντε και καλα χριστουγεννα!!!!![]()