Συμπαίκτη Σπυρ….Ηδονα, διάβασα προσεκτικά την προαναγγελθείσα κριτική σου για τη Vanessa και θα ήθελα να σου πω πολύ φιλικά τα εξής:
1) o.k. η Vanessa δέχομαι ότι της ξέφυγε και έκανε τη πατάτα να σου πει κάποιο όνομα συμπαίκτη (ή συμπαικτών), ενώ κανονικά δεν θα 'πρεπε, αυτό δεν το συζητάμε. Μαλακία της λοιπόν. Βέβαια εγώ δεν είχα αντίστοιχη εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, μπορεί σε μένα να ήταν τάφος και σε σένα όχι.
2) Επίσης να δεχθώ ότι δεν σου άρεσε τόσο σωματικά, όσο σε άλλους από εμάς, γούστα είναι αυτά άλλωστε, κανείς δεν δικαιούται να σε κρίνει γι' αυτό. Βέβαια και σ'αυτό να σου πω ότι εμένα προσωπικά δεν μου έχει τύχει και πολλές φορές να γαμήσω με 250Ε/1 ώρα μια γυναίκα κατά γενική ομολογία τόσο όμορφη ή αν θες τόσο "γκόμενα" όσο η συγκεκριμένη, αλλά κι αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί εσύ μπορεί να στάθηκες μέχρι τώρα πιο τυχερός από μένα.
3) Ακόμα να δεχθώ ότι και το πρακτορείο σε ταλαιπώρησε αλλάζοντας σου την ώρα/μέρα της συνάντησης, αλλά το ίδιο δεν συνέβη με μένα που κατά τύχη την συνάντησα την ίδια ακριβώς μέρα με σένα (2/6, 2.00-3.30, για να λέμε τα πράγματα με στοιχεία).
4) Εκεί όμως που δεν συμφωνώ μαζί σου είναι στο γεγονός ότι, όχι μόνο αυτή τελικά, αλλά κι εσύ δεν τηρείς στη κριτική σου τους κανόνες εχεμύθειας, όπως οφείλεις, για προσωπικά δεδομένα της που καλώς ή κακώς σου εμπιστεύτηκε. Και νομίζω ότι milf στη συνείδηση των περισσοτέρων από εμάς εδώ μέσα δεν είναι μόνο η ιδιότητα που υποδηλώνει το πρώτο γράμμα αυτής της λέξης, αλλά και μια προχωρημένη ηλικία (περί τα 40 ή και παραπάνω) με μια αντίστοιχη (σιτεμένη) εμφάνιση. Και αν μη τι άλλο, τη συγκεκριμένη κοπέλα μόνο σιτεμένη δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Οπότε, κατά τη ταπεινή μου γνώμη, θεωρώ ότι είναι και άστοχος και α-διάκριτος ο χαρακτηρισμός σου αυτός. Φιλικά πάντα.