Λοιπόν φίλοι Furby & kon.air τον τρελάνατε τον φίλο μας τον μουσικό!!!
Όχι δεν είναι καλή η Σούζι, να πάρε την Νίκα/Ρεμπέκα, όχι καλύτερη η Έμιλυ και ένα σωρό άλλα… το μόνο σας ελαφρυντικό είναι να θέλετε να τον αποτρέψετε να μπει στο παιχνίδι, ειδικά τώρα που έρχονται δύσκολες εποχές
Λοιπόν φίλε μουσικέ μην τους ακούς και πήγαινε στην Σούζι, μια χαρά θα περάσεις. Η Σούζι είναι μια χαρά ωραίο κορίτσι, πιπίνι και πολύ καλό στο σέρβις. Και επίσης δεν μιλάει και αγγλικά άρα θα περάσεις φίνα = μια ώρα αγώνα, και οικονομική. Νομίζω για αυτά που ζητάς είναι ότι καλύτερο αυτή την στιγμή ;)
Οι Νίκα και Ρεμπέκα είναι νέες και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τι λένε, άρα πως τις προτείνετε βρε παιδιά στον νέο συναγωνιστή; τις ξέρατε και από χτες; Δηλαδή τον στέλνετε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;
Οι συγκεκριμένες μπορεί να βγουν και πολύ καλές αλλά και φόλες, άρα δεν είναι για τον πρωτάρη τον φίλο μας που πρέπει να τον συμβουλεύσουμε να πάει στα σίγουρα.
Για τις Νίκα/Ρεμπέκα πιθανό να έχω να σας πω και εγώ κάποιο νέο, τις προσεχείς μέρες (πιθανό ξαναλέω)
Για την Έμιλυ δεν σχολιάζω γιατί είναι εκτός προδιαγραφών, και του φίλου αλλά και εμού.
Φίλε Furby όσα έγραψες για την Angelika ισχύουν στο ακέραιο, κάνει λάθος μαθήματα στα κορίτσια και τελικά θα χάσουμε όλοι, και αυτές αλλά και εμείς τελικά. Τι να κάνουμε, στην κρίση υπάρχουν και απώλειες, επιβιώνουν οι καλύτεροι και οι πιο ευπροσάρμοστοι…