You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (3 μέλη και 108 επισκέπτες)
χτες το βραδυ ειχα το καλυτερο ραντεβου με εσκορτ girl σε ολη τη πορεια των 15 ετων σε μασσαζ-ct girls-οικους ανοχης.ειναι η maia απο rouge-belours.φανταστικο προσωπο,τρομερο σωμα-1,70.νεανικο,με μικρο στηθος.ευχαριστη,προθυμη για ολα και καθαρη.τελειο προγραμμα με συμμετοχη απο μερους της, χωρις νευρακια και απροθυμιες.βαθμολογια 9,5.το service περιλαμβανει τα παντα και μαλιστα με ανεση.εμεινα εντυπωσιασμενος λογω του οτι δεν εχω και την καλυτερη γνωμη για τα ct-girls.αυτη η κοπελλα ειναι το κατι αλλο.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
χτες το βραδυ ειχα το καλυτερο ραντεβου με εσκορτ girl σε ολη τη πορεια των 15 ετων σε μασσαζ-ct girls-οικους ανοχης.ειναι η maia απο rouge-belours.φανταστικο προσωπο,τρομερο σωμα-1,70.νεανικο,με μικρο στηθος.ευχαριστη,προθυμη για ολα και καθαρη.τελειο προγραμμα με συμμετοχη απο μερους της, χωρις νευρακια και απροθυμιες.βαθμολογια 9,5.το service περιλαμβανει τα παντα και μαλιστα με ανεση.εμεινα εντυπωσιασμενος λογω του οτι δεν εχω και την καλυτερη γνωμη για τα ct-girls.αυτη η κοπελλα ειναι το κατι αλλο.
και γιατί δεν δίνεις το 10ρι ? γιατί 9.5 ??
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατί μου μυρίζει λίγο διαφήμιση ? Mια υπόθεση έκανα? Τόσο καιρό και πρώτη φορά να ποστάρει κανείς παντου? Ασε μάλλον είμαι απο χωρίοkai giati den dineis to 10ri ? giati 9.5 ??
και δεν καταλαβαίνω....
Επισκέπτης
Απο χωριο και με λενε Ροδολφο η καπως ετσι.Γιατί μου μυρίζει λίγο διαφήμιση ? Mια υπόθεση έκανα? Τόσο καιρό και πρώτη φορά να ποστάρει κανείς παντου? Ασε μάλλον είμαι απο χωρίο
και δεν καταλαβαίνω....
Ροδόλφο Βαλεντίνο από ...Κύπρο;;Απο χωριο και με λενε Ροδολφο η καπως ετσι.
greeksummerlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια.θα ερθει στην αθηνα η μεγαλη ιταλιδα πορνοσταρ tristal-miranda.
απο 1-14 δεκεμβριου σε πατρα και αθηνα.οποιοσ ενδιαφερεται εχο βρει το τηλεφονο για booking με sms .
οπιοσ ενδιαφερεται ασ μοθ στειλη pm να τοθ δοσο το κινιτο.ειναι 300εuro.
βιογραφια και βιντεο τησ
απο 1-14 δεκεμβριου σε πατρα και αθηνα.οποιοσ ενδιαφερεται εχο βρει το τηλεφονο για booking με sms .
βιογραφια και βιντεο τησ
erasitexnis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.225
πλακα μας κανεις ετσι????δε μπορει να μην ειναι πλακα...!γεια.θα ερθει στην αθηνα η μεγαλη ιταλιδα πορνοσταρ tristal-miranda.
βιογραφια και βιντεο τησ
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
γεια.θα ερθει στην αθηνα η μεγαλη ιταλιδα πορνοσταρ tristal-miranda.
βιογραφια και βιντεο τησ
μαλλον ο τυπος που μας ελεγε προχθες οτι η γυναικα του ειναι 150 κιλα ειναι ο αντρας της!!!
Ελεος φιλε η φατσα της ειναι "Μητσος απο τα Τρίκαλα" και το σώμα της μονο για λατρεις του ΧΧΧΧΧL. Για κοντοσειρα την/τον κόβω!!!!!
greeksummerlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν σασ αρεσοθν τα αδυνατα μοντελα απο ροσι κλπ εχετε δικιο.αλλα εμενα μοθ αρεσει αυτο το στυλ.σε ορισμενουσ αρεσουν αυτεσ.μετα αυτη με 300 ευρο σε κανει τουμπανο.οτι τεσ κανεισ.σε σαιτ στην αμερικη επερνε 1500 $ την ορα εκει.μπορει να μηαν σασ αρεσει.δεν ειναι σαν τα μοντελα αλλα ειναι για αλλεσ φασεισ...οπιοσ ξερει καταλαβαινει...εγο παντοσ την γουσταρο.ειναι για τρελα γαμισια.
greeksummerlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελοσ παντον...εγο παντοσ την εκλισα με 300 ευρο για 2 ορεσ.τα μου κανει τα κεφια.δεν μπορο αλλα μοντελα απο ροσια ποθ δεν αφινουνε να κανισ τιποτα.μι εκινο...μι το αλλο...φευγο παντα και βλαστημαο για τα λεφτα μου.εγο προτιμαο να γαμισο καλα παρα να πλιροσο να βλεπο μια οραια γκομενα και τιποτα αλλο.εγο προτιμαο αγρια γαμισια...εσεισ καθιστε με τα μοντελα...εγο προτιμαο πορνο χοντρεσ βιτσιοζεσ....να γαμισο 2 ορεσ καλα.5-6 φορεσ.δεν πλιρονο 25-300 για μια φορα με ενα μοντελο και να μιν αφινει να κανο τιποτα.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Μαθαίνουμε από βάσιμες πηγές ότι ετοιμάζεται CT της Margo σύντομα()στην Αθήνα.
α λ ο γ α κ ι μπατ νοτ Α σ τ ρ α χ α ν
Tipos welcome back.
α λ ο γ α κ ι μπατ νοτ Α σ τ ρ α χ α ν
Tipos welcome back.
BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Ρε παιδιά αυτή ... το ξέκ@λο η MiaDolores ...
που έρχεται ατην Αθήνα... τι λέτε να λέει???
Πάντως τα κάνει όλα για όλα.... και από τα λεγόμενα θα πρέπει να σε ξεζουμίζει κανονικά
Πάντως τα κάνει όλα για όλα.... και από τα λεγόμενα θα πρέπει να σε ξεζουμίζει κανονικά
Επισκέπτης
Ρε παιδιά αυτή ... το ξέκ@λο η MiaDolores ...
Το προσωπο μου την δινει λιγο αλλα κατα τα αλλα ενταξει φαινεται.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K