Φίλοι συναγωνιστές review από την Simone μετά από 3ωρο ραντεβού.
Για να μην μακρυγορούμε στην κλίμακα του 10 και με το 10 να το πάιρνουν οι θεές.
Εμφάνιση
Στήθος 8/10
Σώμα 7/10
Πρόσωπο 8/10
Το σωματάκι χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ήταν σφιχτό αν και με όχι κορυφαίο δερματάκι. Χωρίς ιδιαίτερη μέση αλλά με μεγάλο φυσικό στήθος,σφιχτό κωλαράκι και μακριά και όμορφα πόδια. Θηλές και ρώγες όχι μεγάλες αλλά αρκετές. Ξυρισμένη παντού με όχι μεγάλα χείλια και κλειτορίδα αλλά αρκετά για να κάνεις την δουλειά σου.
Μάτια όμορφα και χαμογελαστά. Δεν ήταν αυτό που λέμε γυναικάρα αλλά αυτό που φαίνεται και στις φωτό κορίτσαρος.
Χαρακτήρας
9/10 Φιλική , φιλικότατη σαν να είσαι στο κρεβάτι με μιά παλιά σου φίλη.
Δεν σου τρώει τον χρόνο με κουβέντα αλλά γουστάρει να τα πείτε και λίγο, έτσι για να σπάσει και ο πάγος βρε παιδί μου και σίγουρα όχι για να σε αποφύγει. Ακόμα και για να ανάψει τσιγάρο σε ένα διάλλειμα με ρώτησε αν με πειράζει.
Επιδόσεις.
9/10 Συμμετοχή άφθονη. Κουνήματα,λυγίσματα,πίπες καλές και βαθιές και συνεχείς. Πισωκολλητα,από πάνω,από κάτω,στα πλάγια,τρίψιμο στο στήθος και γενικά άριστη συμπεριφορά στο κρεββάτι. Δεν κάνει DFK όπως γράφει στην σελίδα αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας λέιψει. Αποζημιώνει με όλα τα υπόλοιπα.
Χωρίς υπερβολές στις φωνές και χωρίς να δείχνει ότι δουλεύει το "πάει όμορφα το γράμμα". Ακούραστη και δεν θα δυσανασχετήσει όσες φορές και να θέλετε να επαναλάβετε το "ποιήμα".
Εν κατακλείδι... Επαθα πλάκα με τα χαμογελαστά μάτια της και την γενικότερη συμπεριφορά της. Αν και φίλη με την Magda είναι η μέρα με την νύχτα μεταξύ τους. Μπορεί να ήταν και μιά γενικότερη χημεία που έδεσε μεταξύ μας και περάσαμε όμορφα.
Πάντως είμαι σίγουρος ότι αν είστε ευγενικοί μαζί της θα λάβετε και την ανάλογη περιποίηση, τουλάχιστον έτσι μου έδειξε.
Εγώ θα ξαναπάρω, ήταν η μοναδική φορά σε CG και CT που δεν έκλαψα χρήματα.