Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (3 μέλη και 84 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
ρε μαγκιτες φανταστειτε οτι το adult υπο-πρακτορειο.....ζουζουνας με περισσοτερο photoshop....απλα και ξαστερα
Γνωστόν...υποτίθεται όμως οτι πρόκειται για τα upper class δοκιμασμένα τεμάχια...  :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Luc δεν είναι έτσι (υποχρεωτικά),
ένα απλό email (ανώνυμο gmail, hotmail, ότι νάναι) και μια prepaid (ανώνυμη και εδώ) visa κάρτα θες και έτοιμος ο paypal  ;)

Έτσι ψωνίζουμε από το internet το οτιδήποτε ανώνυμα και όμορφα, δηλαδή σαν κύριοι όπως πάντα  :sunglasses:

prepaid ανώνυμες έχουν όλες οι τράπεζες?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
εστειλα προχθες sms να κλεισω stella για σημερα το μεσημερι και ...............στη πουτσα τους.
δεν απαντα κανεις.αλλα και κλεισμενη να ειναι δεν καταλαβαινω γιατι με γραφουν και δεν απαντουν.

Καλα μη τρελαινεσαι αδελφε , υπαρχουν και χειροτερα
Εγω οταν της ειχα στειλει μην απο το προηγουμενο τουρ που ηταν εδω , πριν κανα μηνα δηλαδη , μου απαντησε εχθες οτι ειναι full booked...
τι ψαχνεις να βρεις τωρα ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
www.bourdela.com/city-tours/girls/vanessa-lady-land/#jr_review_17802]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/vanessa-lady-land/#jr_review_17802[/url]

Φίλε assim, μας λες σε παρακαλώ τι ώρα ήταν το meeting;

Προς Θεού, δεν αμφισβητώ την ειλικρίνειά σου, αλλά έτσι για την ιστορία...

Τι σημασια εχει τι ωρα ηταν το μιτινγκ??? Η μονη δικαιολογια ειναι αν ο φιλος Ασσιμ δεν ηταν καθαρος, που δεν πιστευω, η εμφανησιακα δεν βλεπεται, αλλα και παλι το μωρο ειναι επαγγελματιας, οποτε δεν δικαιολογειται αυτη η συμπεριφορα!

Το Βανεσσακι δεν ειναι καινουργια στο κουρμπετι, και ξερει να χειριζεται πελατες οτι και να της ζητησουν!  ;)

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
Φαντομά, τό 'χω χάσει με σένα & το Χειρούργο!

Μου φαίνεται χρειάζεται να εφαρμόσουμε ό,τι στην ενόργανη: η ψηλότερη & η χαμηλότερη βαθμολογία δεν υπολογίζονται στο ΜΟ...

Αλλος για Bianca;

Σωστή πρόταση.

Εμεινα κι εγώ διαβάζοντας τις 2 κριτικές. Ευτυχώς συμφωνούσαν στο σβησμένο tatoo.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
prepaid ανώνυμες έχουν όλες οι τράπεζες?
Είμαστε off topic, αλλά νομίζω πως ναι...
Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ακριβώς ανώνυμες, τουτέστιν η τράπεζα κρατά στοιχεία σε ποιον την πούλησε. Απλά η κάρτα δεν έχει πάνω όνομα ή άλλο αναγνωριστικό. Όταν δηλαδή την χρησιμοποιείς ο πωλητής (αποδέκτης της κάρτας) δεν έχει στοιχεία του χρήστη, πλην του αριθμού της ανώνυμης κάρτας. Πιθανό κάποιος συναγωνιστής με ειδικότερες γνώσεις να είναι κατατοπιστικότερος.

Για την Bianca και τις καταφανώς αντικρουόμενες κριτικές φαντομά και γυναικολόγου έχει ήδη αποφανθεί η κοινότητα δια της ψήφου της... Ο κοινός νους δεν λαθεύει σε αυτά  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω νομιζω οτι ο γιατρος πρεπει να φοραει γυαλια. Οταν τα βγαζει δεν βλεπει τιποτα μπροστα του και αφηνει την φαντασια του αχαληνωτη!!  :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι ακριβώς ανώνυμες, τουτέστιν η τράπεζα κρατά στοιχεία σε ποιον την πούλησε. Απλά η κάρτα δεν έχει πάνω όνομα ή άλλο αναγνωριστικό. Όταν δηλαδή την χρησιμοποιείς ο πωλητής (αποδέκτης της κάρτας) δεν έχει στοιχεία του χρήστη, πλην του αριθμού της ανώνυμης κάρτας. Πιθανό κάποιος συναγωνιστής με ειδικότερες γνώσεις να είναι κατατοπιστικότερος.

Για την Bianca και τις καταφανώς αντικρουόμενες κριτικές φαντομά και γυναικολόγου έχει ήδη αποφανθεί η κοινότητα δια της ψήφου της... Ο κοινός νους δεν λαθεύει σε αυτά  ;)

ναι αλλά ο πωλητής δεν μαθαίνει τα στοιχεία σου μεσα από το transaction που θα κάνει μαζί σου από την τράπεζα????

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγω νομιζω οτι ο γιατρος πρεπει να φοραει γυαλια. Οταν τα βγαζει δεν βλεπει τιποτα μπροστα του και αφηνει την φαντασια του αχαληνωτη!!  :2funny: :2funny:

Εάν ισχύει αυτό, τότε είναι super μάγκας, γιατί έχει βρει τον τρόπο να νιώθει πάντα καλά και ικανοποιημένος.

Chapeau !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εάν ισχύει αυτό, τότε είναι super μάγκας, γιατί έχει βρει τον τρόπο να νιώθει πάντα καλά και ικανοποιημένος.

Chapeau !

Οι κριτικες και η βαθμολογια τον προδιδει!! :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

θα το ανόιξω νέο θρεντ...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Εγω νομιζω οτι ο γιατρος πρεπει να φοραει γυαλια. Οταν τα βγαζει δεν βλεπει τιποτα μπροστα του και αφηνει την φαντασια του αχαληνωτη!!  :2funny: :2funny:
Ξεκολλάτε παίχτες ...ο τύπος την πίνει και μετά πάει για πήδο...ρίχνει τρια στο μισάωρο σε GFE γκόμενα... κάνει long time bookings αλλά ταυτόχρονα τα 300 την ώρα του φαίνονται πολλά...πουλάει εδώ και καιρό δράκους για μούναρους...και κάποιοι αντι να τον κράζουν τον έχουν σε υπόληψη...
Τυχαίο?...δε νομίζω

ΥΓ
Α ναι και μην ξεχάσω έχει πολλές χαρακιές η κάνη του.....σιγά ρε Ρίγκο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ξεκολλάτε παίχτες ...ο τύπος την πίνει και μετά πάει για πήδο...ρίχνει τρια στο μισάωρο σε GFE γκόμενα... κάνει long time bookings αλλά ταυτόχρονα τα 300 την ώρα του φαίνονται πολλά...πουλάει εδώ και καιρό δράκους για μούναρους...και κάποιοι αντι να τον κράζουν τον έχουν σε υπόληψη...
Τυχαίο?...δε νομίζω

Καλα παιχτη, εγω οταν ειμαι πιομενος, ουτε την Που@@@α μου δεν βρησκω!!  :2funny: :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Εγω νομιζω οτι ο γιατρος πρεπει να φοραει γυαλια. Οταν τα βγαζει δεν βλεπει τιποτα μπροστα του και αφηνει την φαντασια του αχαληνωτη!!  :2funny: :2funny:
Luc είσαι 100% μέσα, από τις πιο λογικές εξηγήσεις  :2funny: :2funny:
Αλλά αφήστε και το γιατρό ελεύθερο να τα λέει όπως τα νοιώθει...
γιατί ο γιατρός τουλάχιστο τα γράφει...
μετά ο καθένας ελεύθερα ας βγάζει τα συμπεράσματά του...
και όποιος γράφει αναπόφευκτα θα δέχεται και κριτική, όποια και αν είναι...
Αααα... σχεδόν οι μισές κριτικές (γενικά μιλάω) είναι πρακτικά άχρηστες : ή πολύ μικρές, ή καταφανώς ψεύτικες, ή ακατανόητες, ή ή ή... τουλάχιστον ο γιατρός -έστω και δια της ποσότητας- κάτι θετικό τελικά προσφέρει.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Φαντομά, τό 'χω χάσει με σένα & το Χειρούργο!

Μου φαίνεται χρειάζεται να εφαρμόσουμε ό,τι στην ενόργανη: η ψηλότερη & η χαμηλότερη βαθμολογία δεν υπολογίζονται στο ΜΟ...

Αλλος για Bianca;

Πράγματι, οι δυο κριτικές είναι η μέρα με τη νύχτα..! Θέλω να κλείσω ραντεβού αύριο μόνο κ μόνο για να τη δω κ να κρίνω κι εγώ.. Αλλά δεν μπορώ.. Μου λεν ότι δεν μπορεί αύριο το βράδυ κ να κλείσω μεσημέρι..! ϊσως μ' έχουν κ στη μαύρη λίστα λόγω Πατρίτσιας..
Πάντως κρίνοντας κι απ' τη δική μου εμπειρία με τη Πατρίτσια, νομίζω ότι η κριτική του Φαντομ, αν κι ίσως λίγο υπερβολική, βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα..!
Αφού όπως είπα βλέπω ξανα τις καινούριες φωτο της Πατρίτσια που τώρα είναι στο Μιλάνο κ λέω: "Τέτοιο μούναρο είχα μπροστά μου για δεκάρι κ δεν γκάβλωσα..;"
Δεν είναι ψεύτικες οι φωτο, αυτή είναι.. Αλλά δεν ξέρω είναι αρκετά παλιές, ή είναι πιο προσεγμένη κ περιποιημένη, απ' ότι τη μέρα που την είδα.. Κι αυτό το μαύρο φόρεμα να έκρυβε αυτή την τέλεια κορμάρα..!
Πιστεύω κ για την Μπιάνκα τα ίδια θα ισχύουν.. Αυτή είναι στις φωτο, αλλά αν τη δεις αμακιγιάριστη κι απεριποίητη να μην έχει καμιά σχέση.. Πάντως η Μπιάνκα λέει ότι είναι 26, ενώ η Πατρίτσια 34, οπότε υποθέτω ότι δεν είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή..!
Τελικά, λέω να πάω Black Angelika.. Μια ψυχή που 'ναι να βγει...!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
μα δεν σ
Luc είσαι 100% μέσα, από τις πιο λογικές εξηγήσεις  :2funny: :2funny:
Αααα... σχεδόν οι μισές κριτικές (γενικά μιλάω) είναι πρακτικά άχρηστες : ή πολύ μικρές, ή καταφανώς ψεύτικες, ή ακατανόητες, ή ή ή... τουλάχιστον ο γιατρός -έστω και δια τις ποσότητας- κάτι θετικό τελικά προσφέρει.
μα δεν συζητάμε για βαθμολογίες ...αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά...την γκόμενα την ξέρω κ εγώ και ειναι όπως τα λέει ο fantom ....μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε δηλαδή

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
μα δεν σμα δεν συζητάμε για βαθμολογίες ...αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά...την γκόμενα την ξέρω κ εγώ και ειναι όπως τα λέει ο fantom ....μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε δηλαδή
Μαζί σου είμαστε, κανείς δεν είπε για βαθμούς, το κείμενο σχολιάζουμε πάντα...
Προσωπικά δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για όσα λέει ο fantom, απλά εμένα η συγκεκριμένη κοπέλα δεν μου κάνει κανένα κλικ και δεν ασχολούμε με την ίδια και ας γράφουν ότι θέλουν. Η αφορμή ήταν απλά η τεράστια διαφορά στις ταυτόχρονες κριτικές (στο κείμενο) από δύο επώνυμους συναγωνιστές που όπως και να το κάνουμε βγάζουν μάτι. Ευτυχώς τον γόρδιο δεσμό τον έκοψε ο Luc και "θα κοιμηθούμε ήσυχοι και απόψε"  :grin:
Καλό βράδυ από μένα...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Luc είσαι 100% μέσα, από τις πιο λογικές εξηγήσεις  :2funny: :2funny:
Αααα... σχεδόν οι μισές κριτικές (γενικά μιλάω) είναι πρακτικά άχρηστες : ή πολύ μικρές, ή καταφανώς ψεύτικες, ή ακατανόητες, ή ή ή... τουλάχιστον ο γιατρός -έστω και δια της ποσότητας- κάτι θετικό τελικά προσφέρει.

Εμείς ψιψίνα έχουμε χάσει το συγγραφικό μας ταλέντο!  :grin:
Ή καλύτερα δεν βρίσκουμε μούσα για να μας εμπνεύσει...!!!  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom