Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (3 μέλη και 130 επισκέπτες)

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κάποιο λάθος πρέπει να έκανε ο συμπαίκτης (?) kleq με τις μονάδες μέτρησης: "...παρότι έχω ιδιαίτερα χοντρό όργανο (18cm μήκος και 14cm περιφέρεια  :idiot:  :huh: :headbang: ) και πολύ σπάνια δέχονται κοπέλες πρωκτικό από μένα...".
Δηλαδή θέλει να μας πει ότι η Fekla , δέχτηκε να της χώσουν στον κώλο (αν υποθέσουμε ότι στο μουνί το δέχθηκε) ένα όργανο χοντρό σαν μπαστούνι του μπέιζ μπολ; Ήμαρτον!  :rockon: Κάτι δεν μου μυρίζει καλά σ' αυτή τη κριτική ...

ειναι ο γκοτζιλα :2funny:

:huh: και τ αρχιδια μεσα :huh:

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παλι καλα γιατι εχουμε πεσει και σε κατι Γιδες !!!
Η Ρωσσις Κωμμοτρια εκ Γλυφαδας !!! :grin: :grin: :grin:
VFM στα 50 Γιουρια !!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αντε να ανοιξη λιγο το ματι μας !!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
2η στη σειρά - επιβοηθητική και αυτή τη φορά και διασκεδαστική - κριτική για την Rita του GES από τον συμπαίκτη Nitro: .
Μόνο μια απορία: το GES κατέβασε τις τιμές του ή κατά λάθος από κεκτημένη ταχύτητα μπήκε το 250 Ε/ 90 λεπτά; Εκτός κι αν ο συμφωνημένος χρόνος ήταν 1 ώρα, αλλά στη πράξη η συνάντηση τράβηξε κάπως παραπάνω.

Μια ώρα ήταν κανονισμένο, αλλά δεν είχε ραντεβού μετά και το τραβήξαμε λίγο παραπάνω όχι όμως με πήδημα .Αυτό το κρατήσαμε καθαρά 60'

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Καλά ρε......
Κανένας δεν έβλεπε Βραζιλία χτες βράδυ? :think: :think:
Ρε μιλάμε έγινε και γαμώ τις παρτούζες..... :2funny: :2funny: :2funny:

brazilian-beach-volleyball.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σας ευχαριστώ Nitro και Fantom για την κριτική σας για το καυλοράπανο!!!!! :sunglasses:
Αποφάσισα να μην περάσω!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Από αυτούς που θα πάνε μην ακούσω κλάματα!!!! :grin: :grin: :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
kon.air ο kleq και η κριτική του είναι πασιφανέστατες μούφες και οι δύο και μόλις ξυπνήσει ο antisthenis το πρωί θα τη σβήσει.....

Όπερ και εγένετο! Και μάλιστα ο Polax καλά έκανε κι έβαλε και τα πράγματα στη θέση τους.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Μια ώρα ήταν κανονισμένο, αλλά δεν είχε ραντεβού μετά και το τραβήξαμε λίγο παραπάνω όχι όμως με πήδημα .Αυτό το κρατήσαμε καθαρά 60'

Σαφές, κι εμένα εκεί πήγαινε πιο πολύ το μυαλό μου.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Η Ζουζάνα δεν είναι η κούκλα εμφανισιακά, η Μία είναι πιο εμφανίσιμη και πιο γλυκιά, αλλά η μικρή είναι τσαχπινογαργαλιάρα και σε κερδίζει εκεί (αυτό βασικά είναι και το κύριο ατού της, αν δεν σου αρέσει η συγκεκριμένη συμπεριφορά τότε για τα άλλα είναι απλά στο μέσο όρο). Είναι όμως αρκετά καλή εμφανισιακά, έχει και καλύτερο στήθος από την Μία, και μάααλλον ελαφρά καλύτερες υπηρεσίες. Ανάλογα με τα γούστα του καθενός είναι βρε Furby... Ααα και η Ζουζάνα δεν καπνίζει (τότε τουλάχιστο, μπροστά μου) γιατί η Μία είναι λιγάκι βαπόρι σε αυτό και εμένα δεν μου πολυαρέσει η φάση...

Πλήρες το συγκριτικό τεστ, συμπαίκτη. Και για ενημέρωση των τυχόν ενδιαφερομένων, οι χρεώσεις της βελτιώθηκαν λιγάκι: Tour Fees: 1hr-230, 2hrs-350, 3hrs=450 (), αντί 250 Ε/1 ώρα & 400 Ε/2 ώρες, πού ήταν μέχρι πρότινος. Βέβαια εμφανισιακά κρίνοντας την μόνο, η Ewa (που φαίνεται στις τελευταίες φωτό) της ρίχνει με διαφορά, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πλήρες το συγκριτικό τεστ, συμπαίκτη. Και για ενημέρωση των τυχόν ενδιαφερομένων, οι χρεώσεις της βελτιώθηκαν λιγάκι: Tour Fees: 1hr-230, 2hrs-350, 3hrs=450 (), αντί 250 Ε/1 ώρα & 400 Ε/2 ώρες, πού ήταν μέχρι πρότινος. Βέβαια εμφανισιακά κρίνοντας την μόνο, η Ewa (που φαίνεται στις τελευταίες φωτό) της ρίχνει με διαφορά, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον.
Προς τι οι συγκρησεις ρε Αεροπορε !!
Συγρινετε ο Παναθηναικος με τον Παναιτωλικο ???

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και κατι αλλο ρε Παιχτες !!!
Τι ρωτατε καθε φορα γιατι 250 και οχι 350 για μια ωρα και μιση κλπ κλπ !!!
Αφου η αγορα βραζει αυτη την στιγμη και εαν εισαι καλος μπαλαδορος κατεβαζεις οσο μπορεις την τιμη !!
Το ξερετε πολυ καλα τι κρατατε στατιστηκα ?
Ασε που αμα εισαι καλος και μεσα στο γηπεδο και στην παρεα το κερδιζεις και απο μονος σου και το γκομενακι σε κραταει αμα ειναι λασκα !!!
Ασε που αν εχει και καμμια φιλη την φερνει και για ενα 100μπαλο !!
Απλα το βλεπετε στην κριτικη και την επομενη φορα ζητατε αυτο που νομιζεται !!

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Παρόμοια θέματα

Stories