Επισκέπτης
μπαααα..παρτακιας..μονοφαγας..εξαλλου δεν εχετε αναγκη πληροφορησης εσεις..Δεν μας λες και τι εγινε εκτος απο το τρυπανι?
Υ.Γ τα τελαρα θα τα καρφωνω μονος μου..
μπαααα..παρτακιας..μονοφαγας..εξαλλου δεν εχετε αναγκη πληροφορησης εσεις..Δεν μας λες και τι εγινε εκτος απο το τρυπανι?
Υ.Γ τα τελαρα θα τα καρφωνω μονος μου..
ενταξει ρε..παει ο κουμπαρας δηλαδη
Καλη κοπελα και καλο service η aleksa αλλα η εντυπωση που μου ειχε μεινει απο το δεκεμβριο γαι το προσωπο της δεν αλλαξε.Μετριο προσωπο που φερνει σε μεγαλοκοπελα.οσοι ψαχνουν για πιτσιρικες μαλλον δε θα μεινουν ευχαριστημενοι.
Εμενα θα με βρεις στο Μεταξι αν με ζητησης Παιχτη !!! ;)ενταξει ρε..
κανω καμια ζητα στην πλατεια,τσονταρουν & 1-2 φιλοι,καθε 3μηνο που μαζευω το 250αρι,ριχνω κανα πουτσο & εγω..
:-* :-* :-* :-* :-*Ουστ με τη φακιδομύτα που έγινε και φίρμα χωρίς να λέει και τίποτα!
Κωλολεσβία ακόμα κλαίω τα 250Ε...!
Συμφωνώ μαζί σου για το πρόσωπο!
Ακόμα φιλάει λες και είναι φίδι ή το άλλαξε?
ρε ουτε σαλτσα για τα μακαρονια λεμε..Εμενα θα με βρεις στο Μεταξι αν με ζητησης Παιχτη !!! ;)
Tσαμπα πραγμα για να γεμισουμε τα τελαρα και να τα πουλησουμε στο Μεταξι μετα !!!ρε ουτε σαλτσα για τα μακαρονια λεμε..
:-* :-* :-* :-* :-*
Μπααα το ιδιο!θυμαμαι οτι τα ειχες γραψει αλλα λογω των καλων κριτικων ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια.Δε πειραζει,καλα να περναμε κι ολα τ'αλλα γινονται.
Για να ξερετε για το σιτε!! Εκει διαφημιζουν ανεξαρτητες, και τωρα τελευταια και γραφεια!! Ειναι ενα πιτσουνακι απο την Πραγα που εφυγε απο τα γραφεια και μονο εκει την βρισκεις!! Οι περισσοτερες ομως μουφες!!!!
Eίναι είδος σε αφθονία!ποιοι μαλακες σκανε ακομη 300αρες χωρις τα εξτρα γαμω το ξεσταυρι μου???
250 και χωρις κωλο Sorry αλλα δεν θα παρω !!!Μήπως πέρασες & στην πράξη ύστερ' απο τη μελέτη;
Γιατί ψήνομαι!