Χθες το βράδυ και ενώ είχε ναυαγήσει άδοξα κανονισμένη συνάντηση με ντόπιο πορνίδιο λόγω παραλόγων απαιτήσεων του (τα έγραψα αργά το βράδυ στο θρεντάκι της) κανονίζω συνάντηση με τη Μάργκο που από καιρό ήθελα, αλλά λίγο το κόλλημα με τα ξανθά πορνίδια της Ομονοίας, λίγο που μετά το από εβδομάδος τρίο με την Αρριάνα είπα να μείνω μια βδομάδα εκτός, δεν είχα καταφέρει να συναντήσω.
Με δική μου ευθύνη την περίμενα κανένα τρίλεπτο έξω από το δωμάτιό της, γιατί τους είχα αλλάξει την ώρα για μισή ώρα πριν και δεν την είχαν ειδοποιήσει μάλλον. (Φυσικά τα περί ανεξάρτητης είναι παπαριές. Το ρώσσικο τηλέφωνο που κλείνει τα ραντεβού δεν είναι δικό της και αυτή που απαντάει είναι κάποια τσατσά στη Ρωσσία και πάλι καλά δηλαδή γιατί τα Αγγλικά της Μάργκο είναι για κλάματα)
Μου έφτασε τρεχάτη, αγχωμένη και με πολύ πρόχειρα ρούχα, έπινε ένα καφέ στο λόμπυ μου είπε. Πάρα πολύ ευγενικά μου πρότεινε να πάω στο μπάνιο για να γίνει "σέξυ" στο μεταξύ. Πραγματικά στο τρίλεπτο που βγήκα με περίμενε μόνο με ψηλές δικτυωτές κάλτσες και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες είναι αληθινό, χωρίς φωτοσόπ. Το σώμα όπως φαίνεται, αψεγάδιαστο, το βυζί επίσης όπως φαίνεται στη φωτό 3 (ανύπαρκτο!) και το πρόσωπο επίσης όπως φαίνεται, αλλά φυσικά στη φωτογράφιση θα είχε πέσει και το σχετικό σοφάτισμα! Σε τρία λεπτά χθες τί να προλάβει;! Φυσικά 25 δεν είναι, καμιά 30αριά είναι και δυστυχώς της φαίνονται. Είναι προφανές πως 10 χρόνια πριν "φύσαγε" όχι πως τώρα αν την βγάλεις έξω ντυμένη και μακιγιαρισμένη σωστά δεν θα τραβήξει τα βλέμματα...
Από συνεννόηση είπαμε, άστα να πάνε, αλλά αυτό μάλλον για καλό ήταν γιατί αφού δεν είχαμε τίποτα να πούμε ριχτήκαμε στη μάχη χωρίς χρονοτριβές. Μου θύμισε το γνωστό πια σλόγκαν της συμπατριώτισσάς της και προσωρινώς διαμενούσης εις το αυτό ίδρυμα Νταίζης "My frient you're lucky! No English, only sex!"
Οι πολλές περιγραφές δεν είναι απαραίτητες. Με λίγες λέξεις η γυναίκα γαμιέται σαν να είναι η τελευταία φορά που το κάνει και θέλει να το ευχαριστηθεί όσο περισσότερο γίνεται! Συνήθως κρατάω ένα 45λεπτο, 50λεπτο. Με το πάθος και το ρυθμό της Μάργκο δεν πρέπει να κράτησα μισάωρο. Όλα δουλεύαν στο μάξιμουμ! Το στοματικό ήταν μάουθ φάκινγκ, στην καβάλα κόντεψε από το πάθος να μου τον σπάσει (σοβαρολογώ, υπάρχει κάταγμα πέους!). Και αυτά ήταν τα εύκολα, γιατί οι πρωτοβουλίες ήταν δικές της. Όταν έκανα εγώ "παιχνίδι" μου επέβαλε ένα ρυθμό που όσο και να μου άρεσε μου ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσω να ακολουθώ για πολύ ώρα. Και στο μεταξύ να φωνάζει κάτι στα Ρώσσικα. Φωνές καύλας φαινόταν, αλλά τη ρωτούσα αν όλα ήταν καλά. Yes, yes! μου απαντούσε και μου ζητούσε να συνεχίσω.
Όταν τελείωσα κανείς μας δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεββάτι. Κανένα δεκάλεπτο μείναμε αγκαλιασμένοι και μου ζητούσε να την φιλάω, τα μάτια της τα είχε κλειστά, όμως εγώ την κοιτούσα. Ήταν ακόμη πιο όμορφη από πριν! Η ομορφιά της γυναίκας που έχει καλογαμηθεί...
Ντουζάκι οι δυό μας και πάλι στο κρεββάτι. Θέλεις άλλο με ρωτάει. Γιατί της λέω εσυ μπορείς; Καλλίτερα όχι μου λεει, αλλά δεν θέλω να φύγεις, να μείνεις να μου κανεις παρέα μέχρι το άλλο μου ραντεβού. Έμεινα λοιπόν κανένα μισάωρο παραπάνω όπου μου έλεγε διάφορα (ίσως η τόσο καλή διαθεση να βοηθιέται και με τίποτα ;) ) μου έδωσε το Ελληνικό της τηλέφωνο αν θέλω να της μιλήσω, με παρακολούσε να την ξαναεπισκεφθώ σήμερα γιατί αύριο φεύγει και το καλλίτερο μου έδωσε το Ρώσσικο κινητό και με έβαλε να της υποσχεθώ πως θα πάω να την βρώ στη Μόσχα!!
Συμπερασματικά! Η Μάργκο δεν είναι νέα και τόσο όμορφη πια σαν τη Στέλλα και τη Πωλίνα, ούτε πορν σταρ σαν τη Νταίζη και την Καρίνα. Ακόμη δεν έχει τη μόρφωση και το class της Μαρτίνας. Όμως στο κρεββάτι τα σπάει και όταν γαμιέται δεν σκέφτεται πόσα ευρώ αντιστοιχούν σε καθε διείσδυση. (Αυτή ήταν σπόντα για την τελευταία που είναι και απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Μόσχας και της οποίας το εγκώμιο έχω πλέξει στο περελθόν! ;) ;))
Μάγκες σήμερα όποιος προλάβει! Αύριο φεύγει και μετά ίσως τον Φλεβάρη...
Εκτός και κάποιος προσφερθεί να μου κάνει παρέα να πάμε να την βρούμε στη Μόσχα!!