Ας πω κι’ εγώ τη γνώμη μου για το σάιτ. Δεν θέλω ούτε να συμβουλεύσω ούτε να κατηγορήσω κανέναν, σέβομαι την ανάγκη του καθενός να εκφράζεται όπως θέλει- προσωπικά γουστάρω τον τρόπο του Πλέζουρα χωρίς να συμφωνώ πάντα μ’ αυτά που γράφει- θα σας πω όμως πως το βλέπω εγώ. Συμφωνώ να γράφουμε αμέσως για κακές περιπτώσεις, προλαβαίνοντας ατυχήματα συμπαιχτών. Δεν συμφωνώ με τους διθύραμβους , γιατί συνήθως το εκμεταλλεύονται και μας εκμεταλλεύονται. Τις αγαπώ γιατί μου προσφέρουν στιγμές γκάβλας, αλλά σ’ αυτό το παιγνίδι της αγοράς και της ζήτησης προτιμώ να μειώνω την τιμή της προσφοράς, που αυξάνεται με τις καλές κριτικές. Θα μου πείτε πως θα αλληλοενημερωνόμαστε? Προσωπικά διαλέγω κατ’ αρχήν με αυτό που βλέπω στις φωτό και άρα με ενδιαφέρει η ενημέρωση που αφορά fake, πατάτες. Οσον αφορά στις υπηρεσίες εκεί νομίζω ότι το θέμα είναι πολύ υποκειμενικό … και πολύ λίγο με ενδιαφέρουν οι ύμνοι. Τέλος να πω ότι δεν ντρέπομαι καθόλου που μου αρέσει το σεξ και τη βρίσκω με τις πουτάνες. Το σεξ είναι για μένα στοιχείο πολιτισμού γιατί μας δίνει από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας, κι’ αυτό ρε πούστη μου είναι πολιτισμός, όχι ο πολιτισμός του «καραγκιόζη»- ότι πιο λαμόγιο υπήρξε ποτέ- που αυτή η κωλοπολιτεία τον θεωρεί πολιτιστική μας κληρονομιά.