Συγκινήθηκα από αυτή τη de profundis "κατάθεση" του συναθλητή!! Ίσως γιατί θα μπορούσα να την έχω γράψει κι εγώ...
Μην κοροϊδεύετε κωλόπαιδα! Σοβαρολογούμε...
Ναι ρε φίλε gianevan, κι εγώ την ίδια κρίση περνάω, αλλά και λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει! Και μη νομίζεις ότι πάω να κάνω τον έξυπνο ή τον μάγκα, ότι δηλ. εγώ είμαι υπεράνω, το αντίθετο, κι εγώ τα ίδια σκατά (για τον εαυτό μου μιλάω μόνο, μη τον πάρει κανείς προσωπικά το χαρακτηρισμό) είμαι κατά βάθος, κι εγώ εδώ και κάποιο (αρκετά μεγάλο) διάστημα μόλις δω γυναίκα
σχετικά της προκοπής στο δρόμο, όχι καμμιά κούκλα, εκεί δεν το συζητάμε, γυρνάω να κοιτάξω το κώλο της και τη καρφώνω με τα μάτια, λες και έχω να δω γυναίκα μήνες, όπως τότε που ήμουν στη προπαίδευση στο στρατό. Αλλά τι να κάνω, έτσι νιώθω, να το αλλάξω δεν μπορώ! Από την άλλη όμως υπάρχει και η άλλη μας ζωή, η οικογένειά μας, η δουλειά μας, όλα. Δεν είναι δυνατόν να μας τα τρώνε όλα οι πουτάνες. Δεν λέω, κάποια απ' αυτά που βγάζουμε θα τα δίνουμε και σ' αυτές, αφού έχουμε το χούι. Αλλά όχι όλα, πανάθεμά με, υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώνουμε σ' αυτή τη ζωή, ενοίκια, σχολεία, μισθούς άλλων, σούπερ μάρκετ, φαγητά έξω με την οικογένεια, ταξίδια, σκατά, φατά, δεν υπάρχει τελειωμός. Αυτά όλα πως θα πληρωθούν άμα τα δίνουμε όλα για το πούτσο μας, έλα και πες μου; Γιατί αν τα δίνεις όλα για κει, τότε έχεις πρόβλημα, είσαι εθισμένος, όπως ο τζογαδόρος ή ο ναρκομανής. Εκτός κι αν ο τύπος που έγραψε τόσο γλαφυρά και ειλικρινά αυτή του τη κατάσταση, έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα (υπάρχουν και τέτοιοι) και έχει πάντα περίσσεμα να κάνει το κέφι του. Τότε no problem. Απλά να προσέχει και τα καρδιακά του, γιατί από τη πολλή κατάχρηση...
Είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία βλέπεις.