Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Την κριτική τη διάβασε ο άνθρωπος ρε Λουκ. Την καταχώρησή της θέλει για να επικοινωνήσει μαλλον.

Στο εσκορτνιούζ.eu φίλε. Είναι καμιά 65αριά, αλλά θα την βρεις.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν πρώί είναι....μόλις γύρισα!!!
Δεν με πιάνει και ύπνος.....για κάτσε να γράψουμε κάτι!!!
Τελικά το σάϊτ δεν το.....διαβάζουν!!!
Για αυτό και η Αννα στέλνει αδιάβαστους μερικούς μερικούς!!! :headbang:
Η Αλέκσα Δευτέρα και Τρίτη ξεχάστε την!!! :tickedoff:
Το Λάντα...έχει πάρει την ανηφόρα!!!!...αχ ρε Δάσκαλε!!! :birdman:
Η Λάουρα...ούτε ο γκόμενος της δεν την βλέπει!!!! :S
Η Στέλλα και η Πολίνα το έριξαν στα γκομενιλίκια...από "χαρτί" να φάνε και οι κότες!!!!! :grin:
Καλά να είστε...έχουν αναστενάξει τα καρέ και τα ....κρεβάτια!!! :rockon:
Ποιος 13ος μισθός και μαλακίες!!!! :2funny:
Εσείς έχετε κατασπαράξει και τα κέρδη του 2010!!! :rolleyes:
Καλά μαμήσια και ευτυχισμένος ο καινούργιος....ΠΑΣΧΑΣ!!!! :dancing:
ΑΑΑΑΑΑ...ρε παιδιά κανά καρεδάκι μαζί μου...δεν με παίζει κανένας...ψιλό, όχι χοντρό...θα κάτσω να χάσω, σας το υπόσχομαι!!!! :rockon: :rockon:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Λογικό είναι αφού η κοπέλα είναι αστέρι
Και τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο που την είδα τελευταία φορά ήταν και προσγειωμένη σαν χαρακτήρας.
Ελπίζω οι εξαιρετικές κριτικές που έχει πάρει εδώ καθώς και από τους Γάλλους και Ιταλούς συναθλητές, να μην της έχουν φουσκώσει τα μυαλά
(το μόνο σχετικό προβληματάκι είναι τα σχετικά αδύναμα αγγλικά της αλλά επειδή είναι έξυπνη και τσαχπίνα ξεπερνίεται εύκολα  ;))

Η Αλέκσα Δευτέρα και Τρίτη ξεχάστε την!!! :tickedoff:

Nikolaidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως θα το ρισκάρω!
Έχω στείλει SMS και μου έστειλαν αρχική Confirmation!

Την συγκεκριμένη την στάμπαρα και εγώ. Θα εκτιμήσω την εκτιμησή σου!

Παρεπιπτόντως, έχει κουτουπώσει κανείς σας αυτήν εδώ; Είναι πραγματικές οι φωτό, ή καμμία σχέση;

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Ένας φίλος από εδώ μέσα πόσταρε την κρτική που βρήκε σε κάποιο άλλο site

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, απλά μεταφέρω αυτά που και εγώ διάβασα εδώ μέσα
Πάντως από τις φωτό μου φαίνεται πολύ "πλαστική" για τα γούστα τα δικά μου
Σε άλλους ίσως να αρέσει. Το κακό είναι ότι δεν έχει συζητηθεί και τόσο πολύ ώστε να βοηθηθείς λιγάκι προτού αποφασίσεις

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές,
Λέω και εγω να φάω τον 13ο μισθό μου (οτι εχει μείνει δηλ.) και επειδή δεν ειμαι για πολλά ρίσκα γνωρίζει κανείς τίποτα για τη παρακάτω κυρία?
Ευχαριστώ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Καλημέρα συναγωνιστές,
Λέω και εγω να φάω τον 13ο μισθό μου (οτι εχει μείνει δηλ.) και επειδή δεν ειμαι για πολλά ρίσκα γνωρίζει κανείς τίποτα για τη παρακάτω κυρία?
Ευχαριστώ

Εγώ λέω να πας! Σούπερ φαίνεται! Τί ψυχή έχει ένα 200άρι για ένα τέτοιο μωρό; Αρκεί να είναι η ίδια με τις φωτό βέβαια.

Να πας τώρα και να μας πεις ΕΣΥ την κριτική σου.
Άμα σε προλάβει ο τρεζ και βάλει και φωτό, μετά δεν θα την πετυχαίνεις ούτε στο διάδρομο του ξενοδοχείου... :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγώ λέω να πας! Σούπερ φαίνεται! Τί ψυχή έχει ένα 200άρι για ένα τέτοιο μωρό; Αρκεί να είναι η ίδια με τις φωτό βέβαια.

Να πας τώρα και να μας πεις ΕΣΥ την κριτική σου.
Άμα σε προλάβει ο τρεζ και βάλει και φωτό, μετά δεν θα την πετυχαίνεις ούτε στο διάδρομο του ξενοδοχείου... :grin: :grin: :grin:
Ρε Doc τι είναι αυτά που του λες!!!! :2funny: :2funny:
Φίλε μου skl δες την 4η και 5η φωτό...δεν είμαι ειδικός, αλλά έχει πέσει φωτοσοπιά!!!
Για την ηλικία της....τα ευκόλος εννοούμενα παραλείπονται!!! ;)
Η γνώμη μου είναι να πας στα σίγουρα!!!!
Διάλεξε μια κοπέλα με αληθινές φώτο και να έχει εκθεσούλες, είτε εδώ είτε αλλού που να σε καθοδηγήσουν, όσον αφορά τα γούστα σου!!!!
Μην δώσεις ευρώ παραπάνω σε κάτι τέτοιες!!!!

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλα αν πάει ο Τρεζ... Οσο αφορά τη κριτική 1 φορά εχω συμμετάσχει στο άθλημα μια φορά εχω γράψει κριτική!!! Ψήνομαι και για τη Julie (αυτή με το μετροπόντικα) φαίνεται σιγουράκι ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε Doc τι είναι αυτά που του λες!!!! :2funny: :2funny:

Λοιπόν Geopa ειλικρινά αν δεν είχα κανονίσει ήδη τις επόμενες μου "κινήσεις" εγώ το μικρό θα το δοκίμαζα.
Κάτι μου βγάζει και σπανίως πέφτω έξω.
Και επί τέλους είπαμε. Αν είναι τελείως μούφα η ιστορία, μεταβολή και γι άλλα...

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή παρακολουθώ πάρα πολύ το site να τονίσω κάτι, το ενδεχόμενο της μεταβολής ειναι πολύ σωστό αλλα δε παίζει για όλους. Εγω π.χ. εχω πολύ περιορισμένο χρόνο και για να μπορέσω να κλείσω μου ειναι δύσκολο. Σκέψου το εξής εχεις κανονίσει μετα απο πολύ κόπο πας και ξέρεις οτι αν φύγεις 1 θεός ξέρει ποτε θα ξαναβρείς "ευκαιρεία"... είναι δυνατόν να φύγεις? Εγω αποκλείω να φύγω ... εκτός και αν ειναι τελείως μπάζο...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν Geopa ειλικρινά αν δεν είχα κανονίσει ήδη τις επόμενες μου "κινήσεις" εγώ το μικρό θα το δοκίμαζα.
Κάτι μου βγάζει και σπανίως πέφτω έξω.
Και επί τέλους είπαμε. Αν είναι τελείως μούφα η ιστορία, μεταβολή και γι άλλα...
Ναι αυτό να κάνεις, αλλά ο συναγωνιστής σου γράφει ότι δεν είναι για ρίσκα!!!!
Δεν βλέπεις την αγωνία του?....θέλει να "πάρει" κάτι καλό πριν της γιορτές!!! ;)
Και εσύ τον στέλνεις να κάνει τον.....κομάντο!!!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• dogburglar.jpg
    dogburglar.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 11

Makim

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη χθες στη Στέλλα , αδυναμία μου. δεν ξέρω αν το εννοεί αλλά το σταματάει το άθλημα. Από μια αόποψη βοηθάει γιατί μου φαγε τον άμπακα γαμωτο. Παμε για αλλα. Υπάρχει ρε παιδιά κάποια άποψη για το μανούλι αυτό .
Δεν βρήκα κριτκές. Ευχαριστώ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Επειδή παρακολουθώ πάρα πολύ το site να τονίσω κάτι, το ενδεχόμενο της μεταβολής ειναι πολύ σωστό αλλα δε παίζει για όλους. Εγω π.χ. εχω πολύ περιορισμένο χρόνο και για να μπορέσω να κλείσω μου ειναι δύσκολο. Σκέψου το εξής εχεις κανονίσει μετα απο πολύ κόπο πας και ξέρεις οτι αν φύγεις 1 θεός ξέρει ποτε θα ξαναβρείς "ευκαιρεία"... είναι δυνατόν να φύγεις? Εγω αποκλείω να φύγω ... εκτός και αν ειναι τελείως μπάζο...

Ρε συ σε καταλαβαίνω. Και δεν θες να φανείς αγενής και λυπάσαι την κοπέλα που θα την προσβάλλεις κλπ. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ!
Το "άθλημα" είναι ομαδικό. Και αν σαν αρχή δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν (και όχι μόνο στις φωτό που είναι και πιο προφανείς, αλλά και στις υπηρεσίες και στις χρεώσεις) τότε ίσως κάτι να καταφέρουμε.
Αλλιώς μια ζωή για μαλάκες θα μας έχουν.

Προσωπικά εγώ αυτή θεωρώ την μεγαλύτερη δυνατότητα του σάιτ και του συγκεκριμένου θρεντ, παρά να μου πει κάποιος πως η τάδε ήταν ωραίο μωρό ή πέρασαν καλά, που εγώ μπορεί να μην περάσω γιατί δεν θα ταιριάξουμε ίσως...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Επίσκεψη χθες στη Στέλλα , αδυναμία μου. δεν ξέρω αν το εννοεί αλλά το σταματάει το άθλημα. Από μια αόποψη βοηθάει γιατί μου φαγε τον άμπακα γαμωτο.
Ναι σταματάει.....για 15-20 μέρες!!! :2funny:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ σε καταλαβαίνω. Και δεν θες να φανείς αγενής και λυπάσαι την κοπέλα που θα την προσβάλλεις κλπ. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ!
Το "άθλημα" είναι ομαδικό. Και αν σαν αρχή δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν (και όχι μόνο στις φωτό που είναι και πιο προφανείς, αλλά και στις υπηρεσίες και στις χρεώσεις) τότε ίσως κάτι να καταφέρουμε.
Αλλιώς μια ζωή για μαλάκες θα μας έχουν.

Προσωπικά εγώ αυτή θεωρώ την μεγαλύτερη δυνατότητα του σάιτ και του συγκεκριμένου θρεντ, παρά να μου πει κάποιος πως η τάδε ήταν ωραίο μωρό ή πέρασαν καλά, που εγώ μπορεί να μην περάσω γιατί δεν θα ταιριάξουμε ίσως...
Συμφωνώ 100% αλλα κουμάντο κάνει το κάτω κεφάλι! Τωρα μιλάμε και το κάτω κεφάλι κοιμάται ... Αμα ξυπνήσει ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Επίσκεψη χθες στη Στέλλα , αδυναμία μου. δεν ξέρω αν το εννοεί αλλά το σταματάει το άθλημα. Από μια αόποψη βοηθάει γιατί μου φαγε τον άμπακα γαμωτο. Παμε για αλλα. Υπάρχει ρε παιδιά κάποια άποψη για το μανούλι αυτό .
Δεν βρήκα κριτκές. Ευχαριστώ

Οπότε δεν μας βοηθάει τίποτα στην αρρώστια μας!!
Σταματάει η Στέλλα και αρχίζουν πέντε νέες Στέλλες. Τα μωρά από εκεί είναι ατέλειωτα...
Με χαμηλή την τιμή του αργού πετρελαίου η οικονομία της Ρωσσίας είναι σε μαύρα χάλια (στη πράξη, όχι στα χαρτιά σαν τη δική μας που όλοι καλοπερνάνε!), οπότε η εσωτερικά της αγορά δεν έχει δυναμισμό, άρα που θα πάνε τα μωρά;
Στους μουνόδουλους Ελληναράδες!!

By the way, μια χαρά φαίνεται και η Τίνα!
(Γιατί έχω γίνει τόσο εύκολος και όλες μου αρέσουν, ενώ "αθλούμαι" συστηματικά; Μάλλον γιατί γερνάω...)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom