You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)
Αεροπορε τα εν οικο μη εν δημο !!!
Ο.Κ., εάν τα θεωρείς "οίκω", πάω πάσο, μου το έχεις ξαναγράψει αυτό άλλωστε!
konstantinosss
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για να μην αναρωτιέσαι με τι παίζω...!!! ;)
furby δεν ξερω τι λες...... παντως εγω αφηνω δουλεια-σπιτι..πουλαω αυτοκινητο σπιτι τα παντα ολα!!!!...βαζω ολα τα υπαρχοντα μου σε μια κουβερτα κ φευγω μαζι της....
δωσε περισσοτερα στοιχεια!!!
απιστευτο πλασμα....
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.859
- Πόντοι
- 3.715
furby δεν ξερω τι λες...... παντως εγω αφηνω δουλεια-σπιτι..πουλαω αυτοκινητο σπιτι τα παντα ολα!!!!...βαζω ολα τα υπαρχοντα μου σε μια κουβερτα κ φευγω μαζι της....
δωσε περισσοτερα στοιχεια!!!
απιστευτο πλασμα....
έχει ξανανέβει η φώτο προ μηνών.
Το 26/04/2010...είναι παστωμένο από πάνω εκ νέου;
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Θα σου πάρω κομπολόϊ.....να μετρά τους καημούς και τους αναστεναγμούς!!!Και καλα εκανες Φιδι ,γιατι τετοια κομματια ερχονται μια στις τοσες και ειναι σε αλλο επιπεδο !!! ;)
Service 10' με τονο !!
Εμφανιση 9 και παντα προσεγμενη σε ολα της !!!
Social time πολυ καλο με μια ξυπνια γκομενα !!!
Να τα δωσω γιατι θα πιασουνε τοπο βρε αδελφε και θα βαραω κωλο οσο αντεχω !!
Οχι τιποτα αλλο αλλα πριν καποιες μερες μου εκανε και παραπονα που της πηδηξα το κωλο μονο δυο φορες !!
Ε τι να πω ρε Παιχτες Αυτα ειναι !! ;)
Οχι ενα ουτε δυο αλλα Τρια σκαλια πιο πανω απο ολες τις αλλες !!!
My opinion !!!
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Προαπαθω να αποφασισω τι να επισκεφτω και ειμαι μεταξυ Κατιας και Μιμι. Μπορει αν ξερει κανεις να μου πει με pm σε ποια ξενοδοχεια ειναι, ή εστω περιοχή για να δω αν με βολευει καποιο ?
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
παιδια μηπως εχει τιμησει κανεις την κοπελα αυτη την αννα την τσεχα
παιδια μηπως εχει τιμησει κανεις την κοπελα αυτη την αννα την τσεχα
Δες εδώ:
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο Ζ 50ρικακι καπελο στην Αννουλα , που αν σταματησεις την ωρα που της το εχεις βαλει στον κωλο, θα σου δωσει πισω τα λεφτα για να συνεχισεις...
θα τα ξαναδωσω, αλλα σε ελαχιστες πλεον αυτα τα λεφτα και ηδη εχω βαλει μαυρο σε οσους αυξησανε τις τιμες τετοια εποχη!
[size=20pt]Δεν ξαναγραφω θετικη κριτικη για καμμια, αφου ουσιαστικα κλεβω τον εαυτο μου... την επομενη φορα θα μου ζητησουν περισσοτερα![/size]
Τώρα όμως που το είδα, είναι αργά για να φτιάξεις κι αυτό: δήμωΑεροπορε τα εν οικω μη εν δημο !!!
Οκ το φτιαξα !!!
Καλό Σ+Κ!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Aπροσεχτε !!!Τώρα όμως που το είδα, είναι αργά για να φτιάξεις κι αυτό: δήμω
Καλό Σ+Κ!
Διαβαζω τις σκεψεις των περισσοτερων απο εσας: τι μας λες ρε Gentleman, μηπως δεν θα τα ξαναδωσεις?? θα τα ξαναδωσω, αλλα σε ελαχιστες πλεον αυτα τα λεφτα και ηδη εχω βαλει μαυρο σε οσους αυξησανε τις τιμες τετοια εποχη!!!
Δεν ξαναγραφω θετικη κριτικη για καμμια, αφου ουσιαστικα κλεβω τον εαυτο μου... την επομενη φορα θα μου ζητησουν περισσοτερα! Τα φιλαρακια θα ενημερωνονται για τις recommended, οπως αλλωστε γινεται και τωρα...
Ευτυχως μας λυπηθηκε ο Μισελ και εφερε την κοντη και την ψηλη, που ειναι διαθεσιμες με τα μισα και λιγοτερα...
Όλα όσα γράφεις καλά και άγια, και συμφωνώ μαζί σου! Και για να δώσω ένα παράδειγμα που σε περίοδο ισχνών αγελάδων ένα πρακτορείο αύξησε τις τιμές, και μάλιστα "πούστικα" (2 διαφορετικές τιμές για τη 1η ώρα) δείτε αυτό: σε σχέση με αυτό: index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=30:dianna-anal&Itemid=27, ενώ μέχρι πρότινος οι χρεώσεις της συγκεκριμένης ήταν 200 Ε και 350 Ε για τη 1η και τη 2η ώρα αντίστοιχα. Κρίμα, γιατί την είχα στα υπόψη, λόγω καλών υπηρεσιών.
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στις δε κριτικες που ανεβαινουν θα πρεπει να ψυχολογειται τους συγγραφεις και το κατα ποσο ιδιοι εισαστε με αυτους γιατι και βαση αυτων πολλες φορες θα φατε τα μουτρα σας !!
Πολύ σωστός...!
Και να μαθετε να σηκωνεστε και στην μεση της συναντισης και να φευγετε εαν η οποιαδηποτε κυρια κανει ναζια και τσιριμονιες οση καβλα και να εχεται !!!
Θα περνετε τα μισα πισω θελει δεν θελει και θα πηγαινετε στο πρωτο μπουρδελακι να αφησετε τα χοντραδια που σας εμειναν !!
Δεν ειναι τιποτα Παιχτες το να σηκωθητε και να βαλετε το βρακι σας , ουτε που θα καταλαβουν ποτε ντυθηκατε πηρατε τα ρεστα και χαιρετησατε !!!
Συμφωνώ δάσκαλε αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό?
Σε έχω ξανακούσει να το λες αλλά πως μπορείς να ζητήσεις λεφτά πίσω όταν πολλές από αυτές τα εξαφανίζουν ενώ εσύ βρίσκεσαι στο μπάνιο!
Να καθεσαι να τσακώνεσαι με την κάθε πουτάνα?
Θα σου τα δώσει ή θα σου κάνει μαγκιές?
Ειλικρινά θα μου άρεσε να μου περιγράψεις τη μέθοδο αυτή διότι εγώ προσωπικά τη θεωρώ καλή και χρήσιμη αλλά δεν έχω την εμπειρία να την εφαρμόσω!
Έχει τύχει να θέλω να φύγω νωρίτερα αλλά δεν ήξερα ούτε πόσα λεφτά να αφήσω, δηλαδή ποιο το κριτήριο αλλά κυριότερο δεν ήξερα που είχε βάλει να λεφτά μου...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Eγω θα συμφωνησω μεν απλα θα πω οτι καλυτερα ειναι να δινει καποιος 500 και να περνει κατι για τρεις ωρες μια φορα με υψηλο επιπεδο εμφανισης και service παρα να δινει 3 διακοσαρια για τρεις διαφορετικες ωρες με κοριτσακια τα οποια ειναι εκτος τοπου και χρονου !!!
Πέστα Πρόεδρε ... για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.
Δεν ξαναγραφω θετικη κριτικη για καμμια, αφου ουσιαστικα κλεβω τον εαυτο μου... την επομενη φορα θα μου ζητησουν περισσοτερα! Τα φιλαρακια θα ενημερωνονται για τις recommended, οπως αλλωστε γινεται και τωρα...
Εμ...αυτό και εάν είναι βαρβάτο conflict of interest.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Συμφωνώ δάσκαλε αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό?
Σε έχω ξανακούσει να το λες αλλά πως μπορείς να ζητήσεις λεφτά πίσω όταν πολλές από αυτές τα εξαφανίσουν ενώ εσύ βρίσκεσαι στο μπάνιο!
Να καθεσαι να τσακώνεσαι με την κάθε πουτάνα?
Θα σου τα δώσει ή θα σου κάνει μακιές?
Ειλικρινά θα μου άρεσε να μου περιγράψεις τη μέθοδο αυτή διότι εγώ προσωπικά τη θεωρώ καλή και χρήσιμη αλλά δεν έχω την εμπειρία να την εφαρμόσω!
Έχει τύχει να θέλω να φύγω νωρίτερα αλλά δεν ήξερα ούτε πόσα λεφτά να αφήσω, δηλαδή ποιο το κριτήριο αλλά κυριότερο δεν ήξερα που έιχαν βάλει να λεφτά μου...
Πρέπει να ανατρέξεις πολύ πίσω σε παρόμοιες συζητήσεις.
Keyword: τασάκι
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κοίτα να δεις που έλειψα σε ορισμένους, και δεν το φανταζόμουνα.
Γίνεσαι κακός πιλότε!
Ξέρεις ότι αναζητάμε μερικά άτομα και ανησυχούμε για το που βόσκουνε...!!!
Aπροσεχτε !!!
Το είδα από πριν, αλλά αυτό ήταν πταίσμα μπροστά σε άλλα "μαργαριτάρια" που διαβάζω κατά καιρούς από διάφορους συμπαίκτες εδώ μέσα. Άλλωστε ο σκοπός μου δεν ήταν να σε διορθώσω, απλά όταν γράφω κάτι, προσπαθώ να το γράφω σωστά!
Furby
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έχει ξανανέβει η φώτο προ μηνών.
Το 26/04/2010...είναι παστωμένο από πάνω εκ νέου;
Το είπα και τις προάλλες ότι είναι μια απλή φώτο και τίποτα περισσότερο, δώρο για το Λουκ! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K