Επισκέπτης
φτωχομπινε μικροτσουτσουνε καραφλα ξυπνησες???Oχι ρε δανεικο ειναι το πολυεστερικο !!!
Αυτο ειναι το δικο μου !!! ;)
φτωχομπινε μικροτσουτσουνε καραφλα ξυπνησες???Oχι ρε δανεικο ειναι το πολυεστερικο !!!
Εσύ γκρινιάρη παππού τώρα ξύπνησες?φτωχομπινε μικροτσουτσουνε καραφλα ξυπνησες???
όχι,εδώ θέλω να μάθω....
Oχι ρε δανεικο ειναι το πολυεστερικο !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10747823820065884643.jpg[/img[/URL]]
Να το χαιρεσε το Azimut Καπετανιο !!! :thumbsup:
[/quote]
σε περιμενω τ χρονου για φαν εν γκειμς ;)
Μη μπαίνετε σε διαγωνισμούς για το ποιός την έχει πιο μεγάλη.
Πάντα θα βρεθεί κάποιος που την έχει πιο μεγάλη ;)
Υπάρχουν παίκτες που δεν τους φαντάζεστε.
Παίκτες που μετά το πριβε ΣΚ, έχουν κανονίσει και ένα 24ωρο στο ΛΑ τη Τρίτη που θα είναι για δουλειές (μόνο τα εισιτήρια μέχρι εκεί σκέψου....)
Και παίκτες που κλείνουν 3 CT την εβδομάδα για 12-24 ώρες το καθένα.
Και παίκτες που κλείνουν με τη βδομάδα.... κάθε βδομάδα!!
Α και για να μη το ξεχάσω, προσοχή γιατί οι πουτάνες μιλάνε!!
Μη μπαίνετε σε διαγωνισμούς για το ποιός την έχει πιο μεγάλη.
Πάντα θα βρεθεί κάποιος που την έχει πιο μεγάλη ;)
Υπάρχουν παίκτες που δεν τους φαντάζεστε.
Παίκτες που μετά το πριβε ΣΚ, έχουν κανονίσει και ένα 24ωρο στο ΛΑ τη Τρίτη που θα είναι για δουλειές (μόνο τα εισιτήρια μέχρι εκεί σκέψου....)
Και παίκτες που κλείνουν 3 CT την εβδομάδα για 12-24 ώρες το καθένα.
Και παίκτες που κλείνουν με τη βδομάδα.... κάθε βδομάδα!!
Tελικα η Αλεπου εφυγε σημερα το πρωι και απο οτι μου ειπε δεν θα ξαναρθει για προσωπικους λογους ασχετα αν ο Call - us της εχει βγαλει ειδη εισητιριο για τον Δεκεμβρη !!
Ευτυχως ειχε μετακομιση απο το σκατοξενοδοχειο της μοδας στην Ομονοια στο Συνταγμα σε καλο 5αστερο !!!
34 Αυγουστων Εσθονη η οποια ζει στο Λονδινο και κλπ κλπ οσα εχουν γραψει οι Παιχτες στις κριτικες !!
Καλοστεκουμενο Μιλφ αν και στην φατσα βλεπεις το σπασιμο των χρονων !!
Σωμα πολυ δυνατο λογο του kick boxing που κανει και αμα της κολησετε σαν ριχνει και ενα μπερτακι !!
Βαθια φιλια και γλωσσιδια ,βυζοι φτιαγμενοι και δεν θα ελεγα καλοφτιαγμενοι πολυ καλα στησιματα και με πολυ ενεργια !!!
Οτι πρεπει για Παιχτες που αρεσκονται στα Μιλφ και θελουν σκληρο παιχνιδι !!
Αυτα τα ολιγα !!!
Μιλανε και απο τις 10 κουβεντες που λενε οι 9 ειναι ψεματα ;)
Η καλυτερη βαρκα ειναι του φιλου σου αδελφι οπως ξερεις και να την πιλοταρει κιολας !!!αυτό το πόδι σας θυμίζει τίποτα?????
και αυτά με τις φουσκωτές βάρκες για ξεκάρφωμα αλλού....πείτε την αλήθεια ρε στον κόσμο
ασε ρε τα σάπια ....αφού χθες το βραδυ ήσουν με μελαχροινό κακοφτιαγμενο milf σε μια ταβέρνα στην Γλυφάδα και μπεκρουλιάζατε...
Η καλυτερη βαρκα ειναι του φιλου σου αδελφι οπως ξερεις και να την πιλοταρει κιολας !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/70196054242924170996.jpg[/img[/URL]]
Λες να μας καλεσει ο Γατουλης !!! :-
[/quote]
Σαλαμίνα είστε εδώ?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/99736024860527109478.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτό μάλιστα ....αλλά και από μάπα κώλος είναι :2funny:
τι να τον κανεις αφου τον κραταει για τον ιπποτη με το ασπρο αλογο???