Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (3 μέλη και 82 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Eπίσης δε δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε απαξιωτικά για κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρουμε, ιδίως αν έχουμε κάνει προσπάθεια να το γνωρίσουμε αλλά τελικά η ιστορία στράβωσε...

Συνεχώς πρέπει να κάνω μαθήματα καλής συμπεριφοράς;...

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακες ποιος γαμαει την αλεξανδρα???
μου ακυρωσαν το σημερινο(ενω ηταν επιβεβαιωμενο) γιατι θα ειναι πολυ κουρασμενη λεει..
αει στα διαλα επιτελους..

:2funny: :2funny: :2funny:
Είναι και μεγαλοκοπέλα... Δείξε λίγο κατανόηση!  :2funny: :grin: :cheesy:
Να της φέρεστε με ευγένεια για να σας δεχτεί και όλους σας!  :2funny:
Ο Γεο... Ποιος άλλος?  :think:  :dancing: :grin:

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
ρε μαλακες ποιος γαμαει την αλεξανδρα???
μου ακυρωσαν το σημερινο(ενω ηταν επιβεβαιωμενο) γιατι θα ειναι πολυ κουρασμενη λεει..
αει στα διαλα επιτελους..

Διαθέσιμη μόνο μετά τις 21.30 σήμερα μου είπαν εχθές. Πόδι δεν έχει κλείσει όπως φαίνεται  :fuck1:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σερί θα το πανε ????
Τουλάχιτον να μην έρθουν εξουθενωμένες, αν και του Βέλγους και τους Γάλλους δεν τους φοβάμαι  :2funny:
Πρόεδρε την Jasmin να την περιμένουμε????????
Noμιζω πως ναι μετα απο τις γνωστες !!!

Μεσο ορος 31 οκ το εβγαλα ευκολο !!! :grin:
42+20 δια 2 =31

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
θα πάρω σούπερ ντουετάκι με 300 δίωρο, αλλά την μία δεν θα την πληρώσω (εκείνη τη στιγμή, γιατί τις γυναίκες πάντα τις πληρώνουμε...), γιατί την έχω καβατζωμένη μόνιμα!

Επειδή δε και αυτή (που δεν θα πληρωθεί) είναι σίγουρη για το κρεβάτι που κάνει και η άλλη το ίδιο, το προσδοκούμενο έχει αρχίσει να με φιάχνει και εμένα από τώρα...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι με την ακριβή σουίτα που έχω κλείσει και τα μπουζούκια μετά, μπορεί και να ξεπεράσω το χιλιάρικο, αλλά δε βαριέσαι! Η ουσία είναι να περνάμε καλά...

Καλημέρα! Είπα κι εγώ, άρχισαν οι εκπτώσεις και στα ντουέτα και δεν το πήρα χαμπάρι! Γιατί για 300 για 1 ώρα ίσως και να το έχω δει, αλλά για δίωρο πουθενά μέχρι τώρα. Όσο για το φτιάξιμο, (συγ)κρατήσου για να έχεις δυνάμεις για τη συνάντηση. Έχουμε (και συ και γω) και μία ηλικία, μη ξεχνιόμαστε  :2funny:. Τώρα γιατί πάει το μυαλό μου σε κείνη που εκθείαζες στο pm που μου έστειλες πρόσφατα, ως τη μία από τις άλλες δύο κορυφές του τριγώνου, έλα μου ντε; Όποια κι αν είναι πάντως, μακάρι να μουν στη θέση σου. Καλά βόλια!!  :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eπίσης δε δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε απαξιωτικά για κάποιο πρόσωπο που δεν ξέρουμε, ιδίως αν έχουμε κάνει προσπάθεια να το γνωρίσουμε αλλά τελικά η ιστορία στράβωσε...

Συνεχώς πρέπει να κάνω μαθήματα καλής συμπεριφοράς;...
Πεστα Δασκαλε !!!!
Παλιοχαρακτηρες !!! :rolleyes:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλημέρα! Είπα κι εγώ, άρχισαν οι εκπτώσεις και στα ντουέτα και δεν το πήρα χαμπάρι! Γιατί για 300 για 1 ώρα ίσως και να το έχω δει, αλλά για δίωρο πουθενά μέχρι τώρα. Όσο για το φτιάξιμο, (συγ)κρατήσου για να έχεις δυνάμεις για τη συνάντηση. Έχουμε (και συ και γω) και μία ηλικία, μη ξεχνιόμαστε  :2funny:. Τώρα γιατί πάει το μυαλό μου σε κείνη που εκθείαζες στο pm που μου έστειλες πρόσφατα, ως τη μία από τις άλλες δύο κορυφές του τριγώνου, έλα μου ντε; Όποια κι αν είναι πάντως, μακάρι να μουν στη θέση σου. Καλά βόλια!!  :rockon: :rockon:
Ωχ και σε σενα PM !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην τα λες απεξω αυτα ρε θα μαζευτουνε πολλοι !!!! ;)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Και που να δεις οταν στα δωσει στο ...........χερι να τα χρησιμοποιησεις  :2funny: :2funny: Αλλο πραγμα η Καρο  ;)

Γιατί όμως εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι θέλει να είναι το αφεντικό της υπόθεσης και όχι η τιμωρούμενη;  :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τρία τηλέφωνα έχω πάρει από κάποια που παρακολουθεί και είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο της ποστ!

Προσπαθώ να την αποτρέψω, κυρίως διότι πιστεύω πως μία κυρία δεν είναι σωστό να παρεκτρέπεται.
Ούτε και να συναγελάζεται με ρεμάλια σαν κι εμάς εξ άλλου!  :2funny: :2funny: :2funny:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Τρία τηλέφωνα έχω πάρει από κάποια που παρακολουθεί και είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο της ποστ!

Προσπαθώ να την αποτρέψω, κυρίως διότι πιστεύω πως μία κυρία δεν είναι σωστό να παρεκτρέπεται.
Ούτε και να συναγελάζεται με ρεμάλια σαν κι εμάς εξ άλλου!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το 1ο της post σε αυτό το thread ή γενικά;  :dancing: Γιατί αν είναι αυτή που υποννόησα προηγουμένως, έχει στείλει ήδη 1 post σε κάποιο άλλο thread, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε.  :rockon: Πάντως είναι ευπρόσδεκτη, και καλώς να ορίσει, αν το επιθυμεί διακαώς.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το 1ο της post σε αυτό το thread ή γενικά;  :dancing: Γιατί αν είναι αυτή που υποννόησα προηγουμένως, έχει στείλει ήδη 1 post σε κάποιο άλλο thread, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε.  :rockon:

Αυτή που λες εσύ είναι αυτή που εννοείς και σου είχα πει στο π.μ. και έχει 3 ποστς.

Η άλλη που λέει ο άλλος είναι άλλη, έχει λογαριασμό στο σάιτ αλλά δεν έχει ποστς.

Απλά είναι, μην τα μπλέκουμε...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Αυτή που λες εσύ είναι αυτή που εννοείς και σου είχα πει στο π.μ. και έχει 3 ποστς.

Η άλλη που λέει ο άλλος είναι άλλη, έχει λογαριασμό στο σάιτ αλλά δεν έχει ποστς.

Απλά είναι, μην τα μπλέκουμε...

Άμα μιλάμε με γρίφους, αυτά γίνονται! Τελικά, αυτή που λέω εγώ είναι αυτή που πρόκειται να συναντήσεις και που θέλει να παρέμβει (καλοδεχούμενη, το επαναλαμβάνω, άλλωστε δεν έχω πει τίποτα κακό γι'αυτήν μέχρι τώρα, νομίζω), ή αυτή που θα συναντήσεις είναι αυτή που λέει ο άλλος; Είμαι και λίγο αργός, μη με παρεξηγείς.  :idiot:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εμενα Πιλοτε αυτη ειναι η δικια μου απο κατω !!
Εσυ για ποια λες !!! :P
Αυτη μου ταξανε αλλα πηρα τα αρχιδια μου !! :grin: :grin: :grin:

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Εμενα Πιλοτε αυτη ειναι η δικια μου απο κατω !!
Εσυ για ποια λες !!! :P
Αυτη μου ταξανε αλλα πηρα τα αρχιδια μου !! :grin: :grin: :grin:
απαπαπαπα θα σηκώσουμε πυρετό μεσημεριάτικα!!!τι κομμάτι ειναι αυτό;;; :o :o :o :rockon: :rockon: :rockon:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί την αποτρέπεις, αν τα κίνητρά της δεν είναι εισπρακτικά,μιά και πρόκειται για κυρία τάνα, γιατί όχι;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mε τις Δευτεραντζες πειτε του zuzuzna οτι δεν κανουμε Bookings !!!
Ας ξαμοληθη να βρει καινουριες γιατι αυτες παραπαλιωσαν !!!
Σαν την Mila ενα πραγμα !!!

NERICAST

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Κριτικές
11
Like
3
Πόντοι
11
Άμα μιλάμε με γρίφους, αυτά γίνονται! Τελικά, αυτή που λέω εγώ είναι αυτή που πρόκειται να συναντήσεις και που θέλει να παρέμβει (καλοδεχούμενη, το επαναλαμβάνω, άλλωστε δεν έχω πει τίποτα κακό γι'αυτήν μέχρι τώρα, νομίζω), ή αυτή που θα συναντήσεις είναι αυτή που λέει ο άλλος; Είμαι και λίγο αργός, μη με παρεξηγείς.   :idiot:
μπλέξαμε τα μπούτια μας,με τα η άλλη του άλλου....ουτε εξετάσεις να δίναμε,πολύ γρίφος... :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom