Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (7 μέλη και 136 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδιά,
Πήγα να κλείσω Esmeralda απο Zuzana και μου ζήτησε να πληρώσω με πιστωτική.
Είμαι νέος πελάτης λέει.
Λέτε να μου φάνε τα λεφτά;
Έχει κλείσει κανένας σας ετσι;
τα χρηματα δεν στα τρωει,αλλα αν δεν σου αρεσει η κυρια ισως πιστωθεις το ποσο μετα απο μηνες..

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι τσαμπα το φτιαχνα !!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τσίμπισα.....
Άντε πάλι, θα τα κονομήσεις.....

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ας πω κι’ εγώ τη γνώμη μου για το σάιτ. Δεν θέλω ούτε να συμβουλεύσω ούτε να κατηγορήσω κανέναν, σέβομαι την ανάγκη του καθενός να εκφράζεται όπως θέλει- προσωπικά γουστάρω τον τρόπο του Πλέζουρα χωρίς να συμφωνώ πάντα μ’ αυτά που γράφει- θα σας πω όμως πως το βλέπω εγώ. Συμφωνώ να γράφουμε αμέσως για κακές περιπτώσεις, προλαβαίνοντας ατυχήματα συμπαιχτών. Δεν συμφωνώ με τους διθύραμβους , γιατί συνήθως το εκμεταλλεύονται και μας εκμεταλλεύονται. Τις αγαπώ γιατί μου προσφέρουν στιγμές γκάβλας, αλλά σ’ αυτό το παιγνίδι της αγοράς και της ζήτησης προτιμώ να μειώνω την τιμή της προσφοράς, που αυξάνεται με τις καλές κριτικές. Θα μου πείτε πως θα αλληλοενημερωνόμαστε? Προσωπικά διαλέγω κατ’ αρχήν με αυτό που βλέπω στις φωτό και άρα με ενδιαφέρει η  ενημέρωση που αφορά fake, πατάτες.  Οσον αφορά στις υπηρεσίες εκεί νομίζω ότι το θέμα είναι πολύ υποκειμενικό … και πολύ λίγο με ενδιαφέρουν οι ύμνοι. Τέλος να πω ότι δεν ντρέπομαι καθόλου που μου αρέσει το σεξ και τη βρίσκω με τις πουτάνες. Το σεξ είναι για μένα στοιχείο πολιτισμού γιατί μας δίνει από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας, κι’ αυτό ρε πούστη μου είναι πολιτισμός,  όχι ο πολιτισμός του «καραγκιόζη»- ότι πιο λαμόγιο υπήρξε ποτέ- που αυτή η κωλοπολιτεία τον θεωρεί πολιτιστική μας κληρονομιά. 

otinane

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρααα :)
Για Simona απο  zuzana αξίζει πιστεύετε τον κόπο η είναι κάτι μέτριο ;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έρχονται για να καβατζώσουν τα τελευταία ευρά που μείνανε...

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δεν ξερω να διαβαζω... αλλα τουλαχιστον προσπαθω... διαβασε κι εσυ λιγο να ξεστραβωθεις νεοπα....
αστα διαλα πια πας να τους βοηθησεις και στη λενε... προτεινω αν δεν εχει γραψει καποιος τουλαχιστον τρεις κριτικες να μην μπορει να ποσταρει...
εχει γεμισει το θρεντ παιδικες αποριες...

Mετά από αυτη την απάντηση που..βρίθει επιχειρημάτων, τι μπορει κανείς να απαντήσει μπροστά στο μεγαλείο σου...?? Καλο ξεστράβωμα λοιπον και μια επιστροφη στα θρανια ποτέ δεν είναι αργά... asta la..diablo.

(Y.Γ: μιλαμε..η προταση να έχει κανείς το δικαιωμα να γράφει μονο κατόπιν 3 τουλάχιστον κριτικών στο site,είναι βγαλμένη από ιδιοφυιες μυαλό! Που είσαι...μη γαμάς (κ ποστάρεις κατοπιν) τοσο πολύ..ε? κατουρα και λιγο..)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γκαντεμιά. Έχετε καμία εναλλακτική πρόταση αν δεν κλείσω με Esmeralda.
Είμαι νέος cityτουρίστας.

Σαν νεος σιτιτουριστας, οι εξεις συμβουλες

1. Ποτε δεν δινεις σε γραφεια και τανες τα πραγματικα σου στοιχεια (ονομα, τηλεφωνα, εμαιλς, που δουλευεις)
2. Δεν μιλας για προσωπικες καταστασεις με την τανα
3. ΠΟΤΕ δεν πληρωνεις με πιστωτικη καρτα!!!

Καλα βολια!! :grin: :grin:

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Aς κανουμε και καμμια δουλια τι σοι promoter ειμαι !!! :-

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/15552091341712600242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

περνεις οσκαρ φωτογραφιας!!!! νομιζω οτι εινα η καλυτερη που εχεις βαλει μεχρι την επομενη που θα δουμε ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Aς κανουμε και καμμια δουλια τι σοι promoter ειμαι !!! :-

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/15552091341712600242.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:dancing:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.surrey-arg.org.uk/SARG/08000-TheAnimals/SpeciesPages/Grass_Snake/Grass_Snake_Tongue.jpg[/img[/URL]]

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παιχτες μην πικαρετε το Παοκι please !!!! :-*

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/12791940815064327786.jpg[/img[/URL]]

Thanks για τα σχολια !!! ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Geopa