Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (6 μέλη και 87 επισκέπτες)

Thanos272

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2008
Κριτικές
12
Like
564
Πόντοι
291
Στην ξεραίλα  είπα σήμερα να δοκιμάσω το greece escοrt services  :headbang: για πρώτη φορά (και τελευταία) και να τιμήσω την Maya  :s&m_3:. Μόλις έφτασα μου στέλνει sms αν μπορώ λέει να συναντήσω άλλη κοπέλα :idiot: (ελπίζω οποιος την είχε καβαντζάρει να πέρασε τουλ. καλά  :pipa1:). Είδα την Tayra που μου φάνηκε ψιλοαδιάφορη οπότε την έκανα, αν και παρολίγο το κόλπο να έπιανε και να καθόμουν....

Παρεπιπτώντος για Stella/Αλενα έχω να πώ τα καλύτερα συνδυάζει φοβερά GFE και PSE. Πολύ ενδιαφέορν τύπος (Looks=9, Service=9, VFM=9). Αντίθετα από Liana - Russian Girls δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα (Looks=8, Service=7, VFM=7).  

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Ο ανθρωπος θελει κουλουρι. Αντε το Στελλακι να του δωσει την πισω πορτα της  :2funny: :2funny:
Διάβασε και αυτή την κριτική που ο μάγκας iggy λέει ότι έφαγε ζεστό κουλουράκι!!!
Μας δουλεύεις ρε iggy; Μόνο ο tresurert έχει φάει κουλούρι από αυτή, άντε και μερικοί που της τα έχουνε σκάσει χοντρά ή τους γουστάρει και πάει μαζί τους και Villa!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Στο τελευταιο τουρ της μου το επαιξε μυξιαρα!!! "Ιτ ις τοο μπιγκ" και τελικα την πηρα πανω απο την τουαλετα στα 4 χωρις κουλουρι, για να με θυμαται!!  :2funny: :2funny:

Το επαιζε πριμαντονα και βαριεμαι να πηδηχτω!! Ισως να εφτιαξε απο τοτε αλλα δυσκολα θα περνουσα να κανω καταθεση  :think:
Τι εννοείς πάνω από την τουαλέτα; Την ανέβασες στο ράφι ρε ζογκλέρ;  :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Διάβασε και αυτή την κριτική που ο μάγκας iggy λέει ότι έφαγε ζεστό κουλουράκι!!!
Μας δουλεύεις ρε iggy; Μόνο ο tresurert έχει φάει κουλούρι από αυτή, άντε και μερικοί που της τα έχουνε σκάσει χοντρά ή τους γουστάρει και πάει μαζί τους και Villa!
Την είδες Villa την κοπελιά? :huh:
Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή είναι φανατική αντικαπνίστρια!!!!! :think: :think:

Υ.Γ. Ο iggy έχει περισσότερες πιθανότητες να έφαγε το κουλούρι της κυρίας από τους άλλους που τους έχει πελάτες, αν δεν είναι και ο ίδιος πελάτης της!!!
Λίγο σκέψη θέλει και ...λεφτά!!!! ;) :grin: :grin:
Ένα είναι σίγουρο πάντως....το κορίτσι το απεχθάνεται το πρωκτικό!!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παλια που το είχε στα srvices 40 sms ειχα στειλει για να κλεισω και επειδη επεμενα για anal
στο τελος έμνεινα με το  :bigdick: στο χερι  :headbang: :headbang: :headbang:
λες να άλλαξε και αυτη και να έγινε κουλουρομάνα :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Την είδες Villa την κοπελιά? :huh:
Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή είναι φανατική αντικαπνίστρια!!!!! :think: :think:
Τώρα καλοκαιράκι είναι ανοιχτά και πέρνει αέρα. Αλλά όπως και να έχει τυχαία ανέφερα το μαγαζί. Μπορεί να ήταν και σε κανένα club στα Villia!  :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
παλια που το είχε στα srvices 40 sms ειχα στειλει για να κλεισω και επειδη επεμενα για anal
στο τελος έμνεινα με το  :bigdick: στο χερι  :headbang: :headbang: :headbang:
λες να άλλαξε και αυτη και να έγινε κουλουρομάνα :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τράβα σε κανά κλαμπάκι να χορέψεις εσύ...ξυπνάς και κοιμάσαι με τα "κουλούρια"!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
παιδιά ωραίο ζεστό κουλουράκι ΚΑΙ τυράκι θα βρείτε στις 6 το πρωί έξω από το Romeo...

και για όσους αρέσκονται στις αερογαμίες παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή παρακάτω:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
τι άλλο θα διαβάσω εδω μέσα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
παιδιά ωραίο ζεστό κουλουράκι ΚΑΙ τυράκι θα βρείτε στις 6 το πρωί έξω από το Romeo...

και για όσους αρέσκονται στις αερογαμίες παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή παρακάτω:
Είμαι ήδη καθοδόν για συμμετοχή!!!!!! :rockon: :rockon:

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
απο οτι ειδα παιχτες και τα καλα εχουν παει διακοπες μαζι με τον πολυ τον κοσμο...
απο τις υπαρχουσες δε με συγκινει καμια ιδιαιτερα...περιμενω για μετα το δεκαπενταυγουστο πια...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
απο οτι ειδα παιχτες και τα καλα εχουν παει διακοπες μαζι με τον πολυ τον κοσμο...
απο τις υπαρχουσες δε με συγκινει καμια ιδιαιτερα...περιμενω για μετα το δεκαπενταυγουστο πια...
Όπως τα λες είναι.....
Βέβαια μπορεί να γίνει καμιά ευχάριστη έκπληξη την άλλη βδομάδα!!!!! ;)
Αν και τον έχω κόμπο αυτές τις μέρες και προσπαθώ να τον ξεμπλέξω....γαμώ την Μόσχα μου μέσα γαμώ!!!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Στα τελάρα βάζω ντομάτες....όχι γιούρια!!!!!! :dancing:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και εγώ τώρα που καλοκαίριασε πάω με αυτό......
Honda_50.JPG

.....και αυτό....βερμουδίτσα και καλτσούλα!!!!! ;)
bermuda_shorts.jpg

Και μετά κατεβαίνω παραλία με τους φίλους μου!!!!!
38_BermudaShorts_Shaw.jpg

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: :grin: :grin: :grin: :grin:
τα ρασα δεν κανουν τον παπα παντως..αυτο ισχυει γενικοτερα...
αυτο θα λειπε η συμπεριφορα των κοριτσιων να εξαρταται απο το ντυσιμο του πελατη.. :s&m_2: :s&m_2:
συμπτωματικα ισως,στα βραδυνα ραντεβου να πηγαινω καλυτερα ντυμενος,αφου το ραντεβου ειναι  προ/μετα απο ποτακι..
η αληθεια ειναι ομως πως αποφευγω τα βραδυνα για προφανεις λογους :zombie: :zombie:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σε αυτό το καυλάκι δεν έχει πάει κανείς ακόμα? :think:
Μόλις βρίσκεται φρέσκια σάρκα, γίνεστε μουγγοί όλοι έτσι? :grin: :grin: :grin:
Αμ δε......την έχουν παλαβώσει τα Γαλλάκια στο πούτσο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

laurac.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αντιθέτος αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο στο προφίλ!!!!
Αλλά έχω σοβαρές υποψίες ότι έχει ξανάρθει το συγκεκριμένο Ρωσσίδι.....με άλλες ψεύτικες φώτο τότες..6 μήνες πριν!!!! ;) :grin: :grin:

Υ.Γ. Ααααα ρε....για αυτό γουστάρω αυτήν την χώρα!!!!
Γιατί όλοι οι Γκρέκογιαμάδες νομίζουν ότι μόνο αυτοί περνάνε καλά και βγάζουν τις κοπέλες να πάρει αέρα ο κώλος τους!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Λογικά μετά τις 20 Αυγούστου θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον
Να δούμε βέβαια και ο Σεπτέμβριος τι μας επιφυλάσσει....

Η γνώμη μου είναι ότι πολλές κοπέλλες σκέφτονται ήδη την Κωνσταντινούπολη, όπου είναι πιο μεγάλη πόλη από την Αθήνα, με αυξανόμενη οικονομική ευρωστία και άρα πιθανότητες για περισσότερη δουλειά.
Βέβαια η αγορά εκεί φάινεται να κυριαρχείται από Ρώσικα γραφεία....

Η άποψη μου είναι ότι από το Φθινόπωρο και μετά τα οικονομικά πράγματα θα στενέψουν για πολλούς πιο πολύ, και συνεπώς οι κοπέλλες θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Η πελατεία τους είναι η μεσαία τάξη πρός το άνω άκρο της. Είναι όμως και η τάξη ποου πλήττεται και θα πληγεί περισσότερο. Οι πολύ πλούσιοι για αυτές τις δουλειές έχουν άλλες "άκρες" και δεν χρησιπομοιούν τόσο πολύ τις σιτιτουρίστριες.
Έτσι προβλέπω από Φθινόπωρο και και μετά να γυρνάμε σε αφίξεις κοριτσιών σε επίπεδα από το 2005 και πριν. Τώρα από ποιότητα δεν ξέρω, αλλά ίσως και αυτή να πέσει....

Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία
Σημασία έχει,  όσοι είναι διακοπές ή προγραμματίζουν διακοπές να περάσουν όμορφα γεμίζοντας τις "μπαταρίες" τους

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mετα τον Σεπτεμβριο το 90% θα πηδαει CG Ελληνιδες των 100-150 οι οποιες οπως βλεπουμε εχουν αρχισει να αυξανονται με ρυθμους μια καινουρια βγαινει στο κουρμπετι καθε μερα !!
Οι δε κυριες που θα αποφασισουν να πανε Τουρκια με τιμη πορτας 250 θα το πουλανε τελικα και εκει με 150 γιατι οι γειτονες ειναι πολυ δυσκολοι σαν πελατες και η τιμη βασης εκει ειναι τα 150 χρονια τωρα ασχετος τι γραφουνε οι καρτελες .
Οτι πιασουνε και απο οποιον !!
Οι δε Παιχτες που ειναι χρονια στο παιχνιδι εχουν κανει τα κουμαντα τους εδω και καιρο και εχουν κανει και τις αναλογες γνωριμιες οποτε με ενα τηλεφωνακι κανονιζουν αυτο που θελουν και δεν εχουν την αναγκη του καθε Νταβατζακου με το τι σκουπιδαριο θα τους σερβιρει !!
Με αλλα λογια συμφωνω απολυτα με τον gismo απο πανω !!
Απο Σεπτεμβρη τα νεα μεχρι τοτε Καλο μηνα απο την μικρη Κυκλαδα !!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom