Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (8 μέλη και 109 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Δεν αρέσει στις κοπέλες και ιδίως στις μικρές!  ;)
Όπως και εσένα σου αρέσουν τα περιποιημένα αιδοία, μυρωδάτα και χωρίς τριχούλες για να μπορείς να τα γλύφεις χωρίς να φτύνεις τρίχες, το ίδιο επιθυμούν και αυτές!  :s&m_1:
Κανόνες υγιεινής...!!!
Και να δεν είναι και κακό να βάζετε και καμιά κρεμούλα κάτω πριν την συνάντηση, να μυρίζετε και εσείς όμορφα!
Οι ωραίες οσμές δημιουργούν και κατάλληλη διάθεση...!!!  :o :grin:
Καιρός να το βάλεις στην ατζέντα σου αλλά δεν ξέρω πως θα το δικαιολογήσεις μετά στην αφεντικίνα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιαυτό πριν από την επαφή και μετά από κάθε γύρο πηγαίνω στο μπάνιο και πλένω την "οικογένεια" με αφρόλουτρο, που καθαρίζει κιόλας, κι όχι απλώς αρωματίζει.  :grin: Δεν είμαι πάντως απ' αυτούς που ξεβγάζονται με νεράκι μόνο.  ;)
Υ.Γ. Έχεις σε pm αυτό που μου ζήτησες  ;)

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Δεν παίζεστε όλοι...είστε Θεοί...Geo και Jorge με βάζετε σε σκέψεις για τη νεαρά  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Συμφωνώ μαζί σου!
Αν δεν φιλάει, δεν αξίζει!
Δεν λειτουργώ με τίποτα και εγώ!
Άσε που κατά περίεργο τρόπο τα φιλιά με κάνουν να αποχτώ περισσότερο αντοχή!  :rockon: :2funny: ;)
Έεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Γιαυτό πριν από την επαφή και μετά από κάθε γύρο πηγαίνω στο μπάνιο και πλένω την "οικογένεια" με αφρόλουτρο, που καθαρίζει κιόλας, κι όχι απλώς αρωματίζει.  :grin: Δεν είμαι πάντως απ' αυτούς που ξεβγάζονται με νεράκι μόνο.  ;)
Υ.Γ. Έχεις σε pm αυτό που μου ζήτησες  ;)

Σε μια τουρίστρια δεν αναζητάς να είναι μόνο όμορφη αλλά θες και το κάτι περισσότερο!
Ε, κάτι αντίστοιχο λοιπόν!
Δεν φτάνει μόνο να πλένεσαι κάτω, το οποίο επιβάλλεται αλλά χρειάζεται και αυτό το λίγο παραπάνω που θα κάνει την λεπτομέρεια πιο εμφανή και θα σου δώσει μπόνους!
Μην κοροϊδευόμαστε, γυναίκες είναι και αυτές που αν και έχουν ως έρωτα της ζωής τους το χρήμα, αν όμως τηρείς και κάποιες επιπλέον προδιαγραφές τους κάνεις τη ζωή πιο εύκολη και στο ανταποδίδουν!  ;)

Σε ευχαριστώ για το άλλο!
Το ξανασκέφτηκα και δεν θα πάρω!  :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα σου κάνω!  :tickedoff:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Έεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...

Θυμάμαι συνάντηση με Αννούλα!
Αν και κορίτσαρος, κάποια στιγμή άρχισε να μου πέφτει και εκεί ξαφνικά άρχισε μια πίπα μήπως και με επαναφέρει δίχως όμως έντονα αποτελέσματα, οπότε και με έπιασαν τα γέλια!
Όταν με ρώτησε γιατί γελάω, τότε αυτό που απλά έκανα ήταν να της βάλω το χέρι της στο όργανο μου και ξεκίνησα να τη φιλάω όπως εγώ γουστάρω!
Σε λιγότερο από μισό λεπτό είχα γίνει πέτρα και τότε το κατάλαβε και δεν με άφηνε σε ησυχία!
Έξυπνη κοπέλα που ήξερε να σε μελετάει σαν πελάτη και να σε διαβάζει!
Αλλά το συγκεκριμένο, ότι δηλαδή με φτιάχνουν περισσότερο τα φιλιά από μια πίπα, που να το φανταζόταν!
Για αυτό λοιπόν σε νοιώθω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Θυμάμαι συνάντηση με Αννούλα!
Αν και κορίτσαρος, κάποια στιγμή άρχισε να μου πέφτει και εκεί ξαφνικά άρχισε μια πίπα μήπως και με επαναφέρει δίχως όμως έντονα αποτελέσματα, οπότε και με έπιασαν τα γέλια!
Όταν με ρώτησε γιατί γελάω, τότε αυτό που απλά έκανα ήταν να της βάλω το χέρι της στο όργανο μου και ξεκίνησα να τη φιλάω όπως εγώ γουστάρω!
Σε λιγότερο από μισό λεπτό είχα γίνει πέτρα και τότε το κατάλαβε και δεν με άφηνε σε ησυχία!
Έξυπνη κοπέλα που ήξερε να σε μελετάει σαν πελάτη και να σε διαβάζει!
Αλλά το συγκεκριμένο, ότι δηλαδή με φτιάχνουν περισσότερο τα φιλιά από μια πίπα, που να το φανταζόταν!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Είναι γιατί είσαι συναισθηματικό παιδί εσύ  :smitten: :smitten:, όχι σαν κι εμάς!  :2funny:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

Μπά, θα προτιμούσα τη γκόμενα του προέδρου!  :cheesy: :grin:
Όχι την εβραία αλλά τη Ρωσίδα δούλα...!!!  :rockon:
Αν και με χαλάνε όλα αυτά τα τατού που έχει, είναι τουλάχιστον πιο σίγουρη επιλογή και ξέρεις ότι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου!  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποια δεν φιλαει ???
Ας γελασω !!!  :grin: :grin: :grin:

URL]]

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Χωρίς παρεξήγηση ρε συναγωνιστή αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς. Μήπως να μας τα έκανες λίγο ποιό λιανά; Εγώ δηλαδή που πήγα πρίν ακόμα πας εσύ και φυσικό ήταν να μην σε αναφέρω, γιατί πέρασα μέλι; :think:

Και για να προλάβω κάποιους σεβαστούς παίκτες έρχεται σύντομα και η κριτική... :)
Δε θα παραλείψουμε! Ο Αλαν Ντάλον να πουμε καλύτερα μήπως μπερδευτεί το κορίτσι!  :2funny: :2funny: :2funny:Υστερα φταίω γώ που σε κράζω;  ;)

Ορεξατοι βλεπω σημερα, χαιρομαι φιλαρακια
Τον λογο τον ξερει ο Προεδρος, οποτε αφου οι δικες μου συμβουλες δεν σας κανουν, ρωτηστε τον ιδιο
Οπως αναφερθηκε πριν απο αλλο συναγωνιστη, καλο ειναι να πηγαινουμε συστημενοι καμια φορα
εδω την κοπελα την ειχατε βγαλει σκαρτη πριν καν πατησει το ποδι της εδω, τι να λεω,
οσο για εσενα φιλε wings, προσωπικα δεν εχω αναφερθει ποτε, μια κακια κριτικη για μια πουτανα εκανα(και οχι στα του σερβις της) και πεσατε 5-6 να με φατε λες και ηταν η γυναικα σας
Αν δεν κανω λαθος σκοπος ειναι η ανταλλαγη αποψεων εδω μεσα και η ενημερωση, το στυλακι μπορεις να το συνεχισεις κανενα προβλημα απο εμενα, απλα πισω απο ενα πληκτρολογιο, ανωνυμα και 100 μιλια μακρια ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και το να καθεται καποιος να κρινει τους αλλους ακομα ευκολοτερο
Σορρυ που σας στεναχωρησα την κοπελα και δεν θα βλει αλλα κοροιδα σαν το γνωστο μου να τους δουλεψει χοντρα(αν και αγαπουληδες υπαρχουν αρκετοι), καντε και κανενα ταξιδι προς Latvia μερια για να ξερετε τι συγκρινετε με τον μεσο ορο εκει, φιλικα παντα, γιατι πολυ Θεοποιηση εχει πεσει εδω μεσα για μερικες
Αλλα γουστα ειπε και ο πιθηκος και εφαγε το σαπουνι!
καλη μου χωνεψη ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mε την Βραζιλια ησουνα Σπυρο σιγουρα !!!
Και εγω το ιδιο γιαυτο και δεν το ειδα μονος το ματσακι !!!
Καλα τα βραδυνα αλλα καλυτερα τα απογευματινα οταν εχει τετοια ματς !!!
Και μην τα περνεις ολα της μετρητης !!! :think:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπά ...αυτός είπε μια μέρα θα με περπατήσει στην πράγα  :headbang: :headbang: :headbang: ως τοτε θα πάω μόνος μου :dancing: :dancing:
αλλά τωρα είναι απασχολημένος μ'αυτή.... και την μαμα της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
...
Εσύ δεν υποτίθεται ότι είσαι με το Λουκ?  :think:

Συνημμένα

• nessa2.jpg
    nessa2.jpg
    142,2 KB · Εμφανίσεις: 15

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
κατα το γνωστό.....η ομάδα σου έχασε :headbang: :headbang: :headbang: αλλά εσύ πάλι γαμησες :rockon: :rockon: :rockon:
βαλε καμια άλλη φωτο απο το ματσάκι :grin: :grin:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
"...Γιατί εάν εδώ υπάρχει έστω και ένας που του αρέσουν τα παιδικά μουνάκια τότε άντε να πάμε στο διάολο..." ()

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Έγραψες!

Χαιρομαι που και εσυ και ο busterd καταλαβατε το σχολιο μου
γραφω και μια σελιδα κριτικη και αυτο πιασατε σαινια!
γιατι αμα ηταν να αραδιαζα σε 3 σειρες την καθε εμπειρια κανεις δεν θα καταλαβαινε και πολλα
πχ. καλο γαμησι καλη πιπα καλο στα 4 κλπ
το "παιδικο" ειναι το αντιθετο με αυτο που εχει μια Βουλγαρα(δεν θυμαμαι το ονομα της)που ειχε κατι μουνοχειλα που κρεμοντουσαν μεχρι τα γονατα, αυτο εννοω
τωρα αμα σας αρεσουν τα "βουλγαρικα" πολλες τετοιες υπαρχουν, αλλα το "παιδικο" που ανεφερα για την Alin-X προσον ειναι καθως δεν το βρισκουμε σε πολλες CTs, CGs, στουντιο, μπουρδελα ή κανονικες γκομενες
Αμα ειναι για να τη γλυψω(αν φυσικα μου το βγαζει) και ειναι να πιπιλαω 2 κομματια κρεας απο το νιμου της, ε τι να το κανω?
αλλα περι ορεξεως ειπαμε....., ενημερωση φυσικα να υπαρχει και ο καθενας κανει τις επιλογες του, μεγαλα αγορακια ειμαστε

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
μπά ...αυτός είπε μια μέρα θα με περπατήσει στην πράγα  :headbang: :headbang: :headbang: ως τοτε θα πάω μόνος μου :dancing: :dancing:
αλλά τωρα είναι απασχολημένος μ'αυτή.... και την μαμα της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α, τον τσόγλανο!
Το ίδιο είπε και σε εμένα!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τη γιαγιά γιατί την σνομπάρεις και δεν την έχεις στην παρέα σου?  :think: :jerking:

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
Mε την Βραζιλια ησουνα Σπυρο σιγουρα !!!
Και μην τα περνεις ολα της μετρητης !!! :think:

Θα σε στεναχωρησω με την Ολλανδια ημουν, δεν την παω τη Βραζιλια, και με Γερμανια για το κυπελο

Οσο για 2 σχολια πριν ο λογος που ειπα να πειτε και οτι σας στελνει ο ....... Αλαν Νταλον(εγω ειμαι αυτος, ο ατιμος! :dancing:)
ειναι μπας και γλυτωσετε και κανενα φραγκο, αλλα και να περασετε και καλα
Ουτε commission περνω απο την κοπελα, ουτε προμοταρω καμια ή κανενα πρακτορειο, την κριτικη μου την εγραψα και χαιρομαι που σε καθε μια που ανεβαζω τη μαυριζετε οι γνωστοι-αγνωστοι
Μια οι ρυθμοι της ζωης, μια η δουλεια, μια το κασκαντεριλικι, ε δεν εχω προλαβει να παω σε καμια παραλια να δροσιστω, να παρω λιγο χρωματακι βρε αδερφε(η πισινα δεν εχει νερο ακομα, τι να κανουμε)!
Αλλα δεν νομιζω να χρειαστει ..... αραπη με εχετε κανει απο το πολυ μαυρισμα! :2funny: :2funny: :2funny: Χιλια ευχαριστω παιδες!

και μην ξεχνατε, ειπαμε .... Αλαν Νταλον, ο Προεδρος θα ενημερωθει οσονουπω και ο Yorgos επισης

.... και αν σας περισεψει και τιποτα, που θα σας περισεψει, περαστε απο κανενα ωραιο στουντιακι και παρτε ενα ομορφο κοριτσακι(με "παιδικα" μουνοχειλα ή μη, επιλογη σας) ......... κερασμενο απο εμενα φιλαρακια  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom