alexander33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.992
πολυ υφακι βλεπω τελευταια απο μερικους και δεν καταλαβαινω τον λογο!!
βρε εμενα στην καραπουτσακλαρα μου γιατι ετσι & αλλιως δεν ψωνιζω..για τους πελατες το λεω που θα ειναι οι πρωτοι που θα βγουν εδω να κλαψομουνιαζουν..
Επειδή υποσχέθηκα review για Saskia προχθές και επειδή αν και καθυστερημένα μπορεί να σώσω κάνα δυό σας περιγράφω την εμπειρία μου ως εξής:
<<Η σιωπή των Αμνών>> κυριολεκτικά ως προς την σιωπή και ως προς το αμνός (κοινώς αρνί)
Δηλαδή σπό μούγγα έως το πολύ ένα μμμμ ,άσπρη επιδερμίδα με ξανθοκόκκινη επιδερμίδα, ούτε σκέψη για DFK αφού δεν υπάρχει ούτε το FK ,δεν της αρέσει το OWO και έχει έφεση στις αερόπιπες (ακόμα και με προφυλακτικό)
Τί να πω 2/2 μέσα σε μία εβδομάδα πάει πολύ.
Φυλαχτείτε γιατί η ποσότητα με την ποιότητα είναι αντιστρόφως ανάλογες απ'ότι φαίνεται στα ct αυτής της εβδομάδας.
αν και 1 μερα καθυστερυμένα η συγκεκριμενη καρ..λα μουγγα μονο ιταλικα.hobby της να βλεπει ταινιες στην τηλεοραση και να κανει συνεχεια μπανιο.πηρα το πρακτορειο μετα απο 30 λεπτα αφου ετρωγε τον χρονο σκοπιμα τους ξεχεσα και την κοπανησα.μην τους αφηνετε να κοροιδευουν.Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν αυτά αφορούν την Saskia που είναι τώρα Αθήνα; Με τις αλλαγές ονομάτων που κάνουν τα CTs ποτέ δεν ξέρεις...
Ναι. Το είδα και εγώ το νέο γραφείο και σκέφτομαι μήπως και χτυπήσω την Sendy για κάνα διωράκι:
Πάντως στην επικοινωνία του ήταν ταχύτατο το γραφείο.
Έχει μήπως κανένας συναγωνιστής πετύχει την κοπέλα σε αυτό ή άλλο γραφείο να μα πει καμια γνώμη?
Γιατί μου μυρίζει λιθουανικός κλώνος?? .... ελπίζω να κάνω λάθος. H Sendy πάντως μας έρχεται κατευθείαν από Λονδίνο.
και το
είναι ακόμα νεκρό
Παιδες εχουμε κανενα review για Irena απο zuzana? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι...