Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (6 μέλη και 97 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
zuzunas = 21sextury = respect  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Αντμιν έχεις καταλάβει τι γράφω....μην παίζεις με τις λέξεις!!!!

Υ.Γ. Έως τώρα έχουν "εξαφανιστεί" 2 πρακτορίσκοι του Ζουζούνα!!!!

Υ.Γ. Έκανα εξαίρεση και σου απάντησα, αλλά μεχρι εδώ....αφήνω τον οποιοδήποτε να τοποθετηθεί και να γράψει ότι θέλει,αλλά δεν ξανααπαντάω....κρινόμαστε όλοι!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δηλαδή Geopa όποιος έχει τριπλάσιες κριτικές από σένα παίζει με τα πορτοφόλια των άλλων;  :rolleyes:
Eσυ δουλια σου και να μην τις χυνεις στα ματια αλλη φορα !!!

URL]]

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Αυτός ο Ρομπ ακόμα στέλνει αυτή τη Γιαγιά τη Βικτώρια?  :think:
Πως το κόβει αυτή, θα συνταξιοδοτηθεί εδώ πέρα?
Δεν της είπαν ότι θα αργήσει?
Όχι και τίποτα άλλο αλλά θα την τρώμε στη μάπα μέχρι τότε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ που τα λέμε με τέτοια έλλειψη που υπάρχει, έχω αρχίσει να αναπολώ τη Μία!
Από εκεί που τη θεωρούσα δεδομένη και όχι ως κάτι το εκπληκτικό, τώρα ξαφνικά έχει και καιρό να εμφανιστεί αλλά θα ήταν και μια καλή και σίγουρη επιλογή για τους λάτρεις των GFE και των χαλαρών στιγμών!
Έτσι ψιψίνα?  ;) :cheesy: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτός ο Ρομπ ακόμα στέλνει αυτή τη Γιαγιά τη Βικτώρια?  :think:
Πως το κόβει αυτή, θα συνταξιοδοτηθεί εδώ πέρα?
Δεν της είπαν ότι θα αργήσει?
Όχι και τίποτα άλλο αλλά θα την τρώμε στη μάπα μέχρι τότε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ που τα λέμε με τέτοια έλλειψη που υπάρχει, έχω αρχίσει να αναπολώ τη Μία!
Από εκεί που τη θεωρούσα δεδομένη και όχι ως κάτι το εκπληκτικό, τώρα ξαφνικά έχει και καιρό να εμφανιστεί αλλά θα ήταν και μια καλή και σίγουρη επιλογή για τους λάτρεις των GFE και των χαλαρών στιγμών!
Έτσι ψιψίνα?  ;) :cheesy: :grin:

γιατί ρε φίλε,τί θα κάνουμε και μεις οι grannylovers?

κάποιος είπε για 100,αλλά βλέπω 180....

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
γιατί ρε φίλε,τί θα κάνουμε και μεις οι grannylovers?

κάποιος είπε για 100,αλλά βλέπω 180....

Μου δίνεις εσύ τα 100 και να σου στείλω τη γιαγιά μου?  :think:
Λατίνα καθαρόαιμη, τσαχπίνα και με μασέλες...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

140Ε είναι αλλά με τέτοια αναδουλειά αν πας από εκεί και τις δώσεις και τα μισά, ευχαριστώ θα σου πει!  ;)

charisgns

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μια και μιλάμε για τελάρα, τι είναι η νεα 'αφιξη του GES

γνωρίζει κανείς κατι??????

σαν melissa ξεκινησε...
την θυμαμαι πιο φτηνη,
αλλαξε ονομα 2 φορες, πρακτορειο αλλες 2 ή 3 νομιζω.
μια φορα ηταν εδω και ανεξαρτητη και με πρακτορειο, με διαφορα τιμης μαλιστα.
αν ησουν τυχερος και δεν εκλεινες απο το πρακτορειο, γλιτωνες κανα 50αρικο.
σαν kristi εχει δουλεψει κιολας.
Δεν θυμαμαι ποιος ηταν απο τα παιδια του φορουμ, που ανεβασε φωτογραφιες της εδω, και το γκομενακι τις εβαλε μετα στο προφιλ της.
Αυτα...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
δεν παιζω τον εξυπνο απλα λεω την αληθεια

ο καθενας γαμαει οπως και οπου μπορει

αμα ειναι να ζοριζεσαι ψυχικα πνευματικα οικονομικα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο για να ριξεις ενα πουλι ασε
πας για ψαρεμα καλυτερα

μαλιστα

Δηλαδή για να καταλάβω φίλε μου εσένα σαν ενεργός καταναλωτής δεν σε προβληματίζει που αγοράζεις ένα προϊόν αρκετά ακριβά και το οποίο δεν ικανοποιεί την οικονομική σου ανάγκη αυτή, ενώ το ίδιο προϊόν με εξίσου καλή ή και καλύτερη χρησιμότητα μπορείς να το βρεις πιο οικονομικά ή και να επιδιώξεις αυτό που αρχικά αγόρασες να το αγοράζεις πλέον φθηνότερα?
Εγώ πάντως είμαι ενεργός καταναλωτής, κάνω και έρευνα αγοράς, επιδιώκω και καλύτερες τιμές και αν το προϊόν που αγόρασα δεν με ικανοποιεί, δεν το ξαναγοράζω και όταν μου βγαίνει μούφα παίρνω και κάνω παράπονα στη γραμμή του καταναλωτή!  :2funny: :2funny: :2funny:   

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Αν εσένα σου φέρνουν γιαγιάκες και ασχημούλες που δεν ξέρουν να γαμιούνται και στις χρεώνουν 1000Ε την ώρα και εσύ με μια  από αυτές έτυχε και πέρασες καλά, μετά θα βγεις και θα λες ότι γάμησα και πέρασα απίστευτα και δεν με ενδιαφέρει αν πλήρωσα τα κέρατα μου και δεν με απασχολεί που ο Γεό ή κάθε Γεό γαμάει πανέμορφα 20χρονα που γίνονται μούσκεμα!
Δηλαδή θες να μας αποδείξεις ότι επειδή κάποιος έχει λεφτά δεν έχει σημασία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον ενδιαφέρει τι αγοράζει?
Έτσι όπως το θέτεις ότι απλά για να ρίξουμε έναν πούτσο πάμε και αν είναι να μας χαλάει να μην πηγαίνουμε, σόρρυ αλλά τελικά εσύ χρειάζεσαι το μπουρδέλο αφού το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι, όπως λέει και ο Ρεμπέτης που είναι τώρα στην Πατάγια  :rockon: :rockon: :rockon:, να τραβήξεις μαλακία σε μουνί!
Κάποιοι τα έχουν και τα πονάνε και αναζητούν τα χρήματα τους να έχουν αντίκτυπο!  

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όλα ειναι υποκειμενικα καταλλαβα!
χαιρετε κυριε!

νομιζω οτι ειναι διαφορετικες οι αναγκες τα θελω και γενικως οι απαιτησεις σε εμφανιση-επιδοσεις απο παιχτη σε παιχτη

δεν ξερω πως το κρινεις το προϊον αλλα ουτε και με ενδιαφερει πολυ-πολυ

απλα κοιταζω τις φωτογραφιες ριχνω και μια ματια σε καμια κριτικη στο site αλλα ετσι κι αλλιως εχω αποφασισει αμα θα δοκιμασω το προϊον ή οχι
οποτε και τελικως παντα κατηγορω τον εαυτο μου για τις επιλογες μου και οχι τον συγγραφεα της καθε κριτικης

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Κάτσε βρε αδελφέ!
Αν εσένα σου φέρνουν γιαγιάκες και ασχημούλες που δεν ξέρουν να γαμιούνται και στις χρεώνουν 1000Ε την ώρα και εσύ με μια  από αυτές έτυχε και πέρασες καλά, μετά θα βγεις και θα λες ότι γάμησα και πέρασα απίστευτα και δεν με ενδιαφέρει αν πλήρωσα τα κέρατα μου και δεν με απασχολεί που ο Γεό ή κάθε Γεό γαμάει πανέμορφα 20χρονα που γίνονται μούσκεμα!
Δηλαδή θες να μας αποδείξεις ότι επειδή κάποιος έχει λεφτά δεν έχει σημασία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον ενδιαφέρει τι αγοράζει?
Έτσι όπως το θέτεις ότι απλά για να ρίξουμε έναν πούτσο πάμε και αν είναι να μας χαλάει να μην πηγαίνουμε, σόρρυ αλλά τελικά εσύ χρειάζεσαι το μπουρδέλο αφού το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι, όπως λέει και ο Ρεμπέτης που είναι τώρα στην Πατάγια  :rockon: :rockon: :rockon:, να τραβήξεις μαλακία σε μουνί!
Κάποιοι τα έχουν και τα πονάνε και αναζητούν τα χρήματα τους να έχουν αντίκτυπο!   
Οσοι πληρώνουν για ct τα έχουν, αλλά και οι άλλοι οι στουντιάτοι κι αυτοί τα έχουν. Γενικώς όποιος είναι μερακλής και πληρώνει το γούστο του σημαίνει ότι έχει χρήμα, όχι τρελλό, αλλά πάντως κάτι του περισσεύει, οπότε η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα. να μην γράφεις ποτέ καμία κριτική, να μην λες τι σου αρέσει, ποιά σου γυάλισε κάπου.. έ τότε γιατί είσαι εδώ μέσα ρε φίλε?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
για την monica του σουζανου γνωριζουμε κατι ? πολυ M.L.F αρα μου φαινεται

Μουνάρα είναι με βυζάρες, γύρω στα 30+ αλλά έως 33-34 όχι παραπάνω
τσιμπουκάκι υγρό τελειωτικό, ενεβαίνει από πάνω,στα τέσσερα,κωλαράκι,μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, αφήνει δάχτυλα παντού ,δεν βιάζεται στο δωμάτιο

αντε ρε κουφάλες για πάρτυ σας θα γίνω η τσατσά του θρεντ 

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Μουνάρα είναι με βυζάρες, γύρω στα 30+ αλλά έως 33-34 όχι παραπάνω
τσιμπουκάκι υγρό τελειωτικό, ενεβαίνει από πάνω,στα τέσσερα,κωλαράκι,μουνάκι, ελεύθερα πιασίματα, αφήνει δάχτυλα παντού ,δεν βιάζεται στο δωμάτιο

αντε ρε κουφάλες για πάρτυ σας θα γίνω η τσατσά του θρεντ 
Αυτός είσαι μάστορα, τέτοια θέλουμε!

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Για να χαλαρώσουμε...και σε HD (Violet Elite)!!!

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Για πάρτε μάτι τιμές...Α ρε μαλάκες που είμαστε . Να οργανωθούμε να τις φέρουμε μόνοι μας !!!

Τώρα αν είναι μούφα δεν το ξέρω. :think:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
μου την πέσανε τα συνδικάτα των περιπτεριούχων ,παγωτατζήδων και συναφών επαγγελμάτων ,οπότε σβήνω και το ποστ και καλή καρδιά...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom