Αεροπόρε σε λάθος σάϊτ είσαι!!!!!
Του αρχιμπίσοπ το σάϊτ είναι αλλού!!!!
Παίζει το "βαρελάκι" με τα άλλα @@κια με τα μενταγιόν στο στήθος!!!!
???
Non capisco niente, scusa mi!
Αεροπόρε σε λάθος σάϊτ είσαι!!!!!
Του αρχιμπίσοπ το σάϊτ είναι αλλού!!!!
Παίζει το "βαρελάκι" με τα άλλα @@κια με τα μενταγιόν στο στήθος!!!!
ποιος ειπε οτι ειμαι εγω ο ηθικος αυτουργος??? don't shoot the messenger...Παίχτη καλά έκανες!!!!!
Όχι μόνο εγώ.....όλοι μας!!!
Αν ήξερα ότι δούλευε μέχρι τις 5 το πρωί κάποια, δεν θα επέλεγα να την δω την επομένη!!!!
Είναι πολύ καλή πληροφορία από μέρου σου, αν και θα έπρεπε να το γράψεις πριν πέσεις για ύπνο το πρωί που...επέστρεψες!!!! ;)
απο ποιο studiaki η φωτο??Εγω μονο ψαρακι !!!
απο ποιο studiaki η φωτο??
Εγω μονο ψαρακι !!!
Εγω μονο ψαρακι !!!
Εγω μονο ψαρακι !!!
Προεδρε,
Δεν ειναι η Chanel απο BestEuropeModels aka Linda?
Έλα ντε...
Επίσης, τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί για τη Selina πόσο άραγε να αντιπροσωπεύουν την αλήθεια; Να τολμήσω ναι ή τσου; Είμαι στο 51% για «ναι»...
Αστο φιλος... ουτε Chanel ουτε τιποτα δεν ειναι. Και μενα μου φανηκε γνωριμη αλλα ψαχνοντας καταλαβα απο που...
Γεωργιανακι(ή αλβανακι) που μιλαει καλα Ελληνικα ομως. Ψαξε στα studio και θα την βρεις
Επισης, οσοι πανε ας φανε και κανενα σοκολατακι γιατι εχει γεμισει το ψυγειο της!!!
τελικα μαγκες η βανεσσα αυτη ειναι διαπιστωμενα η πρωην του αβαντγαρντ?
Αυτή δεν είναι η γνωστή πρωταγωνίστρια της Sirina (Μαρία νομίζω);Για το καινούριο-παλιό του Ζ (έχει κριτικές από 2008)
ξέρει κανείς από τους παλιούς τίποτα. Βλέπω ψιλοπανικό
τις πρώτες μέρες και με βάζει σε σκέψεις πριν τη νηστεία!
Αααχαχαχα... μου αρέσεις βρε Gentleman !!!Να ευχαριστησω ολους τους συναγωνιστες που εγραψαν κατι για την Ντιανα και περισσοτερο φυσικα τον Geopa με την κριτικη του...
Αν καποιος θελει εναν αυστηρο ορισμο του GFE, να την συναντησει...
προσωπικα, αν δεν ειχα οικογενεια, θα εμπαινα στο αεροπλανο μαζι της Τεταρτη πρωι και θα εκανα Ανασταση στο Βιλνιους 3η φορα...
Αντενδεικνυται για νεαρους διοτι ειναι πολυ ευκολο να φας καψουρα!
Επισης, οσοι πανε ας φανε και κανενα σοκολατακι γιατι εχει γεμισει το ψυγειο της!!!