Κι εγώ συμφωνώ με τον Τρες και νομίζω ότι απευθύνεται κυρίως σε όσους από εμάς, ενώ έχουν τα φράγκα και τη λίμπιντο να πηδάνε συχνά - πυκνά c.t.ουρίστριες, εντούτοις δεν μπαίνουν στο κόπο να ενημερώνουν εμάς τους υπόλοιπους με κριτικές ή έστω ποστάροντας, είτε γιατί δεν το θεωρούν απαραίτητο (είναι δηλ. της σχολής "ξέρω μόνο να παίρνω κι όχι να δίνω"), είτε γιατί θέλουν να κρατάνε τα κελεπούρια κρυφά, ώστε να τα χαίρονται μεταξύ τους σε κλειστό κύκλο. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μπορεί κάποιος να μη γράφει, θεμιτοί ή αθέμιτοι, αλλά ειδικά αυτές τις 2 κατηγορίες τις θεωρώ για
σιγουρα εχει δικιο και ο Προεδρος και εσυ αεροπορε, αλλα, ενω το site αλλαξε, διαπιστωνω οτι χαθηκε η ευκαιρια να γινουν οι κριτικες πιο κατατοπιστικες... εννοω οτι πλεον δεν υπαρχει ουσιαστικα το πεδιο για το αν οι φωτογραφιες ειναι αληθινες και επιτελους το "Συμπεριφορα Πρακτορειου: Καλη - Μετρια - Κακη" ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ.
Πρεπει να υπαρχει ειδικο κομματι για ΑΝΑΛΥΣΗ της συμπεριφορας του πρακτορειου...
Να ενημερωσω τους συναγωνιστες οτι η Σιντυ
εχει εξελιχτει σε τοπ μουναρα, με πολλες θυσιες οπως μου ειπε η ιδια, εκοψε τελειως το αλκοολ εδω και 6 μηνες, το προσωπο της λαμπει απο υγεια, οι φωτογραφιες, που την δειχνουν σαν βορειοαφρικανα, την αδικουν πολυ και στη μαχη βγαζει πολυ παθος και καυλα...
Κριτκη δεν γραφω, θελω να ριξω χοντρο κραξιμο στο Ζ, αλλα γνωριζω οτι ειναι η Ιερη Αγελαδα του site και μαλλον δεν θα μου δοθει ποτε η ευκαιρια να το κανω "επισημα", μεσω μιας κριτικης που θα μεινει...
Αντιθετως, θα κανω κατι αλλο επισημα σε λιγες ωρες...
ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ!!!
αντε και στα δικα σας οι ελευθεροι...