wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Lauryn από Ζούζουνα, παίχτη!ρε μαγκες ποιο ειναι το μωρο αυτο με τις καλτσες?..παιζει στα μερη μας αυτον τον καιρο?
Lauryn από Ζούζουνα, παίχτη!ρε μαγκες ποιο ειναι το μωρο αυτο με τις καλτσες?..παιζει στα μερη μας αυτον τον καιρο?
Φταιω εγω που δεν εχεις αφησει τιποτα ορθιο !!κι αυτον? ασταδιαλα δεν εχει μεινει κανεις πια...
Lauryn από Ζούζουνα, παίχτη!
Για αύριο τι προτείνετε συναγωνιστές;;; Θα λείπει και η γυναίκα και λέω να το εκμεταλλευθώ δεόντως
Καλά δεν έχω τόσα να σκοτώσω αλλά δύο διωράκια θα τα χτυπήσω...προτάσεις ευπρόσδεκτεςΜακάρι να ήμουν στη θέση σου, αδελφέ! Και να 'χα και 2-3 χιλιάρικα για σκότωμα φυσικά! :'( :'( :'(
Καλά δεν έχω τόσα να σκοτώσω αλλά δύο διωράκια θα τα χτυπήσω...προτάσεις ευπρόσδεκτες
καλα ρε Προ, αφηνεις αξυριστο το πιο ωραιο κομματι που γλυφουν οι γκομενες? τη βαση των αρχιδιων? :S
Η Stella ενώ είναι ΘΕΑ δεν φιλάει και δεν...άμα δεν φιλάει η άλλη δεν λειτουργώΤι θες τώρα, να επαναλάβω σε σένα αυτά που ήδη ξέρεις και που έχει γράψει ο Τρες: Stella/Alena ή Lauryn, όποια από τις 2! Εκτός κι αν τις έχεις πάρει ήδη και τις βαρέθηκες. Sorry, ξέχασα, η Lauryn από Δευτέρα με το καλό.
Υπάρχουμε κι εμείς της παλιάς σχολής, που ξυραφάκι χρησιμοποιούμε μόνο για να ξυρίζουμε τα γένια μας, τίποτα άλλο.
μια χαρα φιλαει το κοριτσιΗ Stella ενώ είναι ΘΕΑ δεν φιλάει και δεν...άμα δεν φιλάει η άλλη δεν λειτουργώ
Για αύριο τι προτείνετε συναγωνιστές;;; Θα λείπει και η γυναίκα και λέω να το εκμεταλλευθώ δεόντως
Μακάρι να ήμουν στη θέση σου, αδελφέ! Και να 'χα και 2-3 χιλιάρικα για σκότωμα φυσικά! :'( :'( :'( Εντάξει υπερβάλλω! Και ένα φτάνει!
Υπάρχουμε κι εμείς της παλιάς σχολής, που ξυραφάκι χρησιμοποιούμε μόνο για να ξυρίζουμε τα γένια μας, τίποτα άλλο.
Η Stella ενώ είναι ΘΕΑ δεν φιλάει και δεν...άμα δεν φιλάει η άλλη δεν λειτουργώ
Έχει βελτιωθεί πολύ σε αυτό.....δεν την παίρνει να κάνει αλλιώς!!!!! ;)
Και φιλάει και γαμάει καλά, άλλωστε πλέον έχει regular πελάτες που δεν σηκώνουν πολλά πολλά!!!!!
Είναι από τα καλύτερα GFE που κυκλοφορούν και ξέρει πλέον και αυτή τις συμήθειες μας.....
....και σαν γνήσιο Ρωσσίδι, κάνει το καλύτερο για να τις ικανοποιήσει!!!!!
Για την Στέλλα μιλάω!!!!!
λατίνε θα απατησεις την Πενυ
ντροπή σου