Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχασα τιποτα καλο ρε γαμωτο !!! :-
Αλλα και το αλλο καλο ηταν αν και Μπουτου !!
Τι να σε κάνω τώρα που τα έχασες?
Μπουτου?
Για ρίξε υπότιτλους...!
Σιγα μην μας ακουσει ο Pleasuras !!!
Αντε μετα ολες τις αλλες και η Crissy Moran στας Αθηνας !!!
Elizabet....τους την εκανα κανονικοτατα,μη μας περνουν και για τελειως κοροιδα....10 λεπτα πριν την καθορισμενη ωρα χτυπαει το κουδουνι στην απομακρυσμενη φωλιτσα,ανοιγω και...ΟΥΤΕ το χρωμα των μαλλιων ιδιο,σιγα μην ταιριαζαν και τα υπολοιπα,η γκομενα μπαζο δεν ηταν,απλα βλεποταν....χαι μου λεει με την ρωσοαγγλικη.....who are you,της λεω....Ελιζαβετ....ναι σιγα θα φαμε πελεκανο.....συνενοηση μεταξυ αγγλορωσικης και νοηματικης,αντε στο καλο να πας γιατι ερχονται και οι κολλητοι με τις πιτσες να δουμε μπαλλα....τηλ στο αφεντικο....ελληναρας ο νταβας,κατι της ετυχε της Ελισαβετ,αλλα κατι ειχε το κινητο και δεν εστελνε μνμ να σε ειδοποιησω μου λεει ο μαλακοπιτουρας,κρατα λεει το κοριτσι,ειναι πολυ καλη,400 για 3 ωρες.....στην ερωτηση μου ποσο μαλακας ειναι δεν απαντησε....μονο κατι κραυγες του στυλ,θα σε κανω,θα σε ρανω....μετα μιλησε παλι με τη κοπελλα,μου ζητησε τουλαχιστον το ταξι,50 ευρω....της τα εδωσα,ειμαι καλος ανθρωπος,μονο που μπερδευτηκα και ηταν ΤΑΛΛΗΡΟ!!!!! περιμενω πως και πως την πρωτη κριτικη με 10αρια για την μουφα,να δω ποιος μαλακας θα ειναι....μαγκες πολυ καλη η pizza fun η πικαντικη,και η fix ωραια,δεν το περιμενα.....
επιτελους!!!Αντε μετα ολες τις αλλες και η Crissy Moran στας Αθηνας !!!
καλα ρε αλανια..τωρα με γαμησατε τελειως....monica or alexa...???/?/
επειδη ειμαι τεως.....τωρα εχω για σπορ τις.....αδεσποτες και το κυνηγι των μαλακονταβαδων.....εχω κανει μαλακιες στο παρελθον ουκ ολιγες....το τι σαπακια εχω χρυσοπληρωσει δε λεγεται....αλλα τοτε δεν υπηρχε το ΔΝΤ!!!!!Είσαι αθεόφοβος! Το ΄πες και το 'κανες, μπράβο σου, κανονικά αυτό το ποστ πρέπει να αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του site, ως εγχειρίδιο οδηγιών προς όλους τους κακομοίρηδες από εμάς, που όταν ξεκινάμε τη θητεία μας, τη πατάμε με κάτι τέτοια φέσια. Να 'σαι καλά! ;)
(Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα, το ποστ του συμπαίκτη αφορά την: )
2010-07-18 Client: .......
Service - 10 Looks - 10 Communication - 10
Meeting country: Greece
Meeting city: Athens
Meeting length: 1 hour
Meeting date: 2010-07-17
Cost: € 250
Kiss: With tongue
Blowjob: Bareback
CIM: Yes, swallows
Sex: Active
Anal: No
Breast:
Extraball: Multiple times allowed
Photo: Real picture
Ένα ξανθό αγγελούδι. Είναι 21 χρονών , με πολυ ωραιο στηθος, πολύ καθαρή και πολύ ωραίο σώμα. Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια. Η κοπέλα είναι ερωτεύσιμη σε βαθμό να αισθάνεσαι τύψεις που πηγαίνεις με άλλη, ακόμα και αν είσαι παντρεμένος και η άλλη είναι η γυναίκα σου. Απίστευτα θετική ενέργεια, χάδια και φιλιά ατέλειωτα . Κυριολεκτικά ξεχνιέσαι και αφήνεσαι. Σαν σε γλυκό όνειρο. Έντονη συμμετοχή στο σεξ. Κανει πολύ καλή πίπα και για αρκετή ώρα . Ειναι απόλαυση να την βλέπεις πως ασχολείται με το όργανο. Ούτε ίχνος βιασύνης. Και μετά κουβεντούλα . Περασα τελεια μαζι της! Σιγουρα θα την ξανασυναντησω!
Lolita Thanks!
..................................................................................
και μετά νόμιζα μόνο εγώ γράφω μαλακείες κριτικές κάποτε....
Τελικα ειμαι γαμω τους φωτογραφους και τους Προμοτερ !!!
Δεν εχω λογια !!!
Elizabet....τους την εκανα κανονικοτατα,μη μας περνουν και για τελειως κοροιδα....10 λεπτα πριν την καθορισμενη ωρα χτυπαει το κουδουνι στην απομακρυσμενη φωλιτσα,ανοιγω και...ΟΥΤΕ το χρωμα των μαλλιων ιδιο,σιγα μην ταιριαζαν και τα υπολοιπα,η γκομενα μπαζο δεν ηταν,απλα βλεποταν....χαι μου λεει με την ρωσοαγγλικη.....who are you,της λεω....Ελιζαβετ....ναι σιγα θα φαμε πελεκανο.....συνενοηση μεταξυ αγγλορωσικης και νοηματικης,αντε στο καλο να πας γιατι ερχονται και οι κολλητοι με τις πιτσες να δουμε μπαλλα....τηλ στο αφεντικο....ελληναρας ο νταβας,κατι της ετυχε της Ελισαβετ,αλλα κατι ειχε το κινητο και δεν εστελνε μνμ να σε ειδοποιησω μου λεει ο μαλακοπιτουρας,κρατα λεει το κοριτσι,ειναι πολυ καλη,400 για 3 ωρες.....στην ερωτηση μου ποσο μαλακας ειναι δεν απαντησε....μονο κατι κραυγες του στυλ,θα σε κανω,θα σε ρανω....μετα μιλησε παλι με τη κοπελλα,μου ζητησε τουλαχιστον το ταξι,50 ευρω....της τα εδωσα,ειμαι καλος ανθρωπος,μονο που μπερδευτηκα και ηταν ΤΑΛΛΗΡΟ!!!!! περιμενω πως και πως την πρωτη κριτικη με 10αρια για την μουφα,να δω ποιος μαλακας θα ειναι....μαγκες πολυ καλη η pizza fun η πικαντικη,και η fix ωραια,δεν το περιμενα.....
σαν melissa ξεκινησε...
την θυμαμαι πιο φτηνη,
αλλαξε ονομα 2 φορες, πρακτορειο αλλες 2 ή 3 νομιζω.
μια φορα ηταν εδω και ανεξαρτητη και με πρακτορειο, με διαφορα τιμης μαλιστα.
αν ησουν τυχερος και δεν εκλεινες απο το πρακτορειο, γλιτωνες κανα 50αρικο.
σαν kristi εχει δουλεψει κιολας.
Δεν θυμαμαι ποιος ηταν απο τα παιδια του φορουμ, που ανεβασε φωτογραφιες της εδω, και το γκομενακι τις εβαλε μετα στο προφιλ της.
Αυτα...
Εγω παντως την είδα την Andrea την προηγούμενη φορά που ήταν εδώ, και πέρασα καλά μαζί της.... Αλλά μου αρέσουν οι κοντές! Γούστα είναι αυτά το ξέρω....ειπες τη λεξη κλειδι. εφυγε ηδη