alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
πολύ ενδιαφέρον!!
χαμηλή τιμή!! μήπως παίζει κάτι?
Aν είναι τ' όνομα που νομίζω την ίδια σκέψη κάναμε... ;)Και για αυτην να με ενημερωσετε οταν χρειαστη !!
Γιατι με παει το ονομα !!
Nαι αυτο ειναι !!!Aν είναι τ' όνομα που νομίζω την ίδια σκέψη κάναμε... ;)
αυτες τωρα πηδανε απ΄την χαρα τους?Ρωτα τον Jorge που ξερει οτι πεταει και οτι κολυμπαει !!
Και εγω ρωτισα βρε φιλε αλλα κανεις δεν απαντισε! Και οχι τπτ το ψαχνω γιατι θα ειμαι εδω μεχρι την πεμπτη!Τεσπα οπιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!πολύ ενδιαφέρον!!
Και εγω ρωτισα βρε φιλε αλλα κανεις δεν απαντισε! Και οχι τπτ το ψαχνω γιατι θα ειμαι εδω μεχρι την πεμπτη!Τεσπα οπιος ξερει και μπορει ας βοηθησει!
Φίλε ενδιαφέρομαι και εγώ.
Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει στο πως θα επικοινωνήσουμε με την κορασίδα???????
οχι βρε φιλε και ετσι το ακριβος αντιθετο να βγει καπιος που ξερει και να πει!Αφού εδώ έχει όλα τα στοιχεία και για επικοινωνία, τι άλλο θέλετε να βρείτε;
Αν κάποιος είχε δοκιμάσει και έβλεπε το post θα απαντούσε, αλλίως δε φαντάζομαι
να περιμένετε ένας ένας να βγαίνουμε και να λέμε ότι δεν ξέρουμε τι παίζει.
οχι βρε φιλε και ετσι το ακριβος αντιθετο να βγει καπιος που ξερει και να πει!
καλησπερα παιδια εχω παρει την zouzana πριν 7-8 ημερες η κοπελα δεν ηταν τιποτε μια σαν της αλλες και οσο αφορα το θεμα βυζια καλυτερα πιασε τα δικα σου σιγουρα ειναι μεγαλυτεραοχι βρε φιλε και ετσι το ακριβος αντιθετο να βγει καπιος που ξερει και να πει!
και οσο αφορα το θεμα βυζια καλυτερα πιασε τα δικα σου σιγουρα ειναι μεγαλυτερα
αυτες τωρα πηδανε απ΄την χαρα τους?
Μεχρι και οι γκομενες δεν θα πιστευουν αυτα που διαβαζουν σε λιγο !!!
Τελικα το τσαμπα δεν πεθανε !!!
40+.....αλλα πολυ+++++!!!!! παντως αν δεν βιαζεσαι στο επομενο τουρ η τιμη θα ειναι...3 ωρες 180 ευρω......παίδες....έρχεται αυτή η γριά η Viktoria από Planetdreams...δεν ψήνομαι αλλά "ακουσα" οτι κάνει το τέλειο deepthroat/facefuck και δεν συμμαζεύεται...για άγριες καταστάσεις δλδ...ισχύει? ξέρει κανείς? γιατί αυτή την κόβω τουλάχιστον 40+...αλλά αν είναι να παίξει τέτοια φάση μπορείιιιιι και να ψηθώ...θενξ!