φίλε μου αν λες για μένα και όμως την ρώτησα! να διαβάσεις το τέλος της έκθεσης μου! δεν μπήκε τυχαία πίστεψε με ξέρω πολυ καλά τι λέω! λες εγώ να μην περίμενα την ερώτηση σου από κάποιον ? για ξαναδιάβασε το σε παρακαλώ! το έχω δεί το έργο! scouting δεν με παιρνει! το αφήνω σε μεγάλους παιχτες σαν εσένα! εγώ είμαι μικρός παίχτης!μιλάω σοβαρα φιλέ μου!
Κακώς το πήρες προσωπικά! Σαφώς και δεν είχα πρόθεση να αντιδικήσουμε, έφτασα δε ακόμη και στο σημείο να υποστηρίξω τη Στέλλα (που είπαμε... και κάποτε είχα διαφωνήσει και για κάτι υψηλές βαθμολογίες χωρίς να έχω και ιδίαν πείρα, αλλά από τις περιγραφές των ίδιων των βαθμολογητών).
Πάντως το πρακτορείο δεν σου απάντησε τελικά, αγενώς, και ξαναλέω δεν ξέρουμε και δεν θα μας το πούνε, από ποτέ είχε δυσφορήσει η κοπέλα για το φορτωμένο της πρόγραμμα. Τέλος πάντων...
Α! Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο παίχτη ειδικά στα C.T. γιατί δεν πρέπει να είναι πάνω από 10-15 οι εμπειρίες μου με το είδος (Για κοπέλες αναφέρομαι, όχι για φορές). Με πουτάνες γενικά είναι πολλές γιατί χρονολογούνται από μακρού.
Πάντως το να ψάξω και να ανακαλύψω κάτι καλό (οτιδήποτε, όχι μόνο πουτάνες!), με εξιτάρει πραγματικά.
Φυσικά δεν είναι πάντα τυχερός κανείς, αλλά δεν είναι μόνο θέμα τύχης. Με λιγο ψάξιμο και κάμποση πείρα καταφέρνεις να αποφύγεις πολλές φόλες.