Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (11 μέλη και 139 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν δεν τραβαει το αλογο Λατινε στην μιση ωρα το εχεις παρει πρεφα και αφου της εχεις ριξει το πρωτο μπαλοπουλο χωρις να την χυσεις σηκωνεσε αφου της εχεις κανει και τρεις τεσσερις στροφες και της λες Αγαπη δεν τραβας οποτε ριξε τα μισα πισω και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι !!
Αμα αρχισει τις τσιριμονιες τοτε φορας το αυστηρο σου υφος και αγριευης ολιγον τι αναιβαζοντας τον τονο της φωνης σου και ολα μελι γαλα !!
Οποιος μαγκες θελει Manager σε PM !!! :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το είδα από πριν, αλλά αυτό ήταν πταίσμα μπροστά σε άλλα "μαργαριτάρια" που διαβάζω κατά καιρούς από διάφορους συμπαίκτες εδώ μέσα. Άλλωστε ο σκοπός μου δεν ήταν να σε διορθώσω, απλά όταν γράφω κάτι, προσπαθώ να το γράφω σωστά!  :grin:
Με εμενα No Problem παντα ημουνα κακος μαθητης και κακο παιδι !!!
Οποτε καλο μου κανεις !! :-* :-* :-*

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πολύ σωστός...!

Συμφωνώ δάσκαλε αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό?  :think:
Σε έχω ξανακούσει να το λες αλλά πως μπορείς να ζητήσεις λεφτά πίσω όταν πολλές από αυτές τα εξαφανίσουν ενώ εσύ βρίσκεσαι στο μπάνιο!  :headbang:
Να καθεσαι να τσακώνεσαι με την κάθε πουτάνα?  :think:
Θα σου τα δώσει ή θα σου κάνει μακιές?
Ειλικρινά θα μου άρεσε να μου περιγράψεις τη μέθοδο αυτή διότι εγώ προσωπικά τη θεωρώ καλή και χρήσιμη αλλά δεν έχω την εμπειρία να την εφαρμόσω!  :cheesy:
Έχει τύχει να θέλω να φύγω νωρίτερα αλλά δεν ήξερα ούτε πόσα λεφτά να αφήσω, δηλαδή ποιο το κριτήριο αλλά κυριότερο δεν ήξερα που έιχαν βάλει να λεφτά μου...  :helpplea:

Φαντάζομαι ότι η απάντηση σ' όλα αυτά είναι το να αποφεύγεις, εάν μπορείς, να δίνεις τα χρήματα μπροστά, από την αρχή. Αλλιώς μετά κλάφτα, θέλει πολύ τσαμπουκά να τα πάρεις πίσω και διατρέχεις, τουλάχιστον θεωρητικά να μη πω και πρακτικά, το κίνδυνο να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο Ρώσος μπράβος μέσα και να φύγεις στα τέσσερα. Όσο για το πόσα πρέπει να της αφήσεις, αυτό φαντάζομαι ότι πάει "αναλογικά".
Ά, και κάτι ακόμα, δεν είμαι μοσχάρι για να βοσκάω  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το μαθημα με το τασακι θα το παραδωσει ο Μηχανικος σημερα !!! ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Φαντάζομαι ότι η απάντηση σ' όλα αυτά είναι το να αποφεύγεις, εάν μπορείς, να δίνεις τα χρήματα μπροστά, από την αρχή. Αλλιώς μετά κλάφτα, θέλει πολύ τσαμπουκά να τα πάρεις πίσω και διατρέχεις, τουλάχιστον θεωρητικά να μη πω και πρακτικά, το κίνδυνο να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο Ρώσος μπράβος μέσα και να φύγεις στα τέσσερα. Όσο για το πόσα πρέπει να της αφήσεις, αυτό φαντάζομαι ότι πάει "αναλογικά".
Ειπαμε οσοι θελουν Managarisma σε ΡΜ !!!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να ανατρέξεις πολύ πίσω σε παρόμοιες συζητήσεις.

Keyword: τασάκι

Το έχω κάνει Γιώργο και δεν έπιασε!  :headbang:
Μάλιστα τα αφήνω σε φάκελο και κάτω από το λαπτοπ αλλά έλα που οι περισσότερες τα εξαφανίζουν!  :dancing:
Μόνο αυτές που με γνώριζαν ήδη δεν έμπαιναν ούτε καν στη διαδικασία να τα μετρήσουν μπροστά μου!
Αλλά μια κοπέλα που ήδη την ξαναεπισκέπτομαι,τι με ενδιαφέρει που τα βάζει αφού για να ξαναπάω σημαίνει ότι περνάω καλά!
Αλλά στις καινούριες όλες τα βουτάνε...  :tickedoff:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αν λες για την Dianna Αεροπορε φθηνα την γλυτωσες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υποννοείς, μάπα το καρπούζι αρχηγέ; Γιατί πίστευα ότι όσο υστερούσε η γκόμενα σε ομορφιά (και μιλάω για το πρόσωπό της κυρίως), τόσο σε αποζημίωνε σε όρεξη και επίπεδο υπηρεσιών. Please confirm, ώστε να τη βγάλω πάραυτα από τη λίστα.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν τραβαει το αλογο Λατινε στην μιση ωρα το εχεις παρει πρεφα και αφου της εχεις ριξει το πρωτο μπαλοπουλο χωρις να την χυσεις σηκωνεσε αφου της εχεις κανει και τρεις τεσσερις στροφες και της λες Αγαπη δεν τραβας οποτε ριξε τα μισα πισω και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι !!
Αμα αρχισει τις τσιριμονιες τοτε φορας το αυστηρο σου υφος και αγριευης ολιγον τι αναιβαζοντας τον τονο της φωνης σου και ολα μελι γαλα !!
Οποιος μαγκες θελει Manager σε PM !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή με ένα πιο επιβλητικό και αυστηρό ύφος μπορείς να το καταφέρεις?  :think:
Και πάλι άμα σου αρχίσει να μη και μου τι θα κάνεις αφού δεν ξέρεις που τα έχει βάλει τα γαμημένα λεφτά ώστε εκείνη να νιώσει ότι θα τα χάσει!  :P

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Το έχω κάνει Γιώργο και δεν έπιασε!  :headbang:
Μάλιστα τα αφήνω σε φάκελο και κάτω από το λαπτοπ αλλά έλα που οι περισσότερες τα εξαφανίζουν!  :dancing:
Μόνο αυτές που με γνώριζαν ήδη δεν έμπαιναν ούτε καν στη διαδικασία να τα μετρήσουν μπροστά μου!
Αλλά μια κοπέλα που ήδη την ξαναεπισκέπτομαι,τι με ενδιαφέρει που τα βάζει αφού για να ξαναπάω σημαίνει ότι περνάω καλά!
Αλλά στις καινούριες όλες τα βουτάνε...  :tickedoff:

Έχεις δίκιο, στο 1ο ραντεβού όλες τα ζητάνε, πλην ελαχίστων (φωτεινών) εξαιρέσεων. Οπότε, άμα πας στο επόμενο στάδιο του 2ου ραντεβού, σημαίνει ότι οι πιθανότητες να σε κρεμάσει είναι θεωρητικά ελάχιστες. Θεωρητικά πάντα. Οπότε ό,τι σου έγραψα στη πράξη δύσκολα εφαρμόζεται, sorry.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:
Ναι, το ξέχασα έκανες δοκιμαστικές πτήσεις...!
Εμένα όλες μπροστά μου τα ζητάνε!
Και μιλάω για κοπέλες που τις βλέπεις για πρώτη φορά διότι άμα έχεις ξαναπάει το κάνεις αυτό που λες και τα δίνεις στο τέλος!
Αλλά αυτές που δεν ξεκινάνε αν δεν δουν το φακελάκι τι θα τις κάνω?
Και εγώ πιλότε κανένα μπράβο φοβάμαι ή μην τυχόν και πάρει κανένα τηλ. και σε περιμένουν κάτω καθώς φεύγεις...!
Να γαμήσουμε πάμε και όχι να  :knockinb: εμάς!  :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το μαθημα με το τασακι θα το παραδωσει ο Μηχανικος σημερα !!! ;)

Θέλει δουλειά η παραδοτέα ύλη Πρόεδρε. Σε πολλά ξενοδοχεία, τα δωμάτια είναι non-smoking και δεν έχουν πλέον τασάκια.

Η κεντρική ιδέα πάντως είναι, ότι καθυστερείς την πληρωμή όσο περισσότερο γίνεται.

Γενικά, πρόβλημα με χρήμα και πληρωμή υπάρχει σε κοπέλες που δεν σας ξέρουν.

Σε αυτές ειδικά τις περιπτώσεις όμως, είναι αρκετά δύσκολο να ζητήσει με την πρώτη κουβέντα ξερά η γκόμενα το χρήμα και οι λόγοι είναι πολλοί.

Σε όσες επισκέπτομαι για πρώτη φορά, προσπαθώ να πάω στο ντους όσο πιο σύντομα γίνεται και πριν ανοίξει οποιαδήποτε κουβέντα. Είναι κίνηση κλειδί (και για διάφορους λόγους)

Μετά, αν επιμένει, το χρήμα τοποθετείται σε σημείο να μπορείς να το πάρεις πίσω εάν χρειαστεί.

Κακά τα ψέμματα, πριν το δεύτερο ντους....ξέρεις εάν θα κάτσεις ή θα φύγεις.

Τέλος, επίσης κακά τα ψέμματα, συνήθως ξέρεις στα πρώτα 5 λεπτά εάν θα φας φόλα ή όχι.

Εκεί λοιπόν, αν αντιληφθώ επιμονή για χρήμα μπροστά....μπορεί και να κάνω μεταβολή.

Πάντως, έχω δώσει και χρήμα μπροστά, αλλά είχα feeling ότι όλα θα πάνε καλά και ευτυχώς δεν μου βγήκε ανάποδα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τασακια εαν δεν υπαρχουν ,τοτε υπαρχουν ποτηρια !!!
Και οπως στα Μπουζουξιδικα περνουμε ενα ποτηρι και βαζουμε τα τσιγαρα μας και το κινητο μας μεσα για να μην γινει μουνι απο τα υγρα το ιδιο κανουμε και εκει και τι βαζουμε κατω απο το ποτηρι ?????????????

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συγνώμη παίχτες....αλλα....
Εκτός 2 περιπτώσεων που ήταν 100% επαγγελματίες οι γκόμενες....
Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ τα λεφτά μπροστά!!!!! :)
Μάλλον με βλέπουν μικρό και άβγαλτο.....
Βέβαια στο τέλος ....ξεχνάνε και να τα ζητήσουν!!!!! :grin: :grin: :grin:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Η κεντρική ιδέα πάντως είναι, ότι καθυστερείς την πληρωμή όσο περισσότερο γίνεται.

Σε αυτές ειδικά τις περιπτώσεις όμως, είναι αρκετά δύσκολο να ζητήσει με την πρώτη κουβέντα ξερά η γκόμενα το χρήμα και οι λόγοι είναι πολλοί.

Σε όσες επισκέπτομαι για πρώτη φορά, προσπαθώ να πάω στο ντους όσο πιο σύντομα γίνεται και πριν ανοίξει οποιαδήποτε κουβέντα. Είναι κίνηση κλειδί (και για διάφορους λόγους)

Μετά, αν επιμένει, το χρήμα τοποθετείται σε σημείο να μπορείς να το πάρεις πίσω εάν χρειαστεί.

Κακά τα ψέμματα, πριν το δεύτερο ντους....ξέρεις εάν θα κάτσεις ή θα φύγεις.

Τέλος, επίσης κακά τα ψέμματα, συνήθως ξέρεις στα πρώτα 5 λεπτά εάν θα φας φόλα ή όχι.

Εκεί λοιπόν, αν αντιληφθώ επιμονή για χρήμα μπροστά....μπορεί και να κάνω μεταβολή.

Πάντως, έχω δώσει και χρήμα μπροστά, αλλά είχα feeling ότι όλα θα πάνε καλά και ευτυχώς δεν μου βγήκε ανάποδα.

Σε όσα πολύ σωστά γράφεις, νομίζω (όπως άλλωστε το επισημαίνεις) ότι το κλειδί είναι να μη πληρώσεις προτού μπεις στο ντους. Μετά, δεν μπορεί, θα δεις που τα έβαλε, αν πάει να τα βάλει κάπου. Και μια που τ' αναφέραμε, δείτε αυτό, περίπτωση ad hoc:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και οπως στα Μπουζουξιδικα περνουμε ενα ποτηρι και βαζουμε τα τσιγαρα μας και το κινητο μας μεσα για να μην γινει μουνι απο τα υγρα το ιδιο κανουμε και εκει και τι βαζουμε κατω απο το ποτηρι ?????????????

Γι αυτό είσαι Πρόεδρος. Εγώ δεν πάω μπουζούκια και δεν τα ξέρω αυτά τα κόλπα!

Σου έχει πει ποτέ κανείς ότι μοιάζεις με ασφαλίτη?

:2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε όσα πολύ σωστά γράφεις, νομίζω όπως άλλωστε το επισημαίνεις ότι το κλειδί είναι να μη πληρώσεις προτού μπεις στο ντους.

Το γρήγορο ντους, εκτός του οικονομικού θέματος, δίνει και στίγμα.

I am here to fuck not to chat.

Έστω και εάν τελικά γουστάρεις και την πάρλα.

Το αρχικό μήνυμα πάντως είναι ότι δεν πήγες για να συζητήσετε περί του Δ.Ν.Τ.

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246

Τώρα άμα σου απαντήσω: "Ναι, γιατί βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ανάμεσα στα σκέλια τους", θα θεωρήσεις ότι σε ειρωνεύομαι, γιατί ζηλεύω;  :rockon: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μετα την κριτικη το PussyDoctora οσο Μουνι και αν ειναι η πως την λενε με τα Ferrari λογο τιμης κανεις δεν πρεπει να παει να την επισκευθη μα κανεις !!!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

Μήπως κιόλας σε πληρώνουν μέντορα για να τις  :knockinb:?  :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom