Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (1 μέλη και 67 επισκέπτες)

SimAnd

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η Katie απο SHI που ειχε ερθει τον προηγουμενο μηνα βλεπω οτι ξαναρχεται. Τοσο πελατεια ειχε?Ξερει κανεις τι παιζει με την κοπελα αυτη? Ευχαριστω

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Συνημμένα

• ateddyzxz.jpg
    ateddyzxz.jpg
    175,4 KB · Εμφανίσεις: 39

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
καλά αυτή η lolita έχει ξεφλύγει τελείως....για 2η φορά ζητάει άλλα 50....βρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ...........

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Νέες φωτογραφίες της ANGELIKA BLACK (και ίδιες τιμές) ... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβγαλε τα ρούχα του αλλιώς !!!

:booty:  :booty:  :booty:

www.zuzana.com/wm.asp?T=wIaa8GH1au:08222009022413AM:079166116047:1:ZTV:0:GR&TP=0]http://www.zuzana.com/wm.asp?T=wIaa8GH1au:08222009022413AM:079166116047:1:ZTV:0:GR&TP=0[/url]

Πάνω που κατέβασα αυτές τις μέρες 3 νέα βιντεάκια της απ' το gamato από αμερικάνικα σάιτ: brazzers, Realitykings.com, Fuck My Big Boobs, όπου είναι πραγματικά φωτιά κ λαύρα, κι έλεγα μήπως το 'χουμε αδικήσει το κορίτσι λίγο..!
Τα 2 τελευταία βίντεο που ανέφερα, πρέπει να 'ναι πολύ καινούρια γιατί σ' αυτά, στη θέση του ταττού με τ' όνομα του φίλου της Ruca, υπάρχει πλέον ένα σχεδιάκι..!
Απ' ότι φαίνεται το κορίτσι χώρισε με τον γνωστό πορνοστάρ, που στο ξεκίνημα της καριέρας του τον έπαιρνε κανονικά..! Ποιός ξέρει, μπορεί να το ξαναγύρισε ο τύπος..!
Γι' αυτό ίσως το κορίτσι να 'χε τα ψυχολογικά του κ να μην μπορούσε ν' αποδόσει στα τελευταία τουρ της..! Πάντως, για να τον χτυπήσει ταττού πάνω απ' το μουνί της, πρέπει να 'χε φάει μεγάλο κόλλημα μαζί του..! Για μένα πάντως αυτό το ταττού ήταν πολύ ξενερωτικό να το βλέπω στις φωτο της..! Τώρα ελπίζω να 'χει περισσότερη διάθεση ν' αφοσιωθεί στη δουλειά της..!
Μπορεί να 'ναι κοντούλα σχετικά, αλλά έχει πολύ καυλιάρικο babyface προσωπάκι.., σωματάκι πολύ καλό, γυμνασμένο, μαυρισμένο, κ δυο βύζους τούμπανο, (εμένα μ' αρέσουν έτσι μεγαλύτεροι..!), που θα τις ανοίξουν τις πόρτες για περισσότερς ταινίες στην Αμερική, όπου ως γνωστόν οι μεγάλοι βύζοι πουλάνε..!
Αλλά, αν η συμπεριφορά της εξακολουθεί να 'ναι ίδια με πριν κ παρακολουθεί τηλεόραση στη διάρκεια των ραντεβού, καλύτερα να περιοριστούμε στο να τον παίζουμε βλέποντας τα πολύ ωραία βιντεάκια της..!

jimboulis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ....εσύ στις 15 πάρτης και κανένα δωράκι!!! :2funny:
Μην πάς με άδεια χέρια...!!!! :2funny: :2funny:
Εγω την θεση μου την εχω ξεκαθαρισει εδω κ πολυ καιρο........... :rockon:
Αλλωστε πλεον ειμαι reserve! Παντως εγω τον λογο μου θα τον κρατησω κ θα εξακολουθω να μοιραζομαι οτι εχω (με κοπο) αποκτησει αυτα τα χρονια..............μοναχοφαης δεν ειμαι!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Barbie (Ladiestours): Δεν την έχω πάρει αλλά εάν κρίνω από τις τρελές μούφες και για γέλια κριτικές της το γκομενάκι πρέπει να είναι για τα μπάζα....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Barbie (Ladiestours): Δεν την έχω πάρει αλλά εάν κρίνω από τις τρελές μούφες και για γέλια κριτικές της το γκομενάκι πρέπει να είναι για τα μπάζα....
Γιατί ρε φίδακλα...δεν πιστεύεις τον καλύτερο?
Τον πιο παλιό?
Που ξέρει όλα τα μυστικά?
Δεν ξέρω...εγώ πάντως θα τον παρακολουθώ ανελλιπώς!!!! :sunglasses:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275

Επισκέπτης
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πολυ τσιφορο διαβαζει ο παλιος..

