Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (1 μέλη και 54 επισκέπτες)

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
πολυ υφακι βλεπω τελευταια απο μερικους και δεν καταλαβαινω τον λογο!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
βρε εμενα στην καραπουτσακλαρα μου γιατι ετσι & αλλιως δεν ψωνιζω..για τους πελατες το λεω που θα ειναι οι πρωτοι που θα βγουν εδω να κλαψομουνιαζουν..

Από πίτα που δεν τρως τί σε μέλει και αν καεί λοιπόν;

Ή νομίζεις ότι το σάιτ περίμενε η αστυνομία για να ενημερωθεί -εδώ γίνεται της πόπης στο ίντερνετ από  σάιτς με αποκλειστικό αντικείμενο city - tours- εμάς περίμεναν για να κάνουν συλλήψεις;

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή υποσχέθηκα review για Saskia προχθές και επειδή αν και καθυστερημένα μπορεί να σώσω κάνα δυό σας περιγράφω την εμπειρία μου ως εξής:
<<Η σιωπή των Αμνών>> κυριολεκτικά ως προς την σιωπή και ως προς το αμνός (κοινώς αρνί)
Δηλαδή σπό μούγγα έως το πολύ ένα μμμμ ,άσπρη επιδερμίδα με ξανθοκόκκινη επιδερμίδα, ούτε σκέψη για DFK αφού δεν υπάρχει ούτε το FK ,δεν της αρέσει το OWO και έχει έφεση στις αερόπιπες (ακόμα και με προφυλακτικό)
Τί να πω 2/2 μέσα σε μία εβδομάδα πάει πολύ.
Φυλαχτείτε γιατί η ποσότητα με την ποιότητα είναι αντιστρόφως ανάλογες απ'ότι φαίνεται στα ct αυτής της εβδομάδας.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν αυτά αφορούν την Saskia που είναι τώρα Αθήνα; Με τις αλλαγές ονομάτων που κάνουν τα CTs ποτέ δεν ξέρεις...

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν αυτά αφορούν την Saskia που είναι τώρα Αθήνα; Με τις αλλαγές ονομάτων που κάνουν τα CTs ποτέ δεν ξέρεις...
αν και 1 μερα καθυστερυμένα η συγκεκριμενη καρ..λα μουγγα μονο ιταλικα.hobby της να βλεπει ταινιες στην τηλεοραση και να κανει συνεχεια μπανιο.πηρα το πρακτορειο μετα απο 30 λεπτα αφου ετρωγε τον χρονο σκοπιμα τους ξεχεσα και την κοπανησα.μην τους αφηνετε να κοροιδευουν.
παιδες χάλια συμπεριφορα η τυπα, δεν σεβονται τα λεφτα που περνουνε.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
AMA είσαι πρακτορείο με Ελληνικά κονέ την βρίσκεις την λύση!

ΠΡΩΤΑ tour σε ΘΕΣ/ΚΗ και μετά αθήνα ΑΛΛΑ outcall ONLY! Aντε η ΕΛΛΑΣ να κάνει συληψεις? Να στήσεις σκηνικό, κλπ κλπ γραφειοκρατία.
Αντε μήπως δούν και λίγο φως οι φίλτατοι ΘΕΣ/ΚΟΙΣ οκ brothers?

Stelios(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ναι. Το είδα και εγώ το νέο γραφείο και σκέφτομαι μήπως και χτυπήσω την Sendy για κάνα διωράκι:
Πάντως στην επικοινωνία του ήταν ταχύτατο το γραφείο.
Έχει μήπως κανένας συναγωνιστής πετύχει την κοπέλα σε αυτό ή άλλο γραφείο να μα πει καμια γνώμη?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ναι. Το είδα και εγώ το νέο γραφείο και σκέφτομαι μήπως και χτυπήσω την Sendy για κάνα διωράκι:
Πάντως στην επικοινωνία του ήταν ταχύτατο το γραφείο.
Έχει μήπως κανένας συναγωνιστής πετύχει την κοπέλα σε αυτό ή άλλο γραφείο να μα πει καμια γνώμη?

Γνώμη δεν έχω αλλά άμα δείχνει να είναι Ρωσίδα οπότε τα service ίσως να είναι καλά και το λέω αυτό διότι εαν έχει έρθει για αρπαχτή
τότε κλαφτα Χαράλαμπε... Είναι και νέο πρακτορείο δίκοπο μαχαίρι. Σαν φωτό δείχνει καλή όχι υποσχόμενη.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Γιατί μου μυρίζει λιθουανικός κλώνος?? .... ελπίζω να κάνω λάθος. H Sendy πάντως μας έρχεται κατευθείαν από Λονδίνο.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί μου μυρίζει λιθουανικός κλώνος?? .... ελπίζω να κάνω λάθος. H Sendy πάντως μας έρχεται κατευθείαν από Λονδίνο.

Αρε Tipos έγραψε πάλι με όλες τις σωστές πληροφορίες. Ρωσίδα είπα επειδή είπε ξέρει Ρωσικά κατά το site. Αλλά τί Λιθουανία
τι Ρωσία πασα γη πατρίς για τάνες...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
τώρα το πρωί το είναι νεκρό
και γράφει , μάλλον στα ρουμανικα, ότι δεν είναι προσβάσιμο

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Από το Σάββατο είναι down το site τους πάντως. Μαζί με τη Sendy ερχεται και μια Amanda από το ίδιο πρακτορείο.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
OK- πάντως στο
δεν αναφέρεται πλέον καμμιά  άφιξη  μοδέλου στην  Αθήνα> έχει μόνο  ....2  γκεη και μια ντόμινα σε  πολύ κατοπινές σελίδες

μας πήραν είδήση ... :tickedoff: :tickedoff:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
OK  παιδια- συγγνώμη,  μάλλον τότε έχω εγώ κάποια βλάβη- δεν θα ξαναποστάρω επ ' αυτού...

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
εχουμε κανα νεο απο nicky (angels)?

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εχουμε κανενα review για Irena απο zuzana? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες εχουμε κανενα review για Irena απο zuzana? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...

Aν θυμάμε καλά αξίζει, είχα διαβάσει ένα review στο προηγούμενο ταξίδι ΑΛΛΑ καθ ότι σοβαρό πρακτορείο οταν έκλεισα 2 μέρα
και πηγαινε λίγο πριν φτάσω μου είπαν πως το κορίτσι ήταν άρρωστο!!! Τους δέρνει η  :jerking:

Μάλλον θα ξαναπάρω αλλά ψάχνω την ημέρα λόγω φόρτου ... αστα να πάνε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom