Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (12 μέλη και 130 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Ειδες φτερουγα, παρολα τοσα που εχεις/ εχουμε χωσει δεν σου/ μας ερχετε στο νου καποια αλλη, γιατι; Γιατι δεν αξιζουν τα ποσά που ζητανε!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

100euro1.jpg

...και αμα θενε αμα δεν θενε στο σπιτι τους......

Υ.Γ. Τρες περασες ασχημα σημερα με το 100αρι;;;  :rockon: :rockon: :rockon:

Να σου πω, με μπερδεύεις με τον φίλο φτερούγα, ή ιδέα μου είναι;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Έτσι...!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Γύρισε η Πένυ δάσκαλε???  :think:
Τον Σεπτεβριο παλι !!!
Αλλα βρηκαμε καλυτερο Ελληνικο αλογο Νο1!!!
Ουκρανικο αλογο Νο2 !!!
Ρουμανικο Αλογο Νο3 !!!
Ρωσσικο αλογο Νο4 !!!
Και ενα Μολδαβεζικο αλογο Νο6 λιγο πιο ακριβο στα 150 !!!

Διαλεγεις εθνικοτητα και πας !!! :2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Δεν πειράζει στείλε το πμ εσύ σε εμένα μιας που ειλικρινά δεν σε δουλελυω καθόλου!  ;)
Ή δεν δουλεύει τώρα το μυαλό μου και δεν θυμάμαι ή απλά δεν το γνωρίζω το κορίτσι!  :headbang:

Στο στέλνω, αλλά δεν μπορεί, τη ξέρεις, απλά έχει σταματήσει το μυαλό σου: .

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Τον Σεπτεβριο παλι !!!
Ουκρανικο αλογο Νο2 !!!
Ρουμανικο Αλογο Νο3 !!!
Ρωσσικο αλογο Νο4 !!!

Όντως, δίκιο έχει ο Ρεμπέτης, την "ήπιες"  :grin:, γιατί κι εγώ μετά τη Morgan (άντε και την Έμιλυ, αν την προλάβω) λέω λίγο να συμμαζευτώ! Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπο, pleeeease ένα p.m. και για μένα. Όχι ότι δεν σε ντρέπομαι, γι' αυτό ούτε λόγος!  :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Τον Σεπτεβριο παλι !!!
Ουκρανικο αλογο Νο2 !!!
Ρουμανικο Αλογο Νο3 !!!
Ρωσσικο αλογο Νο4 !!!

Θέλω πληροφορίες για να ποντάρω στο 4 και στο 6...!  :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε και στο 3 αν και δεν τις πάω τις καριόλες από τα στριπτιτζάδικα!  ;)
Λοιπόν αναμένω και επιμένω...!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην με απογοητεύσεις και εσύ διότι ο δικός μου ο μέντορας με έχει ξεχάσει και έχει εξαφανιστεί ενώ βλέπω ότι ο τσόγλανος ποστάρει κανονικά!  :2funny: :2funny: :2funny: ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
O μεντορας ακομα ξεκουραζεταια απο το Νο4 !!! :grin: :grin: :grin:
Εκτος αν βαρεσε και το Νο1 ,τον εχω ικανο !!! :rolleyes:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
O μεντορας ακομα ξεκουραζεταια απο το Νο4 !!! :grin: :grin: :grin:
Εκτος αν βαρεσε και το Νο1 ,τον εχω ικανο !!! :rolleyes:

Πούτσες μπλέ που λένε...!!!  :jerking: :jerking:
Από προχτές που του έστειλα ακόμα εκεί είναι ο τσόγλανος?  :think:
Για πες και σε εμένα για αυτό το 4 και το 6!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θέλω πληροφορίες για να ποντάρω στο 4 και στο 6...!  :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε και στο 3 αν και δεν τις πάω τις καριόλες από τα στριπτιτζάδικα!  ;)
Λοιπόν αναμένω και επιμένω...!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην με απογοητεύσεις και εσύ διότι ο δικός μου ο μέντορας με έχει ξεχάσει και έχει εξαφανιστεί ενώ βλέπω ότι ο τσόγλανος ποστάρει κανονικά!  :2funny: :2funny: :2funny: ;)
Τις στριπτιζουδες να τις αφησεις ησυχες Λατινε !!!

picture503.jpg

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Τις στριπτιζουδες να τις αφησεις ησυχες Λατινε !!!

picture503.jpg

Δάσκαλε τις έχω αφήσει εδώ και καιρό αυτές αφού πρώτα τις βαρέθηκα!  :cheesy:
Πριν ξεκινήσω με τις τουρίστριες από εκεί έτρωγα αλλά ξέρεις ότι καλύτερα να παίζεις με τουρίστριες παρά με αυτές!
Χαμένος βγαίνεις!
Και ιδιαίτερα προσοχή στις βλαχορουμάνες!  :2funny: ;) :cheesy:
Λοιπόν αναμένω...!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Λοιπόν φίλοι Furby & kon.air τον τρελάνατε τον φίλο μας τον μουσικό!!!
Όχι δεν είναι καλή η Σούζι, να πάρε την Νίκα/Ρεμπέκα, όχι καλύτερη η Έμιλυ και ένα σωρό άλλα… το μόνο σας ελαφρυντικό είναι να θέλετε να τον αποτρέψετε να μπει στο παιχνίδι, ειδικά τώρα που έρχονται δύσκολες εποχές  :2funny:
Λοιπόν φίλε μουσικέ μην τους ακούς και πήγαινε στην Σούζι, μια χαρά θα περάσεις. Η Σούζι είναι μια χαρά ωραίο κορίτσι, πιπίνι και πολύ καλό στο σέρβις. Και επίσης δεν μιλάει και αγγλικά άρα θα περάσεις φίνα = μια ώρα αγώνα, και οικονομική. Νομίζω για αυτά που ζητάς είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή  ;)
Οι Νίκα και Ρεμπέκα είναι νέες και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι λένε, άρα πως τις προτείνετε βρε παιδιά στον νέο συναγωνιστή; τις ξέρατε και από χτες; Δηλαδή τον στέλνετε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;
Οι συγκεκριμένες μπορεί να βγουν και πολύ καλές αλλά και φόλες, άρα δεν είναι για τον πρωτάρη τον φίλο μας που πρέπει να τον συμβουλεύσουμε να πάει στα σίγουρα.
Για τις Νίκα/Ρεμπέκα πιθανό να έχω να σας πω και εγώ κάποιο νέο, τις προσεχείς μέρες (πιθανό ξαναλέω) :grin:
Για την Έμιλυ δεν σχολιάζω γιατί είναι εκτός προδιαγραφών, και του φίλου αλλά και εμού.

Φίλε Furby όσα έγραψες για την Angelika ισχύουν στο ακέραιο, κάνει λάθος μαθήματα στα κορίτσια και τελικά θα χάσουμε όλοι, και αυτές αλλά και εμείς τελικά. Τι να κάνουμε, στην κρίση υπάρχουν και απώλειες, επιβιώνουν οι καλύτεροι και οι πιο ευπροσάρμοστοι…

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν φίλοι Furby & kon.air τον τρελάνατε τον φίλο μας τον μουσικό!!!
Όχι δεν είναι καλή η Σούζι, να πάρε την Νίκα/Ρεμπέκα, όχι καλύτερη η Έμιλυ και ένα σωρό άλλα… το μόνο σας ελαφρυντικό είναι να θέλετε να τον αποτρέψετε να μπει στο παιχνίδι, ειδικά τώρα που έρχονται δύσκολες εποχές  :2funny:
Λοιπόν φίλε μουσικέ μην τους ακούς και πήγαινε στην Σούζι, μια χαρά θα περάσεις. Η Σούζι είναι μια χαρά ωραίο κορίτσι, πιπίνι και πολύ καλό στο σέρβις. Και επίσης δεν μιλάει και αγγλικά άρα θα περάσεις φίνα = μια ώρα αγώνα, και οικονομική. Νομίζω για αυτά που ζητάς είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή  ;)
Οι Νίκα και Ρεμπέκα είναι νέες και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι λένε, άρα πως τις προτείνετε βρε παιδιά στον νέο συναγωνιστή; τις ξέρατε και από χτες; Δηλαδή τον στέλνετε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;
Οι συγκεκριμένες μπορεί να βγουν και πολύ καλές αλλά και φόλες, άρα δεν είναι για τον πρωτάρη τον φίλο μας που πρέπει να τον συμβουλεύσουμε να πάει στα σίγουρα.
Για τις Νίκα/Ρεμπέκα πιθανό να έχω να σας πω και εγώ κάποιο νέο, τις προσεχείς μέρες (πιθανό ξαναλέω) :grin:
Για την Έμιλυ δεν σχολιάζω γιατί είναι εκτός προδιαγραφών, και του φίλου αλλά και εμού.

Φίλε Furby όσα έγραψες για την Angelika ισχύουν στο ακέραιο, κάνει λάθος μαθήματα στα κορίτσια και τελικά θα χάσουμε όλοι, και αυτές αλλά και εμείς τελικά. Τι να κάνουμε, στην κρίση υπάρχουν και απώλειες, επιβιώνουν οι καλύτεροι και οι πιο ευπροσάρμοστοι…

Καλώς την ψιψίνα!  :2funny: :2funny:
Ωραίε μάλλον δεν διάβασες καλά!
Εγώ απλά είπα ότι από τη Σούζι καλύτερα να είχε πάει στην Καρίνα διότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχει καλύτερη εμφάνιση!
Αυτό και τίποτα περισσότερο!
Από τις δυο τους σίγουρα θα έβρισκε καλύτερο κομμάτι αν επιθυμούσε!
Σαν πρόταση η Σούζι καλή είναι αλλά δεν μένεις και ενεός!
Όσο για τις καινούριες που μας στέλνει ας μου εξηγήσει πρώτα την "περίεργη" τιμή τους και μετά τα ξαναλέμε!
Γιατί ποιο ακριβές?
Μήπως για να κάνει μετά έκπτωση και να στις φέρει στα 200Ε και να λες κοίτα τι καλό πρακτορείο που μας το άφησε στα 200Ε?
Σόρρυ αλλά αυτό είναι κοροιδία και εγώ μαλάκας δεν είμαι!
Μου θυμίζει εκπτώσεις καταστημάτων που λιγο πριν ανεβάζουν τις τιμές ώστε στις εκπτώσεις να μην χρειαστεί να τις κατεβάσουν υπερβολικά!
Έτσι τώρα η ξύπνια η Αντζέλικα στις δίνει 230Ε ώστε να στο κατεβάσει μετά και να της λες και ευχαριστώ ενώ με βάση τις άλλες ξέρουμε ότι πάνω από 200Ε δεν αξίζει καμμιά τους!
Κανονικά θα έπρεπε να στις φέρει με αρχικές τιμές 180Ε και μετά να παίζεις και πιο κάτω ως πελάτης!
Αυτά και ας σταματήσει η κοροιδία της κάθε βρωμιάρας που θέλει να το παίζει και επαγγελματίας και μετά στα μηνύματα το παίζει κιόλας υπεράνω!  :birdman: :birdman: :birdman:

Άει στο... που λέει και ο μέντορας!  ;) :cheesy: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν....έχουμε άλογα κούρσας με 100 γιούρια!!!!!
Δάσκαλε μακάρι να απαντήσεις σε όλα τα ΠΜ γιατί εγώ βαριέμαι!!!
Και πες στους φίλους μας από το δίπλα θρεντ να έρθουν να βοηθήσουν ή να πάνε οι εδώ φίλοι μας εκεί!!!! :grin: :grin: :grin:
Βρε Λατίνε απλώς μετά την κούρσα τα ζα θέλουν και λίγο νεράκι να ξεδηψάσουν!!!!!
Και πήγα μια βόλτα από παραλία που εκεί να δεις άλογα στην στέρνα!!!!! :dancing:
Τράβηξα λίγο κουπί έτσι για να μην ξεχνάω και το άλλο άθλημα!!!!!
Και ήταν αναζοωγονιτικό διότι μετά από λίγη ώρα το κουπί το άρπαξε το....ξανθό!!!! :rockon:
Μια χαρά μέρα..... :sunglasses:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom