Επισκέπτης
& μια διαφορετικη για την ιδια "κυρια"Δυο κριτικες για διαφορετικες γκομενες μοιαζουν λιγακι ...
για δειτε λιγακι ...
& μια διαφορετικη για την ιδια "κυρια"Δυο κριτικες για διαφορετικες γκομενες μοιαζουν λιγακι ...
για δειτε λιγακι ...
Θυμάται κανείς μία nicole από το russian girls που ήρθε τέλη Μάη από Α. Πετρούπολη? εγώ πάντως ακόμα παρακαλάω να ξανάρθει. από εμφάνιση το καλύτερο ct (για μένα , έτσι?), από υπηρεσίες έτσι κι έτσι βέβαια, όπως όλες οι πολύ -πολύ ωραίες άλλωστε!& μια διαφορετικη για την ιδια "κυρια"
"άλλα το χνούδι είναι κάτι που με αηδιάζει"pleasure τιμή μου αν και καθυστερημένη η κριτική μου (για να κάνει και ρίμα)
Φτερουγα σε αντιγραφουνε !!!!
Ουτε ενα κομμα δεν αλλαξε ο τυπος !!!
Eχεις φαγωθει με το Ροντβαιλερ !!!
Μου την εσκασε η πουτανα στο Βελγιο και την ψαχνω ακομα!!Τραβα τοτε !!!
Σειρα σου !!!
Συναδελφοι καλησπερα
Σημερα μετα απο αρκετο καιρο ειπα να δοκιμασω και εγω ενα Call Girl, και υστερα απο αρκετες αναζητησεις,κατεληξα στην Αλεξανδρα-Κυπρια.
Οσοι γνωριζουν η εν λογω δεσποινις δεχεται και σε γνωστο πενταστερο ξενοδοχειο.Την ωρα που ημουν στο μπανιο μου ηρθε η εξης σκεψη "πως ειναι δυνατον να βγαινει οικονομικα το κοριτσι με € 150,00 στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο και κατι αλλα μπαζα για το ιδιο ξενοδοχειο απο Ανατ. Ευρωπη να θελουν 200-250-300 ευρω?" Μαλλον μας εχουν για πολυ μαλακες γιατι προωπικα δε βρηκα καμια διαφορα απο τα city tours, ιδια γνωστη κατασταση, ιδιος χρονος, αλλη αμοιβη γιατι??? τοσο ακριβα εινατ τα εισητηρια?
Ξεχασες τους μεσαζοντες.....
Συναδελφοι καλησπερα
Σημερα μετα απο αρκετο καιρο ειπα να δοκιμασω και εγω ενα Call Girl, και υστερα απο αρκετες αναζητησεις,κατεληξα στην Αλεξανδρα-Κυπρια.
Οσοι γνωριζουν η εν λογω δεσποινις δεχεται και σε γνωστο πενταστερο ξενοδοχειο.Την ωρα που ημουν στο μπανιο μου ηρθε η εξης σκεψη "πως ειναι δυνατον να βγαινει οικονομικα το κοριτσι με € 150,00 στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο και κατι αλλα μπαζα για το ιδιο ξενοδοχειο απο Ανατ. Ευρωπη να θελουν 200-250-300 ευρω?" Μαλλον μας εχουν για πολυ μαλακες γιατι προωπικα δε βρηκα καμια διαφορα απο τα city tours, ιδια γνωστη κατασταση, ιδιος χρονος, αλλη αμοιβη γιατι??? τοσο ακριβα εινατ τα εισητηρια?
Τωρα σχετικα με το κοριτσι ειναι πολυ νεα(λεει 22 και πρεπει να ειναι), αρκετα αδυνατη με οχι και τοσο ωραιο προσωπο αλλα με ενα χαμογελο που εχει συνεχεια το διορθωνει.
Στο sex ειναι σχετικα αγουρη θελει λιγο φροντιστηριο, λεει οχι στα δακτυλα και εμενα προσωπικα μου ειπα στην αρχη οχι στο Anal, αλλα μετα απο αρκετη επιμονη μου υποσχεθηκε οτι αν ξαναπαω μαλλον θα μπορω να το δοκιμασω.
Αυτα απο μενα καλο βολι
και θα πνιγόταν η φολλα"άλλα το χνούδι είναι κάτι που με αηδιάζει"
πάλι καλά φιλαράκο που δεν σου φέρνει φτέρνισμα γιατί θα την πλάκωνες στις ροχάλες
Αντμίνα, κάτι πρέπει να κάνεις με το κ(λ)οπη-right!
Φτερουγα σε αντιγραφουνε !!!!
Ουτε ενα κομμα δεν αλλαξε ο τυπος !!!
ποσταρεις-τσιμπαμε-κονομας???Εχω τους λογους μου
ποσταρεις-τσιμπαμε-κονομας???
χου ρε στρακι..
σε λαθος θρεντ ποσταρεις αλλα καλα ξηγιεσαι..Συναδελφοι καλησπερα
Τωρα σχετικα με το κοριτσι ειναι πολυ νεα(λεει 22 και πρεπει να ειναι), αρκετα αδυνατη με οχι και τοσο ωραιο προσωπο αλλα με ενα χαμογελο που εχει συνεχεια το διορθωνει.
Στο sex ειναι σχετικα αγουρη θελει λιγο φροντιστηριο, λεει οχι στα δακτυλα και εμενα προσωπικα μου ειπα στην αρχη οχι στο Anal, αλλα μετα απο αρκετη επιμονη μου υποσχεθηκε οτι αν ξαναπαω μαλλον θα μπορω να το δοκιμασω.
Αυτα απο μενα καλο βολι
Γαργάρες στη θάλασσα & μόνο στα βαθιά!Υ.Γ για την ταμπακιερα γαργαρα ετσι???
ετσι πρεπει..
μην το βαρυνουμε & αλλο..
αρκει ενας ψυχακιας εδω μεσα..