Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (7 μέλη και 105 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ασε ρε Λαμογιο αφου και εσυ πηγες !!! :grin: :grin: :grin:
εμενα με εσωσε ο κροταλιας τον οποιο & ευχαριστω πολυ..
η κυρια προφανως ανηκει στην κατηγορια των "δυσκολων-επιλεκτικων",οπου για να φας πρεπει να κατεχεις μπατσελορ & πετιγκρι στις τουριστριες..
εγω ουτε καν το προνηπιο δεν εχω τελειωσει,οποτε ΜΑΚΡΥΑ..
Υ.Γ αμα χωσω μια 500αρα στην λαουρα ποσο καλυτερα θα περασω???
μην απαντας..
ξερουμε & οι δυο μας..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εμενα με εσωσε ο κροταλιας τον οποιο & ευχαριστω πολυ..
η κυρια προφανως ανηκει στην κατηγορια των "δυσκολων-επιλεκτικων",οπου για να φας πρεπει να κατεχεις μπατσελορ & πετιγκρι στις τουριστριες..
εγω ουτε καν το προνηπιο δεν εχω τελειωσει,οποτε ΜΑΚΡΥΑ..
Υ.Γ αμα χωσω μια 500αρα στην λαουρα ποσο καλυτερα θα περασω???
μην απαντας..
ξερουμε & οι δυο μας..
Με 500 ΣΚ στο βουνο !!! :grin: :grin: :grin:

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά...και που είσαι ακόμη!

Αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα καραγκιοζιλίκια που κάνουν οι διάφοροι κοκκινιστοί.
Κι εγω κοκκινιστος ειμαι αλλα δε με αφορα τι κανουν οι αλλοι.Ο Stirner μ'επηρεασε εντονα σ'αυτο το θεμα! :grin: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κι εγω κοκκινιστος ειμαι αλλα δε με αφορα τι κανουν οι αλλοι.Ο Stirner μ'επηρεασε εντονα σ'αυτο το θεμα! :grin: :2funny:

Και σε αυτούς που αναφέρομαι, δεν ασχολούνται με τι κάνουν οι άλλοι, απλά προσέχουν το κορίτσι τους.  :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγάλο βραβείο το φιλί στο μάγουλο, βλέπεις!

PS: Stirner όπως Schmidt? Απαπαπαπαπα....δεν μου το επιτρέπει η οικογενειακή μου παράδοση.  :grin:

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
εστειλα προχθες sms να κλεισω stella για σημερα το μεσημερι και ...............στη πουτσα τους.
δεν απαντα κανεις.αλλα και κλεισμενη να ειναι δεν καταλαβαινω γιατι με γραφουν και δεν απαντουν.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εστειλα προχθες sms να κλεισω stella για σημερα το μεσημερι και ...............στη πουτσα τους.
δεν απαντα κανεις.αλλα και κλεισμενη να ειναι δεν καταλαβαινω γιατι με γραφουν και δεν απαντουν.
Mαλλον την εχουμε μπουκωσει φιλε ολοι αυτοι που μονο διαβαζουν και δεν γραφουν  ;) ασε που εχει και μπολικους Κοκκινιστους απο οτι φαινετε γιατι ουτε σε μενα απανταει !! :grin: :grin: :grin:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
το πιο πιθανό είναι να είναι σε long date, οπότε δε θα πάρεις απάντηση μέχρι να τελειώσει..

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
ας απαντησουν τουλαχιστον.πες τους το εσυ προεδρε που εχεις και παρτιδες.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Mαλλον την εχουμε μπουκωσει φιλε ολοι αυτοι που μονο διαβαζουν και δεν γραφουν  ;) ασε που εχει και μπολικους Κοκκινιστους απο οτι φαινετε γιατι ουτε σε μενα απανταει !! :grin: :grin: :grin:

Ωχ, αν δεν απαντάει και σε σένα, βράσε όρυζα. Κι έλεγα να τη συναντήσω ξανά για κανένα 2ωράκι προς το τέλος της εβδομάδας. Ελπίζω μόνο να μη τύχει και είσαι πάλι ο προηγούμενος από μένα  :grin:

Υ.Γ. Χιλιάρισα  :dancing: , άντε και με το καλό στα 10.000 ποστ!  :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Trez, πάρ' το μωρό κι ελάτε πάνω! Η σουίτα απο μένα!
Πες & στον ψηλό να φέρει το Μαραντόνα!
Εσενα ειπαμε Ντροπη σου !!!
Ασε τις Μαλαγανιες !!! :grin: :grin: :grin:

URL]]

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Trez, πάρ' το μωρό κι ελάτε πάνω! Η σουίτα απο μένα!
Πες & στον ψηλό να φέρει το Μαραντόνα!

Το θέμα είναι μην η Βίκυ είναι πρώην Βασίλης, οπότε το ερώτημα είναι, θα τ' αντέξεις (το χουνέρι);  :huh: :2funny: Μεταξύ μας, δεν στο 'χω!  ;)
Γιατί όλα καλά και άγια πάνω της, φοβερό κορμί και από service σαν να παίζεις σε τσόντα, αλλά έχει μια φωνή αδελφάκι μου, σαν να έχει καπνίσει προηγουμένως μια ολόκληρη κούτα τσιγάρα :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το θέμα είναι οτι η Βίκυ είναι πρώην Βασίλης, οπότε το ερώτημα είναι, θα τ' αντέξεις (το χουνέρι);  :huh: :2funny:
Γιατί όλα καλά και άγια πάνω της, φοβερό κορμί και από service σαν να παίζεις σε τσόντα, αλλά έχει μια φωνή αδελφάκι μου, σαν να έχει καπνίσει μια ολόκληρη κούτα τσιγάρα προηγουμένως :2funny:
;)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Φίλε, έτσι που το πάτε θα τον κάνετε βουλευτή τον Πρόεδρο!
Το κορίτσι δουλεύει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΟΟ!
Τι περιμένετε δλδ; Να προσλάβει καμιά ντουζίνα γραμματέσες; Κι αυτό να κάνει, θέλετε να πηδήξετε τις γραμματέσες;
ας απαντησουν τουλαχιστον.πες τους το εσυ προεδρε που εχεις και παρτιδες.
Στα καλά τα μαγαζιά χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ! Χωνέψτε το, να μη γράφουμε τα ίδια & τα ίδια...

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Φίλε, έτσι που το πάτε θα τον κάνετε βουλευτή τον Πρόεδρο!
Το κορίτσι δουλεύει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΟΟ!
Τι περιμένετε δλδ; Να προσλάβει καμιά ντουζίνα γραμματέσες; Κι αυτό να κάνει, θέλετε να πηδήξετε τις γραμματέσες;Στα καλά τα μαγαζιά χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ! Χωνέψτε το, να μη γράφουμε τα ίδια & τα ίδια...

καλα ρε μεγαλε μην κανεις ετσι.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Και εγώ έστειλα SMS στη Stella, αλλά "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση".

Ευτυχώς, στάθηκα πιο τυχερός ( ; ) στη "Χώρα των Κυριών" (πρωτάρης κι εκεί). Με την ευχή σας, και θα επανέλθω με εντυπώσεις...

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Αρκεί να μην έκλεισες με την τρελλή...εκτός αν σου αρέσει το gagging !!!

Και εγώ έστειλα SMS στη Stella, αλλά "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση".

Ευτυχώς, στάθηκα πιο τυχερός ( ; ) στη "Χώρα των Κυριών" (πρωτάρης κι εκεί). Με την ευχή σας, και θα επανέλθω με εντυπώσεις...

Συνημμένα

• bxp27420[1].jpg
    bxp27420[1].jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 16

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Αμερική πάντως , τα CG , τα κλείνουν και με Paypal . Λεπτομέρειες δεν ξέρω .

α) Δίνεις αριθμό χρεωστικής κάρτας σου VISA (που έχει διαθέσιμο υπόλοιπο το ποσό που θέλεις να χρεώσεις).
β) Για τη χρησιμοποίηση πιστωτικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας του πρακτορείου -όπως κάνουμε για να παραγγείλουμε οποιοδήποτε αγαθό από ηλεκτρονικό κατάστημα-, (πριν απ'όλα) εγγράφεσαι στην υπηρεσία Verified by Visa, κι έτσι, όταν θα πρέπει να χρεώσεις την πιστωτική σου κάρτα, θα παραπέμπεσαι σε ειδική ιστοσελίδα της τραπεζάς σου (σε συνεργασία με τη Visa), και θα πρέπει να πληκτρολογήσεις επιπλέον κωδικό για να δώσεις την έγκριση για χρέωση της κάρτας σου.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εννοείς στην ....ΜΟΥΝΑρούπολη!!!!
Ή αλλιώς και.....ΓΚΡΙΝΙΑρούπολη!!!!
εεεεεε...τι λες Μένταχορ? :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom