Κοιταξε στο θρεντ "Ανεξαρτητες................" και θα τα βρεις. ;)
Κατάλαβα, πάλι θα πρέπει να ξενυχτήσω απόψε , κι αύριο να "σέρνομαι" στη δουλειά μου!
Κοιταξε στο θρεντ "Ανεξαρτητες................" και θα τα βρεις. ;)
Βρε πιλοτε δεν λεει για την Ανγκελ. Αυτη ειναι σταθερη αξια και ερχεται πολυ συχνα Αθηνα.
Καλώς τον! Εννοείς εμένα προφανώς, μη φοβάσαι δεν παρεξηγούμαι, δηλαδή θες να πεις ότι η κυρία δεν αξίζει! Και τότε όλες αυτές οι κριτικές;
Λουκ έχουμε θέμα...λέμε!!!!
Και που να έρθει αυτό το πλάσμα!!!!
Ξηλωθείτε καθάρματααααααααααα...........
Kinky - ξεkinky, δεν πα να 'ναι ό,τι θέλει, μόνο κανένα μαρκούτσι στο κώλο να μη θελήσει να μου βάλει , όπως μου το γυρόφερνε η φίλη μας η Karo , επειδή με είδε "ψαρωμένο" :o, ένεκα 1ης φοράς , κι από κει και πέρα πιστεύω ότι θα τη βρω την άκρη μαζί της .
Και τις φωτογραφίες φοβούνται να τις δείξουν, σκέψου χάλια!
Εδώ άλλες τις βλέπεις σε (δικές τους) φωτό θεές και αποδεικνύονται μετριότητες.
Και 650 το δίωρο;!!
Έχω κανονίσει κάτι τέτοιο για μεθαύριο, σίγουρα πολύ καλλίτερο, με λιγότερα από τα μισά...
Και τις φωτογραφίες φοβούνται να τις δείξουν, σκέψου χάλια!
Εδώ άλλες τις βλέπεις σε (δικές τους) φωτό θεές και αποδεικνύονται μετριότητες.
Και 650 το δίωρο;!!
Έχω κανονίσει κάτι τέτοιο για μεθαύριο, σίγουρα πολύ καλλίτερο, με λιγότερα από τα μισά...
Μην σε παίρνει από φόβο
Μπά! ήταν Μιχαλακοπούλου και δε τα ξέρω τα πολύ καλά εκείΤουλάχιστον ο γύρος ήταν καλός?
Ντόνερ?...για πες, γιατί μετά από ένα καλό μαμήσι πάντα ψάχνουμε για ένα καλό γύρο με τον φίλο σου!!!!
Μπά! ήταν Μιχαλακοπούλου και δε τα ξέρω τα πολύ καλά εκεί
Ε, όχι κι από φόβο, αρκεί να μη δω τίποτα χάρακες και καμτσίκια, όπως αυτά που είχε αραδιασμένα η Κάρο στο κρεβάτι της μόλις μπήκα! Ούτε κι εσύ όμως θες να μ' αφήσεις ν' αγιάσω και να πάω για ύπνο, τη βλέπω τη δουλειά.
Ε, όχι κι από φόβο, αρκεί να μη δω τίποτα χάρακες και καμτσίκια, όπως αυτά που είχε αραδιασμένα η Κάρο στο κρεβάτι της μόλις μπήκα!
Τώρα με διαολίζεις, αδελφέ, είπα να το κλείσω και να πάω για ύπνο, και συ τώρα μου βάζεις φυτιλιές! Τι εννοείς, ότι θα πάρεις καλό duετάκι για δίωρο και με λιγότερο από 350; Αυτό θες να πείς; Φτιάξε με τώρα!
Αυτό ξαναπέστο!!!!!Ωραίο θέμα....
Για διεπιστημονική προοσέγγιση και ανάλυση!!!