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Βρε κροταλία μη είσαι και τόσο καχύποπτος... Εδώ υπάρχει προεδρική ευλογία... άρα αποκλείεται η μούφα  ;)
Τώρα περί ορέξεως αυτά είναι και προσωπικά  :)
Καλόερε....δεν νομίζω ότι εννοεί αυτό!!!
Άλλο εννοεί!!!!
Αυτό που γράφω εγώ!!!!
Το κορίτσι είναι αυτό στις φωτό!!!
Άλλωστε παλιότερα είχε μπει και φώτο από τον Πρόεδρο!!!!!
ΣΠΑΜ....Πλέζουρααααααααααα!!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άλλο εννοεί!!!!
Αυτό που γράφω εγώ!!!!
σπαμ & καργα μπαρμπορα που ειναι σιγουρακι..
με ενα οικοσαρικακι της τιναξα τα σουσαμια σημερα..
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Άλλο εννοεί!!!!
Αυτό που γράφω εγώ!!!!
Ό,τι και να εννοεί ο κροταλίας μάλλον παραέχουμε γίνει όλοι καχύποπτοι τώρα τελευταία :think:
Εντάξει δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε με τις ίδιες εμπειρίες, ούτε με τη ίδια παιδεία, ούτε με τα ίδια γούστα και διάθεση στο τέλος-τέλος...
Ας μην προκαταβαλόμαστε αρνητικά για κάθε νέο που γράφει κάτι, και ας φαίνεται ότι κάτι που γράφει δεν είναι τέλειο εξαρχής... Ας υπάρχουν και μερικά μυθιστορήματα βρε παιδιά, άλλοστε υπάρχει και το κουμπί Ναι/Όχι στο τέλος προς έκφραση...

Πάντως η γνώμη μου είναι πως από τον πολύ χαβαλέ το thread φθήνει πολύ τώρα τελευταία, έχει μειωθεί πολύ η χρήσιμη πληροφορία τις τελευταίες μέρες, για καλαμπούρι υπάρχει και το chat βρε παιδιά...  :-

Επισκέπτης
Πάντως η γνώμη μου είναι πως από τον πολύ χαβαλέ το thread φθήνει πολύ τώρα τελευταία, έχει μειωθεί πολύ η χρήσιμη πληροφορία τις τελευταίες μέρες, για καλαμπούρι υπάρχει και το chat βρε παιδιά...  :-
οκ..
συγνωμη μαστορα..

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δίκιο έχεις Kaloeros
Να λοιπόν μία χρήσιμη πληροφορία από τον γεροkrotalia...
Η Lisa που φέρνει ο zuzunas/hotel models είναι η  Candy
που την είχα πάρει πριν 3 χρόνια...
Σούπερ γκομενάκι - Μάπα πήδημα...
300 ευρώ της είχα δώσει τότε!!!! 3 χρόνια μετά 250!!!
Πάντως ήταν μουνάρα και σκέφτομαι να πάρω το αίμα μου πίσω... :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μα όταν γράφουμε πληροφορίες, πηγαίνουν τα καλά παιδιά και τις μεταφέρουν στα κορίτσια για να φανούν καλοί, μπας και κερδίσουν ένα φιλάκι παραπάνω

σκεφτόμουνα π.χ. να ανοίξουμε ένα thread ποιες είναι οι πιο clubάτες/παρτιάρες γκόμενες, με στοιχεία και περιγραφές για όσους γουστάρουν να παίζουν και να διασκεδάζουν και εκτός δωματίου, αλλά φαντάζεστε τι θα γινότανε εάν η πληροφορία έφτανε σε λάθος χέρια/πόδια?

:2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mια χαρα κοριτσι ειναι η Barbie και ιδια με τις φωτο  απλα με ισια μαλλακια και στενη κωλοτρυπιδα την οποια δινει κιολας  !!!!
Thanks που με ακουσατε !!
Δεν θα χασετε !!! :grin: :grin: :grin:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά και αυτό δεν με χαλάει!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε μου αυτήν εδώ την κοπέλα την γνωρίζω από site γνωριμιών εξωτερικού και έψαχνε πλούσιους γκόμενους για shopping και ταξίδια.. Εαν δεν κάνω λάθος την λένε Inga και είναι ενα θρασύτατο πουτανάκι που έχω συναντήσει από κοντά τσάμπα.. Δεν το αναφέρω για να μου δώσετε τα εύσημα.. Απλά εάν κάποιος έχει την καλοσύνη να μας πεί που δουλεύει τώρα να την βρώ ξανά γιατί έχω χάσει στοιχεία επικοινωνίας.. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μα όταν γράφουμε πληροφορίες, πηγαίνουν τα καλά παιδιά και τις μεταφέρουν στα κορίτσια για να φανούν καλοί, μπας και κερδίσουν ένα φιλάκι παραπάνω

σκεφτόμουνα π.χ. να ανοίξουμε ένα thread ποιες είναι οι πιο clubάτες/παρτιάρες γκόμενες, με στοιχεία και περιγραφές για όσους γουστάρουν να παίζουν και να διασκεδάζουν και εκτός δωματίου, αλλά φαντάζεστε τι θα γινότανε εάν η πληροφορία έφτανε σε λάθος χέρια/πόδια?

:2funny:
Εχω δυο πολυ πουτανιαρες που μονο ο Παιχτης ξερει !!! :grin: :grin: :grin: :grin:
Θες !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom