Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ρε παιδια αυτη την Anna_indep της τελευταιας κριτικης σε ποιο site τη βρισκουμε?
ρε παιδια αυτη την Anna_indep της τελευταιας κριτικης σε ποιο site τη βρισκουμε?
Η Αλέκσα Δευτέρα και Τρίτη ξεχάστε την!!!
Εγώ πάντως θα το ρισκάρω!
Έχω στείλει SMS και μου έστειλαν αρχική Confirmation!
Καλημέρα συναγωνιστές,
Λέω και εγω να φάω τον 13ο μισθό μου (οτι εχει μείνει δηλ.) και επειδή δεν ειμαι για πολλά ρίσκα γνωρίζει κανείς τίποτα για τη παρακάτω κυρία?
Ευχαριστώ
Ρε Doc τι είναι αυτά που του λες!!!!Εγώ λέω να πας! Σούπερ φαίνεται! Τί ψυχή έχει ένα 200άρι για ένα τέτοιο μωρό; Αρκεί να είναι η ίδια με τις φωτό βέβαια.
Να πας τώρα και να μας πεις ΕΣΥ την κριτική σου.
Άμα σε προλάβει ο τρεζ και βάλει και φωτό, μετά δεν θα την πετυχαίνεις ούτε στο διάδρομο του ξενοδοχείου...
Ρε Doc τι είναι αυτά που του λες!!!!
Ψήνομαι και για τη Julie (αυτή με το μετροπόντικα) φαίνεται σιγουράκι ...
Ναι αυτό να κάνεις, αλλά ο συναγωνιστής σου γράφει ότι δεν είναι για ρίσκα!!!!Λοιπόν Geopa ειλικρινά αν δεν είχα κανονίσει ήδη τις επόμενες μου "κινήσεις" εγώ το μικρό θα το δοκίμαζα.
Κάτι μου βγάζει και σπανίως πέφτω έξω.
Και επί τέλους είπαμε. Αν είναι τελείως μούφα η ιστορία, μεταβολή και γι άλλα...
Επειδή παρακολουθώ πάρα πολύ το site να τονίσω κάτι, το ενδεχόμενο της μεταβολής ειναι πολύ σωστό αλλα δε παίζει για όλους. Εγω π.χ. εχω πολύ περιορισμένο χρόνο και για να μπορέσω να κλείσω μου ειναι δύσκολο. Σκέψου το εξής εχεις κανονίσει μετα απο πολύ κόπο πας και ξέρεις οτι αν φύγεις 1 θεός ξέρει ποτε θα ξαναβρείς "ευκαιρεία"... είναι δυνατόν να φύγεις? Εγω αποκλείω να φύγω ... εκτός και αν ειναι τελείως μπάζο...
Ναι σταματάει.....για 15-20 μέρες!!!Επίσκεψη χθες στη Στέλλα , αδυναμία μου. δεν ξέρω αν το εννοεί αλλά το σταματάει το άθλημα. Από μια αόποψη βοηθάει γιατί μου φαγε τον άμπακα γαμωτο.
Συμφωνώ 100% αλλα κουμάντο κάνει το κάτω κεφάλι! Τωρα μιλάμε και το κάτω κεφάλι κοιμάται ... Αμα ξυπνήσει ...Ρε συ σε καταλαβαίνω. Και δεν θες να φανείς αγενής και λυπάσαι την κοπέλα που θα την προσβάλλεις κλπ. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ!
Το "άθλημα" είναι ομαδικό. Και αν σαν αρχή δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν (και όχι μόνο στις φωτό που είναι και πιο προφανείς, αλλά και στις υπηρεσίες και στις χρεώσεις) τότε ίσως κάτι να καταφέρουμε.
Αλλιώς μια ζωή για μαλάκες θα μας έχουν.
Προσωπικά εγώ αυτή θεωρώ την μεγαλύτερη δυνατότητα του σάιτ και του συγκεκριμένου θρεντ, παρά να μου πει κάποιος πως η τάδε ήταν ωραίο μωρό ή πέρασαν καλά, που εγώ μπορεί να μην περάσω γιατί δεν θα ταιριάξουμε ίσως...
Επίσκεψη χθες στη Στέλλα , αδυναμία μου. δεν ξέρω αν το εννοεί αλλά το σταματάει το άθλημα. Από μια αόποψη βοηθάει γιατί μου φαγε τον άμπακα γαμωτο. Παμε για αλλα. Υπάρχει ρε παιδιά κάποια άποψη για το μανούλι αυτό .
Δεν βρήκα κριτκές. Ευχαριστώ