Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (6 μέλη και 69 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Προς συναγωνιστές που διατυπώνουν αμφιβολίες για τη καθαριότητα εξαιτίας του γεγονότος ότι το CT δεν πήγε στο ντους μπροστά τους:

Κυκλοφορούν κλέφτες. Γαμάνε, χύνουν και μόλις πάει για ντουσάκι βουτάνε ότι βρουν και τη κάνουν, από laptop και κινητά μέχρι και τα λεφτά που πριν λίγο είχαν αφήσει στο κομοδίνο.

Έχει πέσει σύρμα σε όλες. Αν σε ξέρει θα πάει, αλλιώς τα μωρομάντηλα θα κάνουν χρυσές δουλειές ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έχεις δίκιο εν μέρει...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Προς συναγωνιστές που διατυπώνουν αμφιβολίες για τη καθαριότητα εξαιτίας του γεγονότος ότι το CT δεν πήγε στο ντους μπροστά τους:

Κυκλοφορούν κλέφτες. Γαμάνε, χύνουν και μόλις πάει για ντουσάκι βουτάνε ότι βρουν και τη κάνουν, από laptop και κινητά μέχρι και τα λεφτά που πριν λίγο είχαν αφήσει στο κομοδίνο.

Έχει πέσει σύρμα σε όλες. Αν σε ξέρει θα πάει, αλλιώς τα μωρομάντηλα θα κάνουν χρυσές δουλειές ;)
αν εχεις κλεισει δυωρακι μπορει να ζητησεις να την <<πλυνεις>> στο ντουζ..
μολις τελειωσεις το ντουζακι τη φωναζεις μεσα για τα περαιτερω..
σε δυο κοπελες που το χω ζητησει δεν εχω εισπραξει αρνηση..

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Που πως και γιατί δεν ξέρω...Εγώ κουλουράκι πάντως πήρα από Stella! Και ήταν και καλό!
Και ωραίο τυπάκι άμα της πιάσεις την κουβέντα...
Ωστόσο, ο Γέοπας πρέπει να έχει δίκιο.
Παρόλα αυτά η κορυφαία μέχρι στιγμής που έχω δοκιμάσει παραμένει η Yuliya...

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Yuliya και τύφλα να 'χουν οι γκόμενες! Sex machine λέμε!

woodpecker

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει κριτική για την Yuliya στον κατάλογο (ούτε καταχώριση). Μήπως για την πληρότητα του πράγματος να αναρτούσε κάποιος από τους γνώστες, έστω και ετεροχρονισμένα;

Yuliya και τύφλα να 'χουν οι γκόμενες! Sex machine λέμε!

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
[/quote]

μάλιστα... δηλαδή επειδή αυτή φοβάται εγω πρέπει να την πηδάω άπλυτη !!! ωραία λογική ρε Tipos
Και η ακαταστασία στο δωμάτιο (μέχρι και χρησιμοποιημένες πετσέτες κρεμόντουσαν στις πετούγιες) τί ήταν απόκρυψη για να μη βρω το πορτοφόλι?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
στην τελικη αν φοβαται την κλοπη,μπορει απλα αναμεσα στα ραντεβου να βαλει ενα 5-10λεπτο κενο...
καποια πραγματα δε σηκωνουν υποχωρησεις παιχτες...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
μάλιστα... δηλαδή επειδή αυτή φοβάται εγω πρέπει να την πηδάω άπλυτη !!! ωραία λογική ρε Tipos
Και η ακαταστασία στο δωμάτιο (μέχρι και χρησιμοποιημένες πετσέτες κρεμόντουσαν στις πετούγιες) τί ήταν απόκρυψη για να μη βρω το πορτοφόλι?
Κομμάντο έχουν γίνει οι γκόμενες? :think:
Σε λίγο θα φτιάχνουν και παγίδες αλλά Ράμπο!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Νίτρο, σε στίβο μάχης γάμησες? :grin: :grin: :grin:
Πωπωπωπω..τετοια ατυχία παίχτη!!!!! :headbang: :headbang:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα: "που διατυπώνουν αμφιβολίες για τη καθαριότητα εξαιτίας του γεγονότος ότι το CT δεν πήγε στο ντους μπροστά τους"

εννοείται ρε Nitre ότι στο παραπάνω ΔΕΝ περιλαμβάνονται ακατάστατο η βρώμικο δωμάτιο, βρώμικη αναπνοή ή άλλες περίεργες μυρωδιές χαμηλότερα!!

και εννοείται ότι πρέπει να φροντίζουν νάναι καθαρές άσχετα με το αν φοβούνται να πάνε στο μπάνιο μόνες!!

αστα διάλα βραδυάτικα τι με βάζεις να γράφω ενώ ξέρεις ότι αν κάτι μου μυρίσει στο ελάχιστο τη κάνω!!

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Οτι υπαρχουν κλεφτες δεν υπαρχει αμφιβολια, αλλα η λυση ειναι ντουζακι μαζι!! Δεν πιστευω να το αρνηθουν, και ειναι καυλα να την πλενετε με τα χερακια σας  :grin: :grin:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Οτι υπαρχουν κλεφτες δεν υπαρχει αμφιβολια, αλλα η λυση ειναι ντουζακι μαζι!! Δεν πιστευω να το αρνηθουν, και ειναι καυλα να την πλενετε με τα χερακια σας  :grin: :grin:

έτσι, δεν χρειάζεται να τα λέμε και όλα!!

:thumbsup:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Luc συγνώμη που θα σου χαλάσω την εικόνα που έχεις για μένα αλλά εγω όποτε ακούω νερό να τρεχει μουρχεται κατούρημα ...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories