Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (16 μέλη και 186 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ειμαι φανατικος και βετερανος πλεον (με ΠΟΛΥ μεγαλα νουμερα σε Ελλαδα και εξωτερικο) callgirl-ας (ή αλλιως "in-caller").
Σας διαβαζω εδω και καιρο γιατι με ενδιαφερει το θεμα και μελεταω καλα τον "αγωνιστικο χωρο" για να μην παθω καμια χοντρη ηττα αν μπω χωρις προθερμανση...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι απο τις 10 γκομενες, οι 7 λετε οτι ειναι "φολα".
Ειναι δυνατον με τετοιοες τιμες να ειναι τοσο υψηλο το ποσοστο φολας?
Κι όμως... "Θαύμα παιδάκι μ'...θαύμα...
Ξέρεις πολλά αγαθά να προσφέρονται στην πραγματική τους τιμή στον τόπο μας; Μεσάζοντες παντού...

toshiba

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
julia-69  γνωριζει καποιος παρακαλω που την βρισκω? τηλ -mail -site ευχαριστω

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
περιεργο... την ειχα παρει παλια που ερχοτανε με Ζ... ψηλη, κορμαρα, πιπινοφατσα, ευχαριστη και χαμογελαστη, καλο κουλουρι...
τοσο χαλια Luc??...
Sir, τα ίδια ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ...
ΑΛΛΑ κι εμείς συχνά ξεχνάμε πως είναι γυναίκες κι έχουν τα φεγγάρια τους! Υπάρχει πάντα η σκοτεινή πλευρά...

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
ΑΛΛΑ κι εμείς συχνά ξεχνάμε πως είναι γυναίκες κι έχουν τα φεγγάρια τους! Υπάρχει πάντα η σκοτεινή πλευρά...

Σωστό αυτό, αλλά να μην ξεχνάμε ότι πληρώνεται για αυτό που κάνει και το έχει επιλέξει.
Σε αυτή την περίπτωση δε ζητάμε να είναι υπέρθερμη, αλλά να μη βγάζει ξινήλα.Αν στο κάτω
κάτω έχει τις μαύρες της, ας ακυρώσει το ραντεβού. Δε φταίω όμως να την πληρώνω εις διπλούν!

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365

........αν είναι σκοτεινή η πλευρά......τότε ας αναψει η γκόμενα το φως !!!!

spot346

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0

τι έγινε συναγωνιστές;  :2funny: :2funny:

όλοι έχετε πάει εκδρομή ;  :zfuck: :zfuck:

δεν έχει μείνει κανένας εδώ ;  :knockinb: :blowup:

γιαυτό ο υπουργός εσωτερικών έκανε προσκλητήριο, να μαζέψει τους υπαλλήλους ; :s&m_3:  :police:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και εγώ που έμεινα εδώ τι κατάλαβα βρε συναγωνιστή?
Άνθρακας ο θησαυρός!!!!
Κρίμα η βυζάρα και η κωλάρα της κυρίας!!!!!
Καλά λέει ένας φίλος...."γυναίκες.....πεταμένα μουνιά!!!!!!"
Αν δεν τα έκανε όλα μηχανικά, τότε θα μίλάγαμε για πολύ καλό κομμάτι!!!!
Αλλά από την πρώτη στιγμή σου βγάζει αυτό το αίσθημα της....αρπαχτής που ήρθε να κάνει!!!!
Γκόμενα παρτάκιας λοιπόν.....η Αναστασία!!!!!
Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου πάλι όλα δικά μου!!!!!
.....ακόμα και τα φλόκια τα ζυγίζει η καριολία!!!!!
Αύριο αναλυτική εκθεσούλα και εγώ δεν θα χαριστώ επειδή έχει ωραία βυζιά η κυρία!!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πολυ ησυχια στα θρεντς..
καληνυχτα

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Άνθρακας ο θησαυρός!!!!
Αλλά από την πρώτη στιγμή σου βγάζει αυτό το αίσθημα της....αρπαχτής που ήρθε να κάνει!!!!
Αύριο αναλυτική εκθεσούλα και εγώ δεν θα χαριστώ επειδή έχει ωραία βυζιά η κυρία!!!!!
Ανθρωπέ μου, με γλύτωσες στο τσακ! Καλή Ανάσταση!  :grin:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.169
Πόντοι
6.635
Άνθρακας ο θησαυρός!!!!
περιμενουμε ενημερωση ;)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
H sophie moone στην Αθηνα????????????????

Η' fake?????????????????

H ηλικια,η γλωσσες και η χωρα καταγωγης ειναι ψευτικα!

Μόλις είδα το post, ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια αναφορά σ'αυτή στο forum :) Τελικά ήταν μούφα; Πραγματικά πάντως αλλού γι'αλλού οι πληροφορίες. Ασχολείται με ct γενικά; Ξέρουμε; Κάποια στιγμή είδα ότι είχε σταματήσει γενικά απ'το επάγγελμα (ταινίες και φωτογραφίσεις) αλλά σ'ένα blog της έγραψε ότι επέστρεψε.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
M
περιμενουμε ενημερωση ;)
Matrix το κορμί της παραπλήσιο με της Λάουρα αλλά με σιλικομένο βύζο!!!!
Και καμία σχέση στο σέρβις...η Λάουρα σε έκανε "δικό της"!!!!
Αυτή είναι "κούκλα" στο μαμήσι μπροστά της!!!!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
τιποτα..πολυ ξεραιλα ρε γαμωτο...

talibanezos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
0
Πραγματικά έχει καταφέρει να συνεννοηθεί κανείς με το ???!!!. Οι άνθρωποι είναι απλώς ερασιτέχνες του χειρίστου είδους! Τη μία φορά μου κλείνουν ραντεβού στις 17:00 προχθές με την Anna (gallery/anna/) το οποίο δεν έγινε ποτέ αν και πήγα στο ξενοδοχείο. Απλώς δεν εστειλαν ποτέ αριθμό δωματίου και ούτε απαντούσαν σε sms η κλήσεις... Σήμερα μου κλείνουν πάλι με την Anna στις 18:00 και το ακυρώνουν πάλι χωρίς καμία ενημέρωση (το έμαθα επειδή επικοινώνησα εγώ μαζί τους μετά από πολλά sms), μου λένε στις 20:00, λέω εντάξει και μετά το ξανακυρώνουν και μου λένε "she avaιlable only after 12:00"!!! Δεν απάντησαν σε κανένα μήνυμα που έστειλά ρωτώντας το λόγο ακύρωσης (έστειλα και sms και email) και στο τέλος μετά από κλήση που έκανα απάντησε κάποια προφανώς θεόχαζη, η οποία μου είπε ότι ακύρωσε επειδή κάποιος άλλος ήθελε να μείνει παραπάνω!! Καλά, πόσο παραπάνω;;; Κι εγώ μωρή μαλάκω αν είχα ξεκινήσει από Χαλκίδα, Θήβα κλπ για να έρθω στο ραντεβού στην ώρα μου τί θα γινότανε;; Θα έτρωγα τέτοιο στήσιμο και δύο φορές απανωτές!! Δεν ξέρω αλλά ορισμένα πρακτορεία είναι μάλλον μόνο για αρπαχτή και ίσως δεν ενδιαφέρονται για την απαράδεκτη συμπεριφορά που επιδεικνύουν... Αν κάποιος έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο πρακτορείο ας το αναφέρει παρακαλώ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πραγματικά έχει καταφέρει να συνεννοηθεί κανείς με το ???!!!. Οι άνθρωποι είναι απλώς ερασιτέχνες του χειρίστου είδους! Τη μία φορά μου κλείνουν ραντεβού στις 17:00 προχθές με την Anna (gallery/anna/) το οποίο δεν έγινε ποτέ αν και πήγα στο ξενοδοχείο. Απλώς δεν εστειλαν ποτέ αριθμό δωματίου και ούτε απαντούσαν σε sms η κλήσεις... Σήμερα μου κλείνουν πάλι με την Anna στις 18:00 και το ακυρώνουν πάλι χωρίς καμία ενημέρωση (το έμαθα επειδή επικοινώνησα εγώ μαζί τους μετά από πολλά sms), μου λένε στις 20:00, λέω εντάξει και μετά το ξανακυρώνουν και μου λένε "she avaιlable only after 12:00"!!! Δεν απάντησαν σε κανένα μήνυμα που έστειλά ρωτώντας το λόγο ακύρωσης (έστειλα και sms και email) και στο τέλος μετά από κλήση που έκανα απάντησε κάποια προφανώς θεόχαζη, η οποία μου είπε ότι ακύρωσε επειδή κάποιος άλλος ήθελε να μείνει παραπάνω!! Καλά, πόσο παραπάνω;;; Κι εγώ μωρή μαλάκω αν είχα ξεκινήσει από Χαλκίδα, Θήβα κλπ για να έρθω στο ραντεβού στην ώρα μου τί θα γινότανε;; Θα έτρωγα τέτοιο στήσιμο και δύο φορές απανωτές!! Δεν ξέρω αλλά ορισμένα πρακτορεία είναι μάλλον μόνο για αρπαχτή και ίσως δεν ενδιαφέρονται για την απαράδεκτη συμπεριφορά που επιδεικνύουν... Αν κάποιος έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο πρακτορείο ας το αναφέρει παρακαλώ.

Τυχερος ησουν και μεινανε μερικα λεφτα στην τσεπη!  :grin:

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
εεεεεεεε....εντάξει όχι και studio ακριβώς!!!!!
Σάουνα.....για τα φλόκια!!!! :grin: :grin: :grin:
:sunglasses:

προφανως λετε για το fun palast που ισχυει οτι και στο γνωστο σε ολους αρτεμις....60 το μισαωρο η για μια φορα ..120 η ωρα ...χωρις τα εξτρα ........

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Τυχερός ήσουνα, σε εβγαλαν από τη δύσκολη θέση να πας να τη δεις και να φύγεις, όπως τουλάχιστον έκανα εγώ που από καθαρή "τύχη" μου έκατσε χωρίς πρόβλημα ραντεβού.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.818
Πόντοι
4.655

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories