Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εεεεεεεε τοτε μην περασεις!! Ασε να την δοκιμασουμε οι υπολοιποι
Λουκ αφού δεν δίνει κώλο, δεν πάω ούτε και εγώ...!!!
Πέρασες καλά πάνω καμάρι μου και ήρθες με όρεξη? ;)
Εεεεεεεε τοτε μην περασεις!! Ασε να την δοκιμασουμε οι υπολοιποι
Είναι εδώ;
Ασε παμε στην πεπατημενη καλυτερα !!! ;)
ποτε θα ερθει προεδρε?
Εσύ μην τυχόν και χάσεις και αφήσεις τουρίστρια παρθένα...!!!
Μπάααα, τώρα τελευταία το έχω ρίξει στις εναλλακτικές λύσεις, στουντιάκια, call girls (οφείλω κριτική) και τα τοιαύτα... Ας όψεται η αναδουλειά :'( Αλλά η συγκεκριμένη (Stella/Alena) είναι παλιό απωθημένο μου, αρκεί να της πει και κανένα καλό λόγο για μένα ο Τρες, μη πάω άκλαυτος, σαν το σκυλί στ' αμπέλι , και με "καθαρίσει" με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί η συγκεκριμένη κάνει κάτι τέτοια!
τελικα την joy την πηρε κανενας ή παπαρια μαντολες..γιατι ψηνομαι
Μπα βρήκες καλό λόκαλ?
Όμορφο?
την εχω παρει την donna περυσι το καλοκαιρι..καλο νιμου (αλλα και με μια ασχημη εμπειρια σε εμενα...μυριζε ο λοκος της ) οποτε για αυτο ρωτησα και για την joy...την εχεις παρει ? ξερεις κατι αλλο ? αν ναι να την ακυρωσω τοτεΑσε την Ντζοι ντοκ και τρεχα στην Donna. Ισως οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την εβδομαδα Αθηνα. Οι υπολοιπες ειναι σαβουρες που σε κανουν να δοκιμασεις τα ντοπια προιοντα, που κατα ομολογια ειναι αριστα και στα μισα λεφτα!
Λουκ αφού δεν δίνει κώλο, δεν πάω ούτε και εγώ...!!!
Πέρασες καλά πάνω καμάρι μου και ήρθες με όρεξη? ;)
Ασε την Ντζοι ντοκ και τρεχα στην Donna. Ισως οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την εβδομαδα Αθηνα. Οι υπολοιπες ειναι σαβουρες που σε κανουν να δοκιμασεις τα ντοπια προιοντα, που κατα ομολογια ειναι αριστα και στα μισα λεφτα!
την εχω παρει την donna περυσι το καλοκαιρι..καλο νιμου (αλλα και με μια ασχημη εμπειρια σε εμενα...μυριζε ο λοκος της ) οποτε για αυτο ρωτησα και για την joy...την εχεις παρει ? ξερεις κατι αλλο ? αν ναι να την ακυρωσω τοτε
μπα μου ηρθε κιολας μονο και που την ειχα στα τεσσερα...γαμα τα ...καλα τα local..αλλα δεν εχω δικια μου στεγη και χρονο για μοτελι ;)Γιατι βρε ντοκ τον εγλειψες και σου μυρισε?? Εγω τα εχω ριξει στα λοκαλ, αν και περιμω αναφορα απο κασκαντερ για Anna
Λατινε αγορι μου σε πεθυμησαμε Σε ποιες ασωτες αγγαλιες επεσες επανω!
Εγω παντα περνω καλα επανω, και με εχουν εγκαταστησει σαν επιτιμο Τσεχο! Που να δεις τα μπαρακια που κυκλοφορουσα μεχρι τις 4 το πρωι. Ακομα και ο Γεοπας θα με καμαρωνε!!
Σε γνωστές και οικίες αγκαλιές οι οποίες είναι και τσάμπα! ;)
Αχ, αυτά είναι!
Πέρνα καλά και για εμάς!
Στα μπαράκια που γυρνάς, έχει ωραίες μπαργούμαν?
Αλλιώς ο Γεό δεν καμαρώνει!
Σε ενα απο αυτα δουλευει αυτη!!
Που ειναι οι φοιτητριες βρε που μου υποσχεθηκες??? Ακομα περιμενω
Πωπω αμα ακουση να την λες ετσι δεν θα σου ξανανοιξη την πορτα !!!Μεχρι την επομενη εβδομαδα λοκαλ και παλι λοκαλ Αν και θα λειπω διακοπες, σας αφηνω την Εβραια του Τρεζ ολη δικια σας!!
Αν ειστε καλα παιδια, μπορει και να σας κερασει κωλο, αλλα αδυναμια μονον στο Θυσαυρο εχει το μωρο!!
Ουτε να τον χωσουμε δεν μπορουμε !!! >"Άκρα του τάφου σιωπή" ή αλλιώς "Φωνή βοώντος εν τη ερήμω"