Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (6 μέλη και 105 επισκέπτες)

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Θα μοιράσει και ο Sir Bono αημένιο κομπολόι στους VIP. Με τον θυρεό της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ster_Orde_van_het_Britse_Rijk.jpg
Ποτέ της βρετανικής...FREE IRELAND!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ποτέ της βρετανικής...FREE IRELAND!!!

Τι να κάνουμε, της βρετανικής αυλής έγινε όμως ιππότης.

Όπως όλοι οι επαναστάτες....όταν μεγάλωσε, , τα τσέπωσε, ωρίμασε κλπ κλπ κλπ κλπ

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κάπου μου φαίνεται ότι έκανε λάθος ο συμπαίκτης oliver7 στη κριτική του για την Esmeralda_Z: . Δεν μπορεί για 1,5 ώρα συνάντηση με μόνο έξτρα το cim να έδωσε 6 κατοστάρικα. Ή η διάρκεια ήταν μεγαλύτερη, ή το κόστος μικρότερο. Ούτε η Karo δεν είναι τόσο ακριβή!

papateo

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
1
και εγω αυτο ειδα.1,5 ωρα 600 ευρω κ ενας ποιο κατω 2 ωρες 300 ευρω.καπου δεν κολαει

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κάπου μου φαίνεται ότι έκανε λάθος ο συμπαίκτης oliver7 στη κριτική του για την Esmeralda_Z: . Δεν μπορεί για 1,5 ώρα συνάντηση με μόνο έξτρα το cim να έδωσε 6 κατοστάρικα. Ή η διάρκεια ήταν μεγαλύτερη, ή το κόστος μικρότερο. Ούτε η Karo δεν είναι τόσο ακριβή!
Μόνο αυτό σας πειραξε δηλ.? :think: :think:
Το 9,8 μέσο όρο που της έβαλε δεν? :huh: :huh:
Οκ.....μαλακία μου δηλ. που δεν γνώρισα τέτοια μουνάρα!!!!! :headbang: :headbang:
Δεν μπορεί....πρέπει να ήταν η ομορφότερη και η καλύτερη που πέρασε!!!!!  :tickedoff: :tickedoff:
Και μην απαντήσετε περί γούστων και υποκειμενικότητες...... :S :S :S

Υ.Γ.Έκλεισα ήδη σαλέ στην Ελβετία για Ιανουάριο να πάω "κόντρα" στο σκι με τον Όλιβερ!!!!
Ο νικητής θα ξε-σκι την Εσμεράλντα....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οκ.....μαλακία μου δηλ. που δεν γνώρισα τέτοια μουνάρα!!!!! :headbang: :headbang:
Δεν μπορεί....πρέπει να ήταν η ομορφότερη και η καλύτερη που πέρασε!!!!!  :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: Εσυ δεν εχεις γουστο για μωρα!!  :2funny: :2funny:

Μονο για τα μπαζα με τον Νιτρο μαζι!!  :2funny: :2funny:

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Δεν μπορεί....πρέπει να ήταν η ομορφότερη και η καλύτερη που πέρασε!!!!!  :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ.Έκλεισα ήδη σαλέ στην Ελβετία για Ιανουάριο να πάω "κόντρα" στο σκι με τον Όλιβερ!!!!
Ο νικητής θα ξε-σκι την Εσμεράλντα....

Εσύ δεν τη συνάντησες, εγώ που πήγα σε ραντβού, που ήταν κρυμμένη;  :think: :think: :think:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εσύ δεν τη συνάντησες, εγώ που πήγα σε ραντβού, που ήταν κρυμμένη;  :think: :think: :think:
Πλάκα με κάνεις βρε συμπαίχτη?
Χρειάζεται να πάω για να ξέρω τι θα συναντήσω?
Δεν δίαβασα τις κριτικές τις από τα τουρ?
Τι διάολο, τόσες πουτάνες έχουμε πάρει όλοι μαζί, τόση συσσωρευμένη εμπειρία και "εικόνες", είναι δυνατόν να μιλάμε ακόμα για γούστα και υποκειμενικά "ζητήματα"?
Αρχίζω και γίνομαι γραφικός αλλά δεν έχω χάσει εντελώς τα μυαλά μου....ακόμα δηλ.!!!!
Διαγωνισμό κάνουμε εδώ ή ενημερώνουμε ο ένας τον άλλο αντικειμενικά πλέον?

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Δε σε κατηγορώ, απλά συνηγορώ κι εγώ σε αυτά που λες.
Κι αν κάποιος βγει να πει ότι αφού δεν πήγες πώς μιλάς,
εγώ που πήγα επιβεεβαιώνω την ορθότητα τον όσων λες,
γιατί όπως ακριβώς είπες θα βγουν κάποιοι αγαπούληδες
να μας πουν την "αντικειμενική και αποστασιοποιημένη"
άποψή τους.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Οκ.....μαλακία μου δηλ. που δεν γνώρισα τέτοια μουνάρα!!!!!

....
Για αυτό σε πάμε βρε Γεώ, γιατί μας τα λες χύμα και με χιούμορ!
Πάντως ειδικά στο value for money είναι πασιφανές το 10άρι, 600 για μιαμιση ώρα είναι εξαιρετική τιμή! Την κορόιδεψε την Εσμεράλντα ο δικός μας!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
65 Eυροπουλα το τετραωρο !!! :grin:

URL]]

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
για ακομα μια φορα σε ρολο κασκαντερ, το ενστικτο δεν λαθεψε και καθοτι μετα την γρια αλεπου χρειαζομουν πιπινοειδες... χτυπησα το παρακατω:
φρεσκια παρουσια στο χωρο με καλα αγγλικα, ωραιο χαμογελο, αξιοπρεπη πιπα ανευ σπερματοφοβιας και με διαθεση να ικανοποιησει τον πελατη,
το μονο παραπονο που ειχα οτι καποιος πουστης συναδελφος απο δω μεσα της ειχε σκισει τον κωλο την προηγουμενη μερα, και ετσι εμεινα ανευ λογω υπερβολικου πονου...
θα καταληξω και γω στην μαθητρια απο την βουλγαρια που ανακαλυψε ο εγκριτος συναδελφος νιτρο... και ετιμησε και ο τρεζ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για ακομα μια φορα σε ρολο κασκαντερ, το ενστικτο δεν λαθεψε και καθοτι μετα την γρια αλεπου χρειαζομουν πιπινοειδες... χτυπησα το παρακατω:
φρεσκια παρουσια στο χωρο με καλα αγγλικα, ωραιο χαμογελο, αξιοπρεπη πιπα ανευ σπερματοφοβιας και με διαθεση να ικανοποιησει τον πελατη,
το μονο παραπονο που ειχα οτι καποιος πουστης συναδελφος απο δω μεσα της ειχε σκισει τον κωλο την προηγουμενη μερα, και ετσι εμεινα ανευ λογω υπερβολικου πονου...
θα καταληξω και γω στην μαθητρια απο την βουλγαρια που ανακαλυψε ο εγκριτος συναδελφος νιτρο... και ετιμησε και ο τρεζ...

Μιαλαμε για τζογαδορο ολκης!!!!  :2funny: :2funny:

Δηλαδη εφερε ο Ρομπερτο κατι αξιολογο, η απλως φθηνο??  :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